Dana Nalbaru si Dragos Bucur duc o viata linistita la tara. Sotia varuieste pomii, iar el se ocupa de arat

Dana Nalbaru si Dragos Bucur au renuntat la viata tumultuoasa din Bucuresti, alegand sa se mute intr-o zona rurala pentru un trai mai sanatos si mai relaxat.
In Mosteni-Greci, judetul Arges, cei doi si-au construit o casa unde se refugiaza cu familia atunci cand nu sunt ocupati in Capitala. Alaturi de cei trei copii, Sofia (17 ani), Kadri (9 ani) si Roxana (12 ani), s-au adaptat perfect la viata la tara. ““Casa noastra de la tara e gata si petrecem foarte mult timp aici. Livada e plina de fructe si anul acesta fac pentru prima oara gem de prune, dar soiul pe care il avem noi nu e cel mai bun pentru asta, asa ca doamna Ina, vecina noastra, mi-a umplut un cos de prune mari si carnoase. O sa dau la schimb mere, caci din acelea avem multe. Domnul Dan a facut focul, eu mestec din cand in cand in tuciul plin cu prune, si Anda Filip mi-a facut o cafea. Viata e frumoasa cu familie, prieteni si… fructe proaspete din livada”, povestea Dana Nalbaru in mediul online.”

Dana Nalbaru, fosta solista a trupei Hi-Q, si-a gasit o noua pasiune in gradinarit, ocupandu-se de sera si de treburile gospodaresti, iar rezultatele muncii ei sunt o adevarata mandrie, reflectata in imaginile postate online, in care este surprinsa plantand legume, vopsind copacii cu var si adunand roadele pamantului. „Dna Ani m-a invatat sa pun legumele in sera, lucru pentru care ii multumesc si sunt recunoscatoare. Noroiul cat casa in afara serei si inca frig, asa ca abia saptamana viitoare o sa plantez restul legumelor in gradina. Norii au dat grindina acum cateva minute, dar stau in bucatarie si privesc livada in timp ce mancarea fierbe pe foc” – a transmis Dana Nalbaru recent pe pagina ei de Instagram.

Dragos Bucur a detaliat intr-un vlog pe YouTube motivele pentru care a decis sa se mute cu familia la tara. Actorul si juratul emisiunii „Romanii au talent”, originar din Bucuresti, a mentionat ca isi doreste pentru copiii sai un mediu mai sigur, mai curat si mai apropiat de natura. “M-am nascut in Bucuresti, m-am nascut chiar acasa, am crescut in Bucuresti. Cred ca nu sunt singurul care viseaza sa gaseasca un loc unde sa se linisteasca, un loc unde sa isi incarce bateriile, poate sa aiba o livada, poate sa creasca cateva animale, sa gaseasca un loc unde sa isi poata lasa copiii linistiti sa se joace fara sa ii fie teama ca da masina peste ei… Visul asta, pentru mine, e pe cale sa devina realitate.”

Dragos Bucur: „M-am hotarat sa ma fac taran – influentaran”

Dana Nalbaru s-a botezat la varsta de 33 de ani. Cu 14 ani in urma, sotia lui Dragos Bucur a ales sa-si schimbe religia si sa se pocaiasca, in timp ce sotul sau, Dragos Bucur, a ramas credincios ortodoxismului.

“La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocaita si imi doresc sa ma pocaiesc si mai mult. Astfel ca in fiecare zi a vietii mele sa il fac pe Iisus mandru de mine si sa tind spre Dumnezeu in fiecare zi a vietii mele“, a declarat Dana Nalbaru in podcastul lui Mihai Morar, in 2023.

“Eu cred ca am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au disparut. Atunci cand te pocaiesti multi spun ca ai luat-o razna si se asteapta sa te vada cu batic pe cap cand iesi pe strada. Ori nu e asa.

Pocainta este, in primul rand, in inima ta. Traiesc cea mai buna perioada a vietii mele si ii multumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a mai spus atunci fosta solista a trupei Hi-Q.