VENUS in Pesti. O luna de iubiri ca-n povesti

Venus in PESTI: 11 MARTIE – 4 APRILIE

In lumea astrologiei, miscarile planetelor pot influenta profund emotiile si relatiile noastre. In acest context, intrarea planetei Venus in Pesti este considerata de multi astrologi drept un moment deosebit de favorabil pentru iubire si romantism. Pestii, fiind un semn zodiacal asociat cu sensibilitatea, intuitia si compasiunea, amplifica energia romantica a Venerei, aducand cu sine o aura de poveste si magie in vietile noastre amoroase. In acest articol, vom explora impactul prezentei lui Venus in Pesti si modul in care aceasta conjunctie astrala ne poate inspira sa traim luni de iubire si romantism, precum in cele mai frumoase povesti de dragoste.

Iata cum este influentata fiecare zodie:

Berbec O perioada de introspectie si explorare a sentimentelor mai profunde. Relatiile pot deveni mai intime si profunde. Este un moment potrivit pentru a-ti exprima afectiunea si a fi mai deschis la nevoile partenerului.

Taur In aceasta perioada, Taurii pot simti o conexiune mai puternica cu frumusetea si arta. Este un moment favorabil pentru a-ti exprima creativitatea si pentru a te bucura de activitati artistice alaturi de cei dragi.

Gemeni Comunicarea romantica poate fi accentuata in aceasta perioada. Gemenii ar putea simti o dorinta de a-si exprima sentimentele mai deschis si de a fi mai apropiati de cu partenerul lor.

Rac Venus in Pesti poate aduce o energie emotionala profunda pentru Rac. Relatiile de familie si legaturile emotionale pot deveni mai puternice. Este un moment potrivit pentru a investi timp in relatiile cu cei apropiati.

Leu Leii ar putea simti o atractie puternica catre frumos si lux in aceasta perioada. Este important sa te bucuri de placerile vietii si sa impartasesti aceste momente cu cei dragi.

Fecioara Venus in Pesti poate aduce o atentie sporita asupra valorilor personale si a relatiilor financiare. Este un moment bun pentru a-ti evalua valorile si pentru a face alegeri financiare intelepte.

Balanta Relatiile devin o prioritate in aceasta perioada pentru Balante. Este un moment favorabil pentru a lucra la echilibrul si armonia in cuplu. Comunicarea deschisa poate aduce o mai buna intelegere intre parteneri.

Scorpion Intimitatea si pasiunea pot fi accentuate pentru Scorpioni in timpul tranzitului lui Venus in Pesti. Este un moment potrivit pentru a-ti exprima dorintele si pentru a consolida legaturile intime.

Sagetator Venus in Pesti poate aduce o dorinta de conexiune spirituala si intelegere mai profunda pentru Sagetatori. Este un moment bun pentru a explora aspecte mai profunde ale relatiilor si pentru a-ti dezvolta latura spirituala.

Capricorn Relatiile sociale si prieteniile pot deveni mai importante in aceasta perioada pentru Capricorn. Este un moment favorabil pentru a petrece timp cu prietenii apropiati si pentru a consolida relatiile sociale.

Varsator Venus in Pesti poate aduce o energie romantica si visatoare pentru Varsatori. Este un moment potrivit pentru a explora latura creativa si pentru a-ti exprima afectiunea in mod original.

Pesti Pentru nativii Pesti, acest tranzit poate aduce o mai mare constientizare a propriilor nevoi si dorinte in relatii. Este un moment propice pentru a-ti exprima sentimentele si pentru a lucra la echilibrul in relatii.

Sursa: