CINCI zodii care declanseaza dezastre in dragoste. Provoaca numai suferinte si frang inimi.

Dragostea nu este la fel de ușoară pentru toată lumea și unii nu au norocul să-ți găsească jumătatea atât de repede. De exemplu, unele zodii provoacă o grămadă de dezastre în dragoste. Nu pot duce o relație la bun sfârșit decât dacă sunt foarte îndrăgostiți și implicați.

Aceste zodii se gândesc uneori doar la ele și nu mai țin cont că într-o relație este nevoie de două persoane pentru a exista un echilibru. Ei sunt mereu pe primul loc, dar ar trebui să învețe că ceea ce oferă, primeasc inapoi.

BERBEC: Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte imaturi la capitolul relații și o dau mereu în bară. Acționează din instinct și nu se gândesc ce rezultate vor avea acțiunile lor și nu au răbdare niciodată să-ți cunoască partenerul ma bine.

Ar trebui să se liniștească odată pentru că nu mai sunt la vârsta adolescenței. Dacă vor să aibă o familie a lor pe viitor este foarte important să facă un efort pentru a-și înțelege partenerul sau sa-l sprijine mereu.

GEMENI: Nativii din zodia gemeni sunt superficiali chiar și atunci când vine vorba de relații. Se mulțumesc cu relații superficiale pentru că le asigură un confort, dar dacă nu obțin ce-și doresc, pleacă imediat chiar dacă lasă în urmă o inimă frântă.

Însă, dacă se îndrăgostesc se implică și fac orice pentru persoana iubită. Nativii din această zodie ar trebui să se implice în relații doar dacă știu 100% că persoana respectivă este cea potrivită pentru ei.

Trebuie să fie siguri că au sentimente pentru că altfel vor face persoanele care îi iubesc să sufere.

RAC: Racii vor să fie pe primul loc în dragoste și consideră că dorințele, capriciile și ambițiile lor contează foarte mult. Nativi din această zodie tind să ducă egoismul la extrem uneori și de aceea au nevoie de un partener care să le fie alături când le este greu.

De cele mai multe ori, când le este bine, nu le mai pasă de ce simt cei din jurul lor. Racii ar trebui să se așeze la casa lor doar în momentul în care sunt convinși ce vor și ma ales când pot oferi dragoste și afecțiune partenerului.

FECIOARĂ: Nativii din această zodie sunt destul de complicați când vine vorba de relații, mai ales bărbații fecioară. sunt imparțiale, obiectivi și practici și de aceea nu se lasă duși de val aproape niciodată când se îndrăgostesc.

Deși au impresia că sunt romantici, nu sunt deloc. La început poate că este totul lapte și miere, însă pe parcurs parteneri lor ar putea să aibă o surpriză și să realizeze că și-au pierdut timpul degeaba cu acești nativi pentru că odată ce dragostea dispare, începe dezastrul.

Pentru a fi fericite și împlinite din punct de vedere sentimental, fecioarele ar trebui să privească dragostea cu mai mult entuziasm și mai mult optimism. Ar trebui să fie mai empatice și să lase la o parte logica.

SĂGETĂTOR: Nativii născuși sub acest semn zodiacal se află printre zodiile care provoacă dezastre în dragoste pentru că nu își asumă responsabilitățile când vine vorba de relații, deși se îndrăgostesc furtunos și se oferă cu totul în relații.

Lasă mereu impresia că se iubesc doar pe ei că nu se atașează de nimeni pentru că nu se implică suficient, iar pentru persoana iubită este destul de dureros și de aici apar certurile.

Dacă vor să aibă o relație de lungă durată, ar trebui să coboare cu picioarele pe pământ și să renunțe la visele lor fanteziste. Astfel vor fi mai atenți la nevoile celorlalți și nu vor mai neglija persoana iubită.Semn dual (mutabil), de foc, masculin, Sǎgetǎtorul mai este numit și „arcașul”.