Ziua indragostitilor a trecut, se apropie Dragobetele. Aceste CINCI ZODII dau lovitura in dragoste

Ziua indragostitilor s-a incheiat, insa vine o alta ocazie de a celebra dragostea si pasiunea – Dragobetele. Pentru unii, aceasta sarbatoare este chiar mai speciala decat Valentine’s Day-ul. Asadar, ce zodii sunt avantajate in dragoste in acest timp al anului?

Cu Venus plimbandu-se prin Varsator din 16 februarie 2024, imbratisandu-se cu iubitul sau Marte, pasiunea si romantismul sunt in aer. Acest tranzit aduce o energie aparte, favorabila conexiunilor inimilor si a sufletelor. Totul este intensificat de conjunctia dintre micul asteroid Chiron si Nodul lunar Nord al destinului, care are loc pe 19 februarie. Este un moment propice pentru vindecarea ranilor emotionale si pentru a atrage in viata iubirea adevarata.

In acest context astral favorabil, anumite zodii se afla in centrul atentiei in materie de dragoste:

Taur Taurii se bucura de influenta pozitiva a lui Venus, care s-a mutat in Varsator in 16 februarie 2024. Aceasta miscare ii aduce o energie creativa si romantica in relatiile lor, facilitand comunicarea si conexiunea emotionala. Venus ii inspira sa fie mai senzuali si mai dornici sa isi exprime afectiunea. Cu o abordare calma si stabila, acesti nativi vor fi capabili sa construiasca relatii solide si durabile in urmatoarea perioada.

Gemeni Gemenii sunt in elementul lor atunci cand vine vorba de flirt si comunicare, iar prezenta lui Marte in Varsator ii incurajeaza sa fie mai deschisi si mai aventurosi in relatii. Sunt predispusi sa faca noi conexiuni si sa experimenteze emotii intense in dragoste. Acesti nativi sunt pregatiti sa comunice si sa interactioneze intr-un mod deschis si plin de entuziasm, atragand astfel atentia potentialilor parteneri.

Fecioara Fecioarele se afla intr-o perioada favorabila pentru relatii, deoarece Marte si Venus isi unesc fortele in semnul Varsatorului. Aceasta conjunctie le aduce o combinatie unica de pasiune si sensibilitate, facandu-le mai receptive la romantism si mai dornice sa isi exprime afectiunea. Asteapta-te sa aiba loc evenimente romantice interesante. Esti de asemenea pregatit sa-ti schimbi rutina, incat ar putea fi greu ca persoana iubita sa tina pasul cu tine odata ce iti iei impulsul.

Leii se simt mai increzatori si mai carismatici in viata lor amoroasa, deoarece energia lui Marte ii inspira sa isi urmeze inima si sa isi asume riscuri in dragoste. Sunt pregatiti sa cucereasca si sa fie cuceriti, aducand o nota de entuziasm si pasiune in relatiile lor. De asemenea, s-ar putea sa descoperi ca esti cu adevarat in ton cu oamenii din jurul tau si ca abilitatile tale empatice sunt la cote maxime. Acest lucru ar putea fi prea mult uneori, dar vei putea folosi acest tip de empatie ca un barometru care iti permite sa intelegi vibratiile foarte bune pe care le primesti de la partenerul tau romantic.

Varsatorii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada, deoarece micul asteroid Chiron face conjunctie cu Nodul lunar Nord al destinului in Berbec in 19 februarie. Acest aspect astral le aduce oportunitati de vindecare si transformare in ceea ce priveste relatiile lor, ajutandu-i sa-si inteleaga mai bine nevoile si dorintele in dragoste. De asemenea, acesti nativi sunt pregatiti sa experimenteze transformari semnificative in viata lor amoroasa. Cu o abordare inovatoare si nonconformista, acesti nativi vor atrage parteneri care ii inteleg si ii sustin in cautarea fericirii si implinirii in dragoste.

Pentru aceste cinci zodii, perioada dintre Ziua Indragostitilor si Dragobete promite sa fie una plina de romantism, pasiune si oportunitati de a trai momente de neuitat in dragoste.