Ultimele saptamani cu VENUS in VARSATOR. Dragostea ia o intorsatura salbatica pana pe 11 martie

Berbec Pentru nativii din zodia Berbec, prezenta lui Venus in Varsator aduce o perioada plina de aventura si excitatie in viata lor sentimentala. Ei pot simti nevoia de libertate si de a experimenta noi forme de relatii si conexiuni. In aceasta perioada, Berbecii pot fi atrasi de persoane excentrice si nonconformiste, iar relatiile lor pot deveni mai imprevizibile si mai interesante. Este important ca Berbecii sa fie deschisi la schimbare si sa-si urmeze inima in alegerile lor amoroase.

Taur Pentru Tauri, tranzitul lui Venus in Varsator poate aduce o perioada de experimentare si descoperire in plan sentimental. Ei pot fi tentati sa isi exploreze interesele si preferintele in ceea ce priveste relatiile si sa se implice in activitati sociale neconventionale. In aceasta perioada, Taurii pot intalni persoane cu idei inovatoare si viziuni interesante asupra iubirii si relatiilor. Este important ca Taurii sa fie deschisi la noi experiente si sa isi urmeze intuitia in cautarea dragostei.

Gemeni Pentru nativii din zodia Gemeni, prezenta lui Venus in Varsator poate aduce o perioada de schimbare si reinnoire in viata lor sentimentala. Ei pot simti nevoia de a-si elibera emotiile si de a-si exprima liber sentimentele fata de cei dragi. In aceasta perioada, Gemenii pot fi atrasi de relatii nonconformiste si de persoane cu viziuni unice asupra iubirii si a relatiilor. Este important ca Gemenii sa fie sinceri si deschisi in comunicarea lor emotionala si sa isi urmeze pasiunea in cautarea fericirii in dragoste.

Rac Pentru nativii din zodia Rac, tranzitul lui Venus in Varsator poate aduce o perioada plina de surprize si schimbari in viata lor sentimentala. Ei pot simti nevoia de independenta si de exprimare a propriei individualitati in relatiile lor. In aceasta perioada, Racii pot fi atrasi de persoane neconventionale si nonconformiste, iar relatiile lor pot deveni mai imprevizibile si mai interesante. Este important ca Racii sa fie deschisi la schimbare si sa isi urmeze intuitia in cautarea dragostei si a fericirii.

Leu Pentru Lei, prezenta lui Venus in Varsator poate aduce o perioada de aventura si excitatie in viata lor sentimentala. Ei pot simti nevoia de libertate si de explorare a unor noi forme de dragoste si relatii. In aceasta perioada, Leii pot fi atrasi de persoane excentrice si nonconformiste, iar relatiile lor pot deveni mai spontane si mai indraznete. Este important ca Leii sa fie deschisi la noi experiente si sa isi urmeze inima in cautarea fericirii si a implinirii in dragoste.

Fecioara Pentru nativii din zodia Fecioara, tranzitul lui Venus in Varsator poate aduce o perioada de schimbare si reinnoire in viata lor sentimentala. Ei pot simti nevoia de eliberare si de exprimare a propriilor lor dorinte si aspiratii in relatii. In aceasta perioada, Fecioarele pot fi atrasi de relatii nonconformiste si de persoane cu viziuni unice asupra iubirii si a relatiilor. Este important ca Fecioarele sa fie deschise la noi experiente si sa isi urmeze pasiunea in cautarea fericirii si a implinirii in dragoste.

Balanta Pentru nativii din zodia Balanta, prezenta lui Venus in Varsator poate aduce o perioada de excitatie si aventura in viata lor sentimentala. Ei pot simti nevoia de independenta si de a experimenta noi forme de expresie in relatiile lor. In aceasta perioada, Balantele pot fi atrase de persoane nonconformiste si creative, iar relatiile lor pot deveni mai imprevizibile si mai interesante. Este important ca Balantele sa fie deschise la schimbare si sa isi urmeze inima in cautarea dragostei autentice.

Scorpion Pentru Scorpioni, tranzitul lui Venus in Varsator poate aduce o perioada de schimbare si transformare in plan sentimental. Ei pot simti nevoia de a-si explora sentimentele si de a-si exprima liber emotiile fata de cei dragi. In aceasta perioada, Scorpionii pot fi atrasi de relatii neconventionale si de persoane cu viziuni unice asupra iubirii si a relatiilor. Este important ca Scorpionii sa fie sinceri si deschisi in comunicarea lor emotionala si sa isi urmeze intuitia in cautarea fericirii in dragoste.

Sagetator Pentru nativii din zodia Sagetator, prezenta lui Venus in Varsator poate aduce o perioada de explorare si aventura in viata lor sentimentala. Ei pot simti nevoia de libertate si de a experimenta noi forme de conexiune si relatie. In aceasta perioada, Sagetatorii pot fi atrasi de persoane excentrice si nonconformiste, iar relatiile lor pot deveni mai imprevizibile si mai interesante. Este important ca Sagetatorii sa fie deschisi la schimbare si sa isi urmeze pasiunea in cautarea fericirii in dragoste.

Capricorn Pentru nativii din zodia Capricorn, prezenta lui Venus in Varsator poate aduce o perioada de schimbare si inovatie in viata lor sentimentala. Ei pot simti nevoia de libertate si de a explora noi forme de exprimare in relatiile lor. In aceasta perioada, Capricornii pot fi atrasi de persoane excentrice si nonconformiste, iar relatiile lor pot deveni mai imprevizibile si mai interesante. Este important ca Capricornii sa fie deschisi la schimbare si sa isi urmeze inima in cautarea dragostei autentice.

Varsator Pentru nativii din zodia Varsator, prezenta lui Venus in propria lor zodie aduce o perioada de intensitate si excitatie in viata lor sentimentala. Ei pot simti nevoia de a-si urma propriile dorinte si de a experimenta noi forme de conexiune si relatie. In aceasta perioada, Varsatorii pot fi atrasi de persoane cu viziuni neconventionale si inovatoare, iar relatiile lor pot deveni mai pasionale si mai profunde. Este important ca Varsatorii sa isi exprime liber sentimentele si sa isi urmeze pasiunea in cautarea fericirii in dragoste.

Pesti Pentru nativii din zodia Pesti, prezenta lui Venus in Varsator poate aduce o perioada de explorare si descoperire in viata lor sentimentala. Ei pot simti nevoia de a-si exprima liber emotiile si de a-si urma inima in relatiile lor. In aceasta perioada, Pestii pot fi atrasi de relatii nonconformiste si de persoane cu viziuni unice asupra iubirii si a relatiilor. Este important ca Pestii sa fie sinceri si deschisi in comunicarea lor emotionala si sa isi urmeze intuitia in cautarea fericirii in dragoste.