Rugaciunea puternica pentru indeplinirea dorintelor. Se spune astazi, la inceput de saptamana

Rugaciunile sunt considerate puternice si capabile sa aline suferintele oamenilor, ajutandu-i sa depaseasca perioadele dificile din viata. Parintele Arsenie Boca a avut un impact semnificativ asupra credinciosilor, iar unii merg la mormantul sau pentru a primi sprijin spiritual. Rugaciunile catre Arsenie Boca sunt cautate de cei care doresc sa isi indeplineasca dorintele sau sa treaca peste momente dificile. Este subliniata importanta rostirii unei astfel de rugaciuni pentru a primi ajutor divin si a duce o viata frumoasa si lipsita de suferinte. Spusa lunea, la inceput de saptamana, aceasta rugaciune este mai puternica!

Iata ce rugaciune trebuie sa spui pentru dorinta ta:

„Sfinte Preacuvioase Parinte Arsenie, indreptator al sufletelor noastre si tamaduitorul bolilor sufletesti si trupesti, ca cel ce ai impodobit cu adanc de cunoastere a fapturii omenesti, te rugam in vreme de durere si mahnire, cauta cu mila spre noi pacatosii fiii tai si mijloceste catre Preabunul nostru Mantuitor, iertare de pacate si vindecare de toata neputinta.

Parinte Sfinte care ai mare indrazneala in fata Tronului Ceresc, te chemam cu lacrimi, dar cu nadejde ca cele spre vindecare sufleteasca si trupeasca, spre mantuire si sfintire, le vom dobandi prin tine, cel ce ne-ai incredintat prin aceste cuvinte:

Daruieste-ne binecuvantarea ca sa purtam crucea vietii spre inviere si luminare desavarsita.

Doctor si tamaduitor de orice suferinta, te rugam, vindeca- ne pe noi, fiii tai si pe cei ce ii aducem in lacrimi si rugaciuni la crucea sfanta a mormantului tau, izvorator de pace, har si binecuvantarea ta de bun si sfant Parinte, iti multumim si te rugam sa ne fii mereu aproape cu rugaciunea si ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfant spre slava marelui si minunatului nostru Dumnezeu si spre a sufletelor noastre mantuire. Amin”