Previziunile astrelor pana la sfarsitul lunii septembrie. Soarele înclină nativii să vadă partea goală a paharului și nu partea plină. Dar tot raul spre bine

Soarele a intrat în semnul Fecioară pe data de 23 august 2018 și va tranzita zodia timp de aproximativ o lună, când se va muta în semnul Balanță.

Soarele reprezintă energia, iar atunci când se află în Fecioară aduce rațiune, modestie, simț practic, critică, autoanaliză și tinde către o perfecțiunea dusă la extrem.

Totodată, Soarele în Fecioară, la modul general aduce o preocupare mai intensă pentru sănătate, chiar ipohondrie în anumite cazuri, și, din păcate, înclină nativii să vadă partea goală a paharului și nu partea plină. Iată cum influențează tranzitul Soarelui prin semnul Fecioară toate celelalte zodii!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor simți influența Soarelui în casa muncii, iar nativii vor deveni mult mai conștiincioși la locul de muncă, își vor îndeplini cu seriozitate și eficiență sarcinile și se vor bucura de aprecierile celor din jur.

Este posibil ca nativii Berbec să fie preocupați de reorganizarea atribuțiilor și responsabilităților, să primească o avansare în funcție, iar cei care nu sunt mulțumiți de job, vor avea acum ocazia să-l schimbe.

Același aspect favorabil se crează și pentru cei care-și doresc să se angajeze și ar trebui să fie atenți la oportunitățile care vin spre ei în această perioadă.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de influența Soarelui în casa iubirii și a activităților de creație, prin urmare nativii se vor preocupa în perioada următoare să-și consolideze relația de cuplu, vor comunica mai mult cu partenerul și vor fi mai deschiși către rezolvarea situațiilor care-i nemulțumesc.

De asemenea, aspectul este favorabil și pentru îmbunătățirea relației cu copiii, acolo unde este cazul. Nativii Taur care desfășoară activități de creație sau care lucrează în domenii artistice, vor da dovadă acum de o inspirație deosebită, o expunere mai mare și vor avea ocazia să se facă remarcați.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de influența Soarelui în sectorul locativ, iar nativii se vor preocupa să rezolve niște situații administrative care au legătură cu casa și vor fi mult mai eficienți în tot ceea ce ține de sarcinile gospodărești.

De asemenea, nativii Gemeni vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu membrii familiei și vor reuși să puncă la punct niște situații mai vechi care-și așteptau rezolvarea. Nu sunt excluse conflictele cu rudele care pot îngrădi dorința de exprimare liberă a Gemenilor.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de influența Soarelui în sectorul comunicării, al deplasărilor și al activităților intelectuale, prin urmare nativii își vor folosi energia pentru a studia, pentru a începe cursuri de perfecționare, iar cei care au de susținut examene și interviuri vor fi favorizați astral.

Totodată, nativii Rac pot pleca în scurte călătorii, își pot vizita rudele, sector unde pot avea parte de conflicte, cu atât mai mult cu cât în această perioadă nativii își vor susține cu încrâncenare și tărie argumentele, nelăsând loc de interpretări.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de influența Soarelui în sectorul banilor obținuți din muncă proprie, iar nativii își vor concentra toată energia pentru a-și îmbunătăți veniturile.

Trebuie să fie atenți la tot ce se petrece în jurul lor pentru a nu rata nicio oportunitate, însă sunt sfătuiți să reducă cheltuielile și să facă economii, chiar dacă la primele calcule vor avea senzația că nu le ajung banii.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor și le va influența personalitatea, aducându-le energie, veselie, bună dispoziție, chef de distracție și de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut.

Nativii vor deveni mai optimiști și mai pozitivi în modul de a privi viața. Totodată, cei care s-au confruntat cu probleme de sănătate, începând de astăzi vor observa o ameliorare a stării generale, afecțiunile minore având susținerea astrală de a se vindeca de la sine.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de influența Soarelui în sectorul subconștientului, fiind activată axa sănătății, iar nativii vot tinde în toată caeastă perioadă către stări de interiorizare, introspecție și meditație.

Este recomandată mai multă odihnă, o dietă adecvată și echilibrată și evitarea exceselor de orice fel.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de influența Soarelui în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, iar nativii vor avea ocazia în toată această perioadă să-și lărgească anturajul, să-și facă noi cunoștințe care, atenție, pe viitor să se dovedească importante în zona de business.

Este recomandat ca aceștia să devină mai deschiși în comunicare și mai sociabili. Perioadă favorabilă semnării contractelor și atingerii obiectivelor profesionale, dar și planificării unor vacanțe de grup, excursii, evenimente.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de influența Soarelui în sectorul socio-profesional, iar nativii vor da dovadă de o comunicare excelentă și vor reuși să consolideze relațiile la locul de muncă.

Este o perioadă favorabilă pentru a demara o colaborare, pentru a semna un contract și chiar pentru ascensiune profesională.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de influența Soarelui în sectorul studiilor și al călătoriilor, iar nativii își vor concentra toată atenția și energia către în aceste direcții.

Este posibil ca aceștia să înceapă niște cursuri de specializare profesională, să învețe o limbă străină sau să se preocupe de finalizarea unor activități ce au legătură cu școala.

Pe de altă parte, sunt favotrizate deplasările, vacanțele, excursiile, iar nativii pot avea parte de experiențe și evenimente de natură să le schimbe radical niște principii și valori morale.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de influența Soarelui în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul sau terțe persoane.

Nativii se vor concentra pe obținerea unei sume de bani, a unei moșteniri, a unui credit sau a unui împrumut de la rude.

În unele cazuri, aceștia pot primi un cadou consistent de la cei dragi sau de la partenerul de cuplu, însă se cere mai multă prudență în toate cheltuielile care vizează banii la comun, pentru a evita posibilele dispute.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de influența Soarelui în casa cuplului și a relațiilor parteneriale, iar nativii își vor concentra toată energia pentru a-și consolida relația cu persoana iubită, pentru a o face să funcționeze, aspect care se răsfrânge și asupra relațiilor profesionale, fie de la locul de muncă, fie cu colaboratorii și partenerii de afaceri.

Este o perioadă propice semnării unor contracte profesionale avantajoase, iar aceștia trebuie să facă tot ce le stă în putință pentru a-și atinge obiectivele stabilite.