Previziuni Camelia Patrascanu: horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Berbec Prima parte a lunii este agitata in plan social pentru acesti nativi, poate chiar tensionata. Berbecii vor avea nevoie de sustinere. Cu aceasta ocazie isi vor si reanaliza relatiile de prietenie. Au sansa sa rezolve niste probleme spinoase, dar nu singuri. Trebuie fie sa ceara, fie sa accepte ajutor, si sa multumeasca pentru el. Unde sunt piedici foarte mari, Berbecii trebuie sa analizeze daca acela este drumul pentru ei. Atentie la datorii in a doua jumatate a lunii martie, la dobanzi si termene, dar si la imprumuturile catre ceilalti.

Taur Inceputul lunii martie poate aduce mici tensiuni din cauza schimbarilor de la locul de munca sau din viata personala. Taurii au sentimentul ca nu pot tine pasul cu transformarile din viata lor si e posibil sa aiba o criza de autoritate. In prima jumatate a lunii vor sa se impuna. A doua jumatate a lunii e frumoasa, lucrurile se calmeaza. Taurii primesc intelegere, sustinere si afectiune. Se pot apropia de o veche cunostinta. Comoditatea sau temerile ii vor face precauti, insa. Vor avea parte de intalniri frumoase luna aceasta.

Gemeni Pentru Gemeni, inceputul de martie poate aduce stari contradictorii, ba vor sa stea, ba sa plece. Au multe planuri si nu stiu cu ce sa inceapa. Vin tot felul de vesti si nu stiu in ce sa se increada si ce are relevanta in vietilor lor. In a doua jumatate a lunii contextele sunt mai clare. O persoana cu autoritate are o contributie foarte importanta, oricat i-ar enerva. Aceasta persoana ii ajuta pe Gemeni sa diagnosticheze mai bine o situatie. Abia apoi inteleg locul si rolul lor.

Rac Racii au o prima jumatate a lunii martie problematica. O problema vizeaza confortul. Au multe emotii. Incep sa analizeze daca exista un viitor comun cu partenerul si, daca nu, ce pot face in acest sens. Pe acei Raci pentru care lucrurile nu merg, contextul astral ii impinge sa faca un pas in spate, desi nu le sta in caracter. A doua jumatate a lunii vine cu planuri si calatorii. Ies din cotidian si isi aerisesc mintea. Unii isi ocupa mintea cu un nou interes.

Leu La inceputul lunii martie legaturile personale ale Leilor sunt stimulate de Marte si Venus. Acest lucru le da farmec, dar si orgoliul sa fie remarcati. S-ar putea sa sara calul, sa faca lucruri extravagante. Atentie pentru Leii care vor sa-si faca imbunatatiri estetice, risca sa depaseasca masura. In relatiile personale cer mult si aproape vor sa-l subordoneze pe celalalt. A doua jumatate a lunii ii face mai intelepti. Datorita acestei armonii inteleg ca sunt iubiti si se linistesc. Atmosfera e blanda si Leii pun pret pe tot ceea ce primesc. Realizari si in casa pentru unii Lei, respectiv reparatii, rezolvari.

Fecioara Munca multa pentru Fecioare in prima jumatate a lunii martie, cu multe surprize si nevoia de a se adapta din mers. Echipa in care lucreaza sufera schimbari. Este foarte multa agitatie si nu le prea place. Orarul lor este incarcat. Trebuie sa fie atente la sanatate, posibil sa aiba parte de multa incarcatura nervoasa. Isi pot pierde rabdarea, desi o au de obicei. A doua jumatate a lunii martie asaza lucrurile mai bine. Pot primi inclusiv sfaturi foarte bune. Pot aparea intalniri importante in a doua jumatate a lunii martie, idei, proiecte, negocieri, propuneri, si trebuie sa fie in forma. Atentie la sanatate, asadar. Au nevoie de energie, respectiv de odihna mai profunda astfel incat sa se poata regenera. Pot avea mari realizari!

Balanta Inceputul de luna aduce o energie senzuala pentru Balante. Se pot redescoperi in relatia cu partenerul sau prin intermediul unei noi pasiuni. Indiferent cat de putin timp au, trebuie sa aduca energia iubirii in viata lor. Important este sa simta bucuria de a iubi ceva sau pe cineva. A doua parte a lunii martie aduce multa munca in echipa. Cu persoanele din anturajul de lucru armoniile sunt foarte frumoase si pot primi mult ajutor pentru a rezolva probleme concrete.

Scorpion In casa este mult de lucru. Depun efort, sunt agitati, dar si ambitionati sa termine repede. Trebuie sa se implice, chiar daca n-au timp sau sprijin. Este foarte important somnul. In a doua parte a lunii sunt mai relaxati. E timp si de distractie si de a contempla. Raspund foarte bine la tandrete si duiosie dupa 15 martie. Unii Scorpioni isi pot descoperi o nou pasiune pentru sufletul lor.

Sagetator Acesti nativi trebuie sa fie mai atenti la drumuri in primele doua saptamani din martie. Nu au rabdare si trebuie sa-si masoare cuvintele. Pot fi mai critici si mai cruzi cu cei de care au nevoie. Atentie la aspectele juridice. In a doua jumatate a lunii martie incarcatura e mai mare pe camin si casa. Atmosfera este frumoasa. Lumea le este recunoscatoare si le place acest sentiment.

Capricorn Capricornii sunt preocupati de banii care le zboara din buzunare. Poate ca zboara intr-o directie buna, pentru spre o cauza sau persoana speciala. Fac multe calcule financiare, fara sa se zgarceasca insa. Se bucura atunci cand sunt generosi cu ceilalti. In a doua jumatate a lunii martie, daca s-au organizat cu atentie si cred cu tot sufletul in proiectele lor, au toate sansele sa le realizeze exact asa cum au visat. Unii Capricorni se documenteaza intens, in timp ce altii au parte de calatorii lungi si intalniri frumoase.

Varsator Personalitatea lor este un pic rascolita pentru ca Marte, Pluto si Venus le dau una calda, una rece. Au stari diverse. Natura lor este capricioasa si nerabdatoare. Au loc niste rascoliri ale unor puncte sensibile din memoria si inima lor, mai ales la inceputul lunii. Vor sa faca multe, se grabesc si n-au rabdare. Din cauza emotiilor, mai mult strica decat construiesc. In a doua jumatate a lunii se aduna. Devin foarte eficienti si organizati si pot castiga bani frumosi. Si in treburile casnice sunt mai dedicati.

Pesti Pestii sunt mai mult observatori la inceputul lunii martie. Pot afla tot felul de secrete, despre ei sau despre altii. Abia a doua jumatate a lunii clarifica respectivele informatii, asadar nu trebuie sa traga concluzii pripite. Atentie si la sanatate in prima jumatate a lunii. Corpul le poate trimite semnale acute. A doua jumatate a lunii linisteste lucrurile si aduce raspunsuri clare.

Sursa: romaniatv.net