PLUTO in Varsator pentru urmatorii 20 de ani. Horoscop special realizat de Camelia Patrascanu

Pluto s-a instalat in Varsator pe 20 ianuarie 2024 si va sta in aceasta zodie pentru 20 de ani.

Pluto este considerata in astrologie planeta distrugerii, a mortii si a renasterii. Varsatorul guverneaza tehnologia, inovatiile, internetul si colectivitatie. Urmatorii 20 de ani ne vor corela mai mult cu descoperirile majore stiintifice, medicale si tehnologice, dar si explorarea spatiului.

Berbec Pentru Berbeci, e o activare a Varsatorului care anunta dorinta de a inova, de a inventa solutii noi, o viziune noua. Au gandul la viitor in termeni financiar. Stiu sa isi urmareasca banii, negociaza extraordinar de atenti, sunt prezenti, realisti.

Taur Taurii au zile de Varsator care genereaza o regandire a drumului lor de viata, care nu tine doar de profesie si functie. Foarte multi se pot scapa de unele convingeri care ii limitau. Se elibereaza de tipare, traditii, comoditati sau de timiditatea pe care o traiau in fata unor superiori pe care i-au urmat. In acest moment, Taurii pot parasi un anturaj sau o relatie, pot pasi pe o alta cale pentru a-si afirma libertatea.

Gemeni Pentru Gemeni, Soarele si Pluto in Varsator anunta o noua viziune de viata. Unii vor dori sa isi caute noi drumuri, poate chiar in strainatate. Au nevoie sa isi deschida un orizont mai larg. Trebuie sa iasa putin din rutina si din ce stiu ei sa faca.

Rac Pentru Raci, fenomenul aduce indrazneala in felul in care opereaza in plan financiar. Persoana cu care colaboreaza poate veni cu idei. Un nou orizont se deschide, poate chiar o idee de afacere in familie, un proiect in care sa investigheaza. Ideile sunt foarte indraznete, economice, dar cumva cer curaj si au nevoie de o viziune indrazneata.

Leu Leii au intrarea Soarelui in Varsator cu o dorinta de a fi populari, de a iesi in evidenta. Oamenii au sansa sa cunoasca si o alta latura a lor. Pot surprinde placut pe cei din jurul lor chiar daca nu le convine persoanelor cum arata noua lor fateta. Au curajul unei initiative, vin cu idei noi pe care si le impun aproape fara negocieri.

Fecioara Fecioarele, la locul de munca sau in activitatile zilnice, Soarele aduce schimbare de ritm, o deschidere si o inovatie. Trebuie sa se adapteze la instrumente noi, tehnici noi, fie chiar Fecioarele vin cu idei noi, pentru ca au curaj, au ce le trebuie. Se schimba ceva in continutul activitatii lor. Poate pentru unele vine si ideea de a schimba ocupatia sau locul de munca.

Balanta Balantele isi schimba starea si atitudinea fata de tot ce inseamna abordarea vietii. Un vant de libertate, de a nu-si mai complica viata apare acum la orizont. Nu mai vor sa fie stresate, sa isi faca griji pentru altii. Cumva, eliberarea se ia asa cum vine si ele vor fi mai serene, mai detasate.

Scorpion Pentru Scorpioni, viata privata, siguranta personala, dar si relatiile de familie sunt activate de intrarea Soarelui in Scorpion. Au sansa sa mearga catre alt viitor daca fac unele schimbari, chiar legate de propriul stil de viata. Nu doar relatiile cu cei foarte apropiati conteaza acum, ci si cum se ingrijesc ei pe ei.

Sagetator Sagetatorii au Soarele si Pluto in zona cunoasterii. Pentru multi e interesant sa stea sa citeasca. Pot incepe o instructie care ii duce departe, chiar daca acum pare un moft sau un hobby. Altii sunt interesati de calatorii, de largirea orizontului, dar mai mult geografic.

Capricorn Capricornii sunt interesati de bani. Banii ar urma sa fie castigati mai usor in urmatorii 20 de ani, dar abordand altfel munca! Daca pana acum au muncit din spirit de datorie, de acum incolo se gandesc daca ceea ce le place este cu adevarat ce fac in prezent.

Varsator Varsatorii au conjunctia chiar in semnul lor zodiacal si poate fi o regenerare, o reinventare. Simt nevoia de a se dezmorti. Unii se apuca de sport, altii schimba atitudinea. Parca-si pun ochelari roz. Sunt senini si pot privi si lucrurile dramatice cu un pic de umor. Perspectiva asupra vietii se poate schimba radical.

Pesti Pentru Pesti, e un tranzit ce arunca o lumina noua asupra lucrurilor care nu pot fi schimbate, asupra fatalitatii. Relatia cu Divinitatea se schimba. Sunt preocupati de aspectele mai putin palpabile. Au mult fler, multa intuitie, o gandire mai adanca. Se pot genera evenimente cruciale, de necontrolat, insa ei le simt, le inteleg cauzele si le pot schimba.

Sursa: fanatik.ro