Mihai Voropchievici: Horoscopul toamnei pentru fiecare zodie

Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul pe 3 luni. Horoscopul toamnei mai jos.

Berbec

În perioada următoare vor lasa deoparte distracțiile și se vor obliga să se refugieze mai mult în muncă. Munca este exact norocul lor. Vin banii în această perioadă, fiind acumulări masive și posibile schimbări mai avantajoase profesional. Octombrie și noiembrie cea mai bună perioadă pentru schimbări.

Taur

Până pe 20 septembrie nu aveți spor la nimic, parcă timpul stă în loc. După această data Venus te va ajuta la muncă, îți aduce beneficii și reușești să întrepți greselile. Iar din noiembrie vine și succesul pe plan profesional. Dragostea reînvie.

Gemeni

O perioadă oscilantă și dualistă exact ca zodia. Unele ghinioane bat la ușă. Aveți succes în dragoste și în comunicare. Profesional unii dintre gemeni se pot întoarce la un loc de muncă mai vechi sau puteți găsi un loc de muncă mai bine plătit, Venus va poate ajuta în aceste alegeri.

Rac

Racul este cea mai norocoasă zodie în această toamnă. Uitați de griji, de probleme. Reușiți să faceți rost de bani și să vă achitați unele datorii. Dragostea pentru raci este peste tot, racii singuri au noroc mare în dragoste. Este o perioada foarte bună pentru acumulări materiale. Parcă totul vine de la sine.

Leu

Aveți extraordinar de multe avantaje. Din 5 septembrie tot ce se întâmplă în viața voastră este un eveniment pe termen lung. Atenție la bani pentru că sunteți tentați să-i irosiți. Octombrie este cea mai benefică lună din această perioadă.

Fecioară

MUlte schimbări benefice, ocazii, dar totul stă la îndemâna voastră. Voi decideți dacă acceptați situatiile sau nu. Septembrie și octombrie va va oferi sanse mari, mai ales profesional, posibil chiar o cariera noua. Iar in noiembrie multe proiecte de viitor.

Balanță

Are o perioadă în care trebuie să se bazeze numai și numai pe ei. În perioada aceasta norocul vi-l faceți singuri. Nu vă asumați obligații pentru că nu veți reuși să le duceți la bun sfârșit.

Scorpion

Jupiter părăsește zodia scorpion, dar pana atunci planeta va mai da o mana de ajutor. Reusiți ca din dusmani să va faceți prieteni. Posibil să apară o relație nouă.

Săgetător

Vine peste voi planeta Jupiter și încep schimbările pe latura profesională. Provocările vor veni din sfera familiei. Puteți aplana tensiunile din familie dacă dați dovadă de mai mult calm. Dragostea trece în plan secund.

Capricorn

Capricornii continuă să munceasă în continuare ca de obicei și de data aceasta nu mai așteptați recompense ci reușiți să oferiți mai mult. În septembrie apar multe intalniri neprevazute si situatii imprevizibile in familie.

Vărsător

Căutați să găsiți puțină liniste deoarece sunteti foarte tensionat. Puteti trece de la un ton scazut, la un ton ridicat care vor face sa va indeparteze persoanele dragi. Este posibil să ratezi obiectivele in noiembrie.

Pești

Peștii au zile frumoase cu multă dragoste, dar pentru unii nativi pot să apară unele dezamagiri. Octombrie și Noiembrie aduc mari sanse pentru un nou loc de muncă.