MERCUR ne influenteaza din CAPRICORN pana pe 5 februarie. Cum se simt zodiile

13 ianuarie – 5 februarie: Mercur tranziteaza zodia Capricorn

Ne va fi mai usor sa ne concentram pe sarcinile concrete, palpabile. Conversatiile vor deveni realiste, stilul de comunicare va fi logic si organizat si vom fi capabili sa selectam ceea ce este relevant. Mercur i se alatura lui Marte, planeta actiunii, aflata deja in Capricorn. Toate acestea ne vor face viata mai simpla, dar trebuie sa avem grija ca gandirea noastra sa nu devina prea rigida.

Cum influenteaza tranzitul lui Mercur in Capricorn toate semnele zodiacale:

Berbec Pentru voi, Mercur in Capricorn sustine sectorul carierei, conferindu-va o gandire limpede, pragmatica, Veti sti sa va exprimati opiniile in mod logic si corect. Etica in afaceri va fi importanta pentru voi, precum si asumarea responsabilitatilor. S-ar putea in schimb sa adoptati o atitudine rece, uneori glaciara.

Taur In domeniile legate de educatie, justitie, autoritatile de aplicare a legii, veti adopta o atitudine etica, corecta, bazata pe date concrete, si veti pretinde sa beneficiati de acelasi tratament. Veti trece totul prin filtrul mintii si veti accepta doar argumentele logice.

Gemeni Acest tranzit sustine negocierile si plasamentele financiare, relatiile cu bancile si alte institutii. In relatiile intime veti fi cam reci, iar acest lucru poate provoca probleme. Veti dori sa administratii banii si proprietatile comune, sa averti ultimul cuvant, atentie la incapatanare.

Rac Poate aparea o anumita distantare in relatiile de cuplu, veti parea mai detasati, iar discutiile se vor axa mai mult pe problemele concrete decat pe cele de suflet. Veti accepta doar argumentele logice, concrete.

Leu Mercur in Capricorn este un plasament care favorizeaza activitatile profesionale si cele pe care le desfasurati in mod curent. Va veti transmite ideile cu claritate, veti fi ambitiosi si va veti urma cu tenacitate obiectivele. Nu veti accepta neglijente din partea colegilor.

Fecioara In relatiile romantice veti dori stabilitate, predictibilitate, iar planurile vor fi pe termen lung. Nu veti fi interesati de flirturi. Activitatile intelectuale vor fi sustinute de o gandire clara, creativitatea va fi inlocuita de perseverenta.

Balanta Veti adopta o atitudine conservatoare in relatiile de familie, fiind inclinati sa va impuneti opiniile. Crticile ar putea parea ceva cam dure. Veti face planuri concrete, activitatile vor fi preponderent practice. Partea buna este ca veti avea grija sa va dovediti dragostea prin fapte, nu prin vorbe.

Scorpion Relatiile publice vor avea ca scop atingerea unor obiective clare, pe care le veti urmari cu tenacitate. Veti fi organizati, veti face planuri pe le veti respecta. Va veti exprima cu claritate, dar discursul vostru ar putea parea lipsit de empatie.

Sagetator Prezenta lui Mercur in Capricorn, care este afaceristul zodiacului, este un lucru bun pentru proiectele financiare. Veti fi capabili sa profitati de eventualele oportunitati financiare. Veti evita sa aruncati cu banii si, daca veti face achizitii, acestea vor avea in vedere utilitatea practica.

Capricorn Veti fi in elementul vostru in urmatoarele saptamani, pentru ca veti reusi sa vorbiti pe limba voastra si sa va faceti intelesi. Va exista un echilibru in stilul vostru de comunicare si in actiunile pe care le veti intreprinde.

Varsator Veti deveni mai taciturni, sobri, interiorizati, contrar naturii voastre obisnuite. Veti folosi cuvinte mai putine, veti vorbi doar atunci cand veti considera ca este important. Planurile voastre vor avea obiective concrete.

Pesti In cercul de prieteni sau in societate in general veti afisa o atitudine rece, unii ar putea spune chiar distanta. Intalnirile vor avea scopuri concrete, discutiile se vor baza pe argumente. Cinstea si corectitudinea vor fi calitatile pe care le veti aprecia cel mai mult la prietenii vostri.