Mercur in Pesti pana pe 10 martie. Un tranzit scurt, dar intens pentru fiecare zodie

Din data de 23 februarie pana pe 10 martie, Mercur se va afla in semnul Pestilor. O perioada care vorbeste de inspiratie, dar si de confuzie. Acesta ne ajuta sa fim inspirati, creativi si sa cream povesti. Dar cand vine vorba de aspectele negative, din cauza acestuia ne lasam pacaliti si pacalim la randul nostru, distorsionam informatia foarte usor, suntem influentabili si ne place sa stam in multa dezordine.

Influenta tranzitului lui Mercur in Pesti pentru toate semnele zodiacale

Berbec Pentru nativii din Berbec, acest tranzit aduce o perioada de introspectie si conectare la nivel emotional. Este momentul perfect pentru a-si exprima gandurile si sentimentele mai profund si pentru a intelege mai bine nevoile lor interioare.

Taur Taurii pot simti o crestere a creativitatii si a inspiratiei in aceasta perioada. Este momentul sa exploreze noi modalitati de exprimare si sa isi dezvolte latura artistica.

Gemeni Pentru Gemeni, acest tranzit poate aduce o tendinta catre comunicarea non-verbala si intuitiva. Este important sa acorde atentie semnalelor subtile si sa-si imbunatateasca abilitatile de ascultare.

Rac Racii pot simti o intensificare a legaturii emotionale cu cei din jur. Este momentul sa-si exprime afectiunea si sa isi impartaseasca mai des gandurile cu cei apropiati.

Leu Pentru Lei, acest tranzit aduce o nevoie de reflectie asupra modului in care se exprima in relatiile personale si profesionale. Este momentul sa fie mai atenti la cuvintele lor si la impactul lor asupra celorlalti.

Fecioara Fecioarele pot simti o crestere a intuitiei si a constientizarii interioare. Este momentul sa exploreze ideile si sa se exprime intr-un mod mai artistic si mai sensibil.

Balanta Pentru Balanta, acest tranzit aduce o energie potrivita pentru a-si exprima sentimentele si pentru a-si comunica nevoile in relatiile interpersonale. Este momentul sa fie sincere si deschise in comunicare.

Scorpion Scorpionii pot simti o intensificare a intuitiei si a abilitatilor lor investigative. Este momentul sa exploreze aspectele mai profunde ale vietii si sa isi impartaseasca descoperirile cu cei din jur.

Sagetator Sagetatorii pot simti o nevoie crescuta de conexiune spirituala si filozofica. Este momentul sa exploreze intelesurile mai profunde ale vietii si sa impartaseasca gandurile lor cu ceilalti.

Capricorn Pentru Capricorni, acest tranzit aduce o nevoie de exprimare mai deschisa si autentica in domeniul profesional. Este momentul sa-si aduca ideile si gandurile in fata colegilor si superiorilor.

Varsator Varsatorii pot simti o expansiune a constiintei si a viziunii lor asupra lumii. Este momentul sa-si impartaseasca ideile revolutionare si sa aduca schimbari pozitive in comunitatea lor.

Pesti Pentru Pesti, tranzitul lui Mercur in propria lor zodie aduce o crestere a intuitiei si a conexiunii cu sine. Este momentul sa se exprime mai deschis si sa-si impartaseasca gandurile cu ceilalti.