LUNA NOUA in Capricorn. Viata nativilor ia o intorsatura neasteptata

Pe 11 ianuarie avem prima Luna Noua din 2024, in semnul Capricornului. Acest eveniment este cel mai bun moment pentru a ne pune rezolutiile, pentru a face lista cu dorinte pentru 2024, pentru a crea un vision board. Capricornul vrea sa gandim pe termen lung si intr-un mod pragmatic. Si cum Luna Noua va fi acompaniata de Marte si Pluto, putem spune ca astrele ne ofera rezistenta si puterea necesara sa ne tinem de obiective.

Iata cum este influentata fiecare zodie de Luna Noua in Capricorn:

Berbec Pentru nativii din Berbec, Luna Noua in Capricorn aduce o focalizare sporita asupra carierei si obiectivelor profesionale. Este momentul potrivit pentru a-ti stabili noi directii in cariera si pentru a-ti clarifica scopurile pe termen lung. Poate aparea oportunitatea de a avansa sau de a te implica in proiecte ambitioase.

Taur Taurii se pot astepta la schimbari in sfera relatiilor si parteneriatelor. Luna Noua in Capricorn aduce energii propice pentru a clarifica relatiile existente sau pentru a initia parteneriate noi si benefice. Este momentul potrivit pentru a-ti exprima nevoile si pentru a stabili baze solide in relatiile cheie.

Gemeni Pentru nativii din Gemeni, aceasta Luna Noua accentueaza aspectele legate de sanatate si bunastare. Este momentul ideal pentru a-ti imbunatati obiceiurile de viata, a adopta un stil de viata mai sanatos si pentru a acorda atentie echilibrului minte-trup. Poate fi o perioada favorabila pentru inceperea unor proiecte legate de bunastare personala.

Rac Pentru Raci, Luna Noua in Capricorn aduce influente asupra creativitatii si exprimarii personale. Este momentul sa-ti explorezi pasiunile, sa te dedici proiectelor artistice si sa-ti exprimi creativitatea. Aceasta perioada poate aduce oportunitati de recunoastere in domeniul artistic sau aprofundarea conexiunilor romantice.

Leu Leii pot simti efectele Lunii Noi in planul casnic si familial. Este momentul propice pentru a consolida legaturile familiale, pentru a rezolva eventuale neintelegeri si pentru a crea un mediu stabil acasa. Poate aparea oportunitatea de a face schimbari in locuinta sau de a-ti consolida relatiile cu membrii familiei.

Fecioara Pentru Fecioare, aceasta perioada aduce energii concentrate pe comunicare si relatii de zi cu zi. Este momentul potrivit pentru a-ti exprima ideile, pentru a rezolva conflicte minore si pentru a-ti imbunatati abilitatile de comunicare. Proiecte legate de educatie sau dezbateri pot fi favorizate in aceasta perioada.

Balanta Luna Noua in Capricorn aduce influente asupra sectorului financiar pentru Balante. Este momentul potrivit pentru a-ti gestiona resursele financiare cu intelepciune, pentru a pune in aplicare strategii de economisire si pentru a analiza investitiile. Oportunitati financiare pot aparea prin intermediul unor proiecte sau idei inovatoare.

Scorpion Pentru nativii din Scorpion, aceasta Luna Noua aduce schimbari in sfera relatiilor si parteneriatelor. Este momentul potrivit pentru a clarifica relatii existente, pentru a rezolva neintelegeri si pentru a-ti exprima dorintele in parteneriate. Poate aparea oportunitatea de a initia parteneriate noi sau de a face schimbari in cele existente.

Sagetator Sagetatorii pot simti influentele Lunii Noi in planul sanatatii si al bunastarii personale. Este momentul propice pentru a acorda atentie starii de bine, pentru a adopta obiceiuri sanatoase si pentru a-ti pune in aplicare planuri de fitness sau alimentatie. Este important sa acorzi atentie echilibrului intre minte si corp.

Capricorn Luna Noua in propriul semn aduce Capricornilor oportunitati de a-si reinnoi identitatea si de a-si stabili noi obiective personale. Este momentul potrivit pentru a reflecta asupra a ceea ce iti doresti in viata, pentru a-ti stabili directii noi si pentru a-ti asuma noi responsabilitati. Aceasta perioada poate fi un moment de inceput intr-o noua etapa a vietii tale.

Varsator Pentru Varsatori, aceasta Luna Noua aduce influente asupra vietii sociale si a conexiunilor cu grupurile. Este momentul potrivit pentru a-ti extinde cercul social, pentru a participa la activitati de grup si pentru a colabora cu oameni cu viziuni similare. Poate aparea oportunitatea de a-ti aduce contributia intr-un proiect de echipa.

Pesti Pestii pot simti efectele Lunii Noi in sfera carierei si a obiectivelor profesionale. Este momentul potrivit pentru a-ti clarifica directiile in cariera, pentru a-ti stabili noi obiective si pentru a-ti asuma responsabilitati mai mari. Oportunitati de avansare si recunoastere profesionala pot aparea in aceasta perioada.