Horoscop VOROPCHIEVICI: zodiile care isi schimba viata la 180 de grade in 2024

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre cele trei zodii care isi schimba radical viata in anul 2024.

Berbec Printre aceste zodii care isi schimba radical viata in 2024 nu poate sa fie decat o zodie de Foc si cine poate sa fie in afara de Berbec? E o persoana activa si nu amana lucrurile pe care le doreste niciodata. Nu lasa de pe o zi pe cealalta. Vor realiza acum, in 2024, ca e timpul sa faca schimbari pentru a alunga monotonia din viata lor, dar si pentru a porni pe un alt drum. Asta e valabil pentru acei Berbeci care nu au avut obligatii nici familiale, nici de alta natura si care au trait, cel putin ultima perioada, o viata anosta, care nu ii caracterizeaza. Ei sunt o zodie de actiune si trebuie sa actioneze.

Pornesc la drum cu aplomb, dar sunt urmati de o alta zodie, dar o zodie de aer de aceasta data.

Balanta Calme si echilibrate cum sunt Balantele, acestea iubesc stabilitatea atat in relatii, cat si in alte relatii profesionale sau in finante, la locul de munca. Acum ii vor surprinde pe cei din jurul lor cu dorinta de a actiona repede, nu vor sta pe ganduri prea mult. Balantele cumpanesc, mai analizeaza si pana la urma se lipsesc. Deci, lipseste decizia. Insa, in 2024, pentru Balante, decizia de actionare este foarte rapida, probabil ca e o contaminare de la Berbec pentru ca sunt pe aceeasi axa.

Si, chiar daca de obicei prefera o schimbare mai lenta, cu tatonari si acum nu mai e cazul. E un lucru fantastic pentru ca e curios cum se vor manifesta toate Balantele.

Capricorn Ambitiosii zodiacului, Capricornii, sunt incapatanati si isi urmeaza cu tenacitate drumul. Acum, insa, realizeaza ca nu si-au valorificat suficient sansele asa ca, mai ales in domeniul carierei, vor face schimbari neasteptate. Acolo unde, poate, au trudit 5-6 sau chiar 10 ani, si au vazut ca nu au ajuns la anumite realizari pe care si le doreau, o marire de salariu sau o promovare, se decid automat sa isi schimbe locul de munca. Dar sunt si alte conjuncturi in care vor sa faca schimbari.

Capricornii vor actiona exact cand nu te astepti si vor provoca schimbarile si totodata vor valorifica sansele, dar vor fi motivati si de faptul ca au parte de despartiri in viata personala, care ii vor motiva sa porneasca pe alt drum. Capricornii care au in parteneriat disensiuni si mai exista inca un telefon, in afara de ale lor, care mai asculta si isi mai baga coada, automat Capricornul se decide.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse