Horoscopul saptamanii 4-10 MARTIE realizat de Camelia PATRASCANU

A treia luna a anului incepe cu tripla conjunctie in Pesti. Vorbim despre Soare, Mercur si Saturn. Trebuie sa ne asteptam la schimbari si la decizii importante.

Berbec Conjunctia Mercur-Neptun aduce oportunitati importante pentru Berbeci. Vor intelege greselile din trecut si vor avea o perioada benefica pentru sanatate. Este recomandat sa fie atenti la tratamentele medicale si sa aiba grija de starea lor psihica.

Taur Taurii vor avea o perioada de intelegere a mediului lor social si spiritual. Vor cauta conexiuni cu oameni care impartasesc aceleasi valori si credinte. Este important sa fie atenti la informatiile pe care le primesc si sa le evalueze cu luciditate.

Gemeni Conjunctia ii va face pe Gemeni sa acorde o importanta sporita aspectelor morale si spirituale in luarea deciziilor legate de cariera si finante. Vor evalua daca actiunile lor sunt conforme cu valorile si credintele lor personale.

Rac Racii se vor concentra pe planuri pe termen lung, cum ar fi calatoriile sau mutarile. Vor fi atenti la deciziile aparent minore, deoarece acestea ar putea avea un impact semnificativ in viitor. Este o perioada de triaj si evaluare a optiunilor.

Leu Leii sunt incurajati sa analizeze colaborarile si parteneriatele. Conjunctia ii indeamna sa adopte un ton bland si sa aprecieze aspectele pozitive. Este un moment favorabil pentru acceptarea criticilor constructive si pentru valorizarea oamenilor care demonstreaza calitati remarcabile.

Fecioara Fecioarele sunt sprijinite sa se prezinte ca persoane tolerante si mediatorii intre diferite grupuri. Cu cat au un discurs mai integrator, cu atat sunt mai apreciate. Vor fi solicitati sa medieze conflicte si sa apere drepturile altor persoane, demonstrand o capacitate puternica de luare a pozitiei.

Balanta Aceasta perioada este favorabila din punct de vedere profesional, deoarece acesti nativi sunt inzestrati cu o intuitie puternica in domeniul lor de activitate. Ei sunt capabili sa gaseasca solutii simple si eficiente pentru diverse probleme si sa identifice calitati in anumiti colaboratori care pot fi subevaluate de altii. De asemenea, Balantele sunt buni ghizi pentru colaboratorii mai putin experimentati sau nepriceputi, ajutandu-i sa invete si sa se dezvolte in cadrul echipei.

Scorpion Scorpionii sunt indemnati la iertare in iubire, fie ca e vorba de copii, de parteneri sau de alte persoane apropiate de la care nu primesc ce au investit. Perioada le poate odihni inima de emotii tulburatoare. Sunt zile in care pot primi ghidare de la cei din jur, dar si de la propriul suflet.

Sagetator Sagetatorii sunt intr-o perioada de schimbare si mobilitate. Parca cu bagajele la usa, sunt dornici sa exploreze si sa actioneze pentru propriile nevoi si dorinte. Inteleg care sunt prioritatile lor si sunt hotarati sa le urmeze.

Capricorn Capricornii sunt adusi in contact cu propriile lor convingeri si sisteme mentale. Vor incepe sa priveasca lucrurile dintr-o alta perspectiva si sa-si extinda intelegerea si procesarea mentala. Este un moment propice pentru o dezvoltare personala si spirituala profunda.

Varsator Varsatorii sunt sprijiniti sa-si valorifice calitatile pentru a castiga bani. Conjunctia aduce oportunitati prospere si le permite sa descopere modalitati inovatoare de a profita de resursele pe care le au la dispozitie. Pot avea idei originale si sa descopere valori ascunse.

Pesti Pestii sunt in contact profund cu intuitia si constiinta lor. Cunoasterea profunda a sinelui le confera o seninatate si incredere in fortele lor interioare. Sunt mai putin influentabili de comentariile altora si se bucura de stabilitate emotionala si spirituala.

Sursa: romaniatv.net