Horoscop zilnic – 7 MARTIE – cu Neti Sandu. Ne bucuram de o zi minunata

Berbec O sa relationati cu anturajul, care va fi cooperant si o sa dati randament bun la preocuparile din particular, ca veti lucra o bucata de vreme impreuna. Se poate sa primiti ok-ul pentru un proiect la care visati de anul trecut si veti fructifica si alte aspecte care tin de viata personala.

Taur Vin bani fie de la serviciu, fie din particular, si o sa aveti de buzunar daca vreti sa plecati pe undeva in weekend sau sa dati o petrecere. Vi se fac promisiuni de promovare la locul de munca si se anunta si stabilitate financiara, prosperitate.

Gemeni O sa aveti multa treaba, dar e bine ca va intelegeti cu colegii, faceti echipa si o sa va achitati, onorabil, de toate obligatiile. Apare cineva care vrea sa va cunoasteti mai bine, ca spera sa formati un cuplu si daca si voi sunteti in cautarea cuiva care sa va completeze, o sa iesiti la plimbare.

Rac Se poate sa recuperati o suma importanta de bani, poate in urma unui proces, sau poate abia acum s-au gasit bani pentru ce ati lucrat la sfarsitul anului trecut. Poate va pregatiti de o calatorie si vreti sa lasati totul in ordine atat la serviciu, cat si acasa, ca trebuie sa va platiti rate, facturi.

Leu Vi se fac oferte de afaceri si intuitia trebuie sa va spuna ce sa alegeti, ca sunt aspecte care va convin si altele mai putin si vreti sa mergeti la sigur, sa aveti succes. Se nuanteaza frumos sfera sentimentala si o sa fie cineva care sa va completeze, frumos, din toate punctele de vedere.

Fecioara Poate va oferiti sa dati o mana de ajutor la un proiect care oricum, va poate aduce o serie de avantaje si o sa va primiti si recompensele. O sa ajungeti, se pare, la o intelegere cu partenerul de cuplu si o sa impartiti responsabilitatile ca sa fie totul echitabil.

Balanta O sa puneti mai mare accent pe un hobby care ar aduna in jurul vostru niste oameni care imbratiseaza aceeasi pasiune si ar fi destindere pentru toata lumea. Se poate sa intalniti pe cineva care va poate insoti in viata si sa va mearga bine impreuna.

Scorpion Se poate sa aflati un adevar care sa va schimbe o mentalitate si sa incepeti o activitate care sa va aduca satisfactii profesionale, recompense de tot felul. Va dati tot interesul sa puneti casa la punct ca v-ati apucat sa strangeti bani ca sa luati lucruri noi, sa dati refresh interiorului.

Sagetator O reusita, dupa multe eforturi care v-au cam dat viata peste cap si o sa va bucurati de un progres in plan profesional, de un salt in cariera. Poate o sa lucrati mult mai bine – in perioada asta in formula de grup si o sa va bucurati de castiguri, dupa atatea asteptari.

Capricorn Va ies pasientele care tin atat de scoala, cat si de colaborari, si o sa va echilibrati si cu banii, ca or sa vina in plus. O sa va implicati intr-un proiect care va poate aduce beneficii si sa va prelungiti colaborarea daca merge bine.

Varsator Noutati, care pot fi tot atatea stimulente care sa va directioneze spre o alta zona fie profesionala, fie de viata personala. Vi se fac promisiuni de avansare la serviciu, poate vi se incredinteaza sefia unui proiect si o sa va descurcati de minune.

Pesti O sa primiti oferte de colaborare, poate chiar un job permanent si se poate sa fie o schimbare de profil, ca sunt alte nevoi interioare. O sa interactionati cu niste oameni care se asorteaza cu stilul vostru si o sa faceti treaba buna impreuna.

Sursa: stirileprotv.ro/show-buzz/horoscop