Horoscop zilnic 30 decembrie cu Neti SANDU. Ne eliberam de frica viitorului

Berbec Va asteapta cineva in alta tara, sau v-ati facut rezervare la un hotel ca sa aveti tot confortul, sa petreceti cateva zile de vis.

Taur O sa va mai intre niste bani si veti face toate acele cumparaturi de pe lista de lucruri obligatorii ca sa nu va lipseasca nimic de Anul Nou.

Gemeni Se poate sa aveti vreun sarbatorit si sa va bucurati de prezenta celor dragi si sa va faceti si noi cunostinte – apare lume noua.

Rac Familia va vrea prin preajma, vi se lanseaza invitatii sa ajungeti la Revelion, la un Sf. Vasile pe 1, sau e o petrecere pur si simplu.

Leu O reusita in planul comunicarii, o sa va faceti in sfarsit intelesi, dupa ce v-oti fi ciondanit cu cineva drag si nu vreti sa lasati lucrurile asa.

Fecioara O sa va faceti drum pe la rude, pe la prieteni ca sa faceti turul de onoare sa le multumiti pentru ce ati acumulat din punct de vedere emotional.

Balanta Va invita prietenii sa le faceti o vizita ca or sa tina tot intr-o petrecere si vor sa fiti si voi acolo, ca oamenilor le-a fost dor de voi.

Scorpion Va invita prietenii sa le faceti o vizita ca or sa tina tot intr-o petrecere si vor sa fiti si voi acolo, ca oamenilor le-a fost dor de voi.

Sagetator Va incanta invitatia de undeva de la prieteni ca sa petreceti Revelion, Sf. Vasile, Sf. Ion si sa mai prelungiti, daca doriti cateva zile de vacanta.

Capricorn Va faceti planuri sa plecati pe undeva, dar nu inainte de a va ocupa de treburile gospodaresti, ca vreti sa lasati casa – luna – ca sa va simtiti eliberati de griji.

Varsator Vi se lanseaza tot felul de invitatii, dar va trebui sa le triati ca nu va puteti duce peste tot si poate plecati direct acolo unde o sa petreceti Revelionul.

Pesti Se rescriu niste filme din povestea voastra de dragoste si o sa va reasezati intr-o relatie stabila ca sa va puteti bucura de viata in doi.

Sursa: stirileprotv.ro/show-buzz/horoscop