Horoscop zilnic – 22 FEBRUARIE – cu Neti Sandu. Avem deschidere catre lucruri noi

Berbec Poate va alaturati unui grup ca sa aveti niste preocupari comune, o munca in colectivitate, un sport de echipa, sau poate plecati intr-o excursie, in concediu. Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care o sa va pice cu tronc daca n-aveti pe nimeni si sa iasa o frumoasa poveste de dragoste.

Taur O sa mai faceti un pas in cariera si o sa aveti parte de castiguri, ca Jupiter e generos cu voi in perioada asta si o sa bifati o serie de reusite. Vi se da castig de cauza intr-o chestiune juridica si o sa primiti ce vi se cuvine, pot fi bani, proprietati.

Gemeni Se iveste o ocazie speciala sa va luati bilete de vacanta, sau sa plecati acum intr-o tara cu clima calda si sa va relaxati. Se observa succes la scoala, poate absolvti o etapa si treceti in urmatoarea ca v-ati facut temele ca lumea.

Rac O sa faceti rost de bani, ca sunt lucruri de care aveti mare nevoie in perioada asta, in special pentru casa, si o sa va bucurati impreuna cu ai vostri de reusite. Se poate sa vi se dea ok-ul pentru un imprumut si o sa aveti cu ce sa va luati o alta masina, sau acasa.

Leu O interactiune cu niste parteneri de afaceri si poate bateti palma pentru un contract, ca oferte de colaborare sunt, trebuie doar sa ziceti DA. O iesire in doi ar pune capat unor incertitudini si ati sti daca va puneti continua restul vietii in aceasta combinatie parteneriala, sau nu.

Fecioara Ati putea renegocia un contract daca sunteti multumiti de cum au decurs lucrurile in ultimul an si sa va asigurati o constanta financiara. Se poate sa aveti o discutie intre patru ochi cu partenerul de viata si o sa va puneti de acord in anumite privinte care generau conflict.

Balanta O sa va gasiti pe cineva cu care sa faceti echipa la bine si la greu si o sa va doriti o locuinta mai spatioasa aducand pe lume si copii. Proiecte noi la serviciu si o sa va implicati trup si suflet, ca e ceva la care va pricepeti.

Scorpion Ramane sa va hotarati daca veti face o schimbare in plan profesional, sau pastrati contractele de care ati fost multumiti si asteptati un moment mai bun. Va invita cineva la o seara in doi, poate va duceti la un spectacol, sau la un restaurant.

Sagetator Poate va invita cineva intr-o scurta vacanta si va duceti, posibil chiar de azi, ca aveti nevoie de o schimbare de ritm, de peisaj si de anturaj, de ce nu? Se poate sa le intindeti o mana de ajutor unor oameni care au dat de niste greutati si doar voi ii puteti salva, poate pentru o fundatie.

Capricorn Vi se fac promisiuni la avansare la serviciu si daca o sa intruniti un punctaj, niste conditii o sa va asigurati functia respectiva. Poate o sa va mai ocupati si de voi, sa va mai si relaxati, sa va duceti intr-o scurta vacanta, la o sala de sport, la un spa.

Varsator O reusita in plan financiar, va puneti de acord cu niste angajatori, sponsori si o sa va angajati intr-o munca bine platita si cu largi perspective. Poate abia acum vi se platesc niste ore suplimentare, pe care le-ati facut la sfarsitul lui noiembrie, decembrie.

Pesti Se precipita niste lucruri si urmeaza o definitivare ca vi s-au rezolvat acele chestiuni care v-au dat de furca la sfarsitul anului trecut. O sa vi se ceara, probabil, sa munciti in plus si o sa luati si bani pe masura duratei si a gradului de dificultate a muncii respective.

Sursa: stirileprotv.ro/show-buzz/horoscop