Horoscop zilnic 19 IANUARIE cu Neti SANDU. Zodia care va avea parte de o surpriza placuta

Berbec Se poate să intrați la cheltuială pentru că vi s-a năzărit să vă duceți într-o stațiune turistică și să rămâneți și peste noapte dacă vi se pare atrăgător locul. Se poate să luați niște bani și să vă cumpărați ce aveți nevoie pentru voi și-ai voștri și să vă sărbătoriți.

Taur O să apară cineva care nu poate trăi fără voi, deși o fi încercat și poate recalibrați relația ca să puteți continua, dacă găsiți și voi de cuvânt. Noutăți de bun augur pentru voi, poate vă invită cineva la o reuniune mondenă și care poate fi și o rampă de lansare pentru voi pe scena socială.

Gemeni O să vă dați întâlnire cu grupul de prieteni și poate petreceți o zi, două împreună pe undeva, ca să povestiți ce ați mai făcut și ce puneți la cale, ce proiecte aveți. Poate vi se propune ceva nou de lucru și de aici o să vină și banii că se vor găsi investitori.

Rac Se întrevede o reușită după mai multe încercări și o să intrați într-o altă ligă profesională, și fără să dați concurs – munca voastră va recomanda. Sunteți dispuși ca de obicei, să mai lăsați de la voi în relația cu partenerul de cuplu și lucrurile o să capete culoare, o să fie revigorant.

Leu E mult de lucru la serviciu, dar o să meargă totul strună că aveți putere de muncă și e ceva la care excelati și o să vi se mulțumească. Poate vă invită cineva într-o minivacanță prin țară, pe afară și o să vă faceți timp mâine, poimâine.

Fecioara Se poate să vi se propună ceva de lucru în particular și o să vă descurcați mai bine cu banii, că o să aveți mai multe cheltuieli în perioada care urmează. E cineva care încearcă să trezească niște sentimente care s-or fi stins la un moment dat și o să faceți și voi o evaluare a sentimentelor.

Balanta Poate vi se aprobă un împrumut, ca să dați avansul pentru o casă, ori poate mai aveți de plătit taxe școlare și alte lucruri obligatorii. Se poate să vă întoarcă cineva un gest frumos și să fie o surpriză, că n-ați crezut că o să conteze gestul.

Scorpion Cineva care v-a promis mai de mult că v-ajută o să o facă și va fi un sprijin în plan profesional, poate fi un nou job. Se poate să luați o decizie referitoare la relația partenerială și poate vă căsătoriți.

Sagetator Se poate să lansați la apă proiecte noi și totodată să vă îngrijiți mai mult, să vă acordați un timp de respiro, să vă cumpărați o garderobă nouă, să vă tundeți altfel. Se poate să dați curs unei invitații să plecați într-o excursie și să petreceți 2, 3 zile departe de aglomerație și să vă distrați.

Capricorn Voi aveți chef de duca la munte, la petreceri, zilele astea, poate fi și sărbătoriți pe-acolo și o să fie distracție, că ați muncit non-stop și v-o fi ajuns și vouă. O să vă ia prin surprindere vizita cuiva și o să vă faceți un program în care să-i includeți, poate, și pe prieteni că sunt multe de povestit.

Varsator E cineva care vă invită prin țară, sau chiar prin lume și o să vă prindă bine să mai vedeți și altă lume ca să vă eliberați de stres. Se poate să apară cineva care vrea să vă cunoască mai bine și o să vă interesați și voi mai îndeaproape să știți ce hram poartă persoana.

Pesti O să dați zor să rezolvați problemele casnice să o puteți zbura pe undeva și poate rămâneți câteva zile de relaxare, la vreo aniversare a vreunui prieten din țară. Un anturaj pe gustul vostru vă scoate la întâlnire, poate vă duceți la un spectacol, sau e un meci important și faceți galerie acolo.

Sursa: stirileprotv/show-buzz/horoscop