Horoscop saptamanal cu Mihai VOROPCHIEVICI: cum va fi perioada 12 – 18 FEBRUARIE pentru fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre horoscopul perioadei 12-18 FEBRUARIE 2024. „Jocul viitorului este a patra divinatie grafica, după Tarot. Prognoze pentru toate zodiile, bazate pe niste figuri geometrice diferite ca forma si culoare”.

Berbec Cartea Cosmos pentru Berbec. Deci o saptamana care simbolizeaza reusita in orice intreprindeti, dar reusita va fi una exceptionala si cu un deznodamant fericit al unei situatii in care voi sunteti parteneri sau partasi.

Taur In schimb, Taurul da de Rau si-i place la rau, pentru ca incepe sa viseze, stand in rau uita de reaua-credinta, uita ca cineva l-a abandonat, l-a tradat, dar totusi el e suparat pentru ca este prizonier intr-o situatie in care el s-a complacut, avand atat de multa incredere intr-un partener sau partenera ideala si care s-a dovedit ca i-au adus numai dezamagiri.

Gemeni Geamanul are o carte neutra, Ovalul. Gemenii trebuie sa dea dovada de pozitivitate in saptamana care urmeaza. Sa fie receptivi, sa aiba rabdare, sa dea dovada si de gentilete si sa caute cu ceilalti cu care vine in contract, pentru ca ei pana nu afla un secret de la cineva nu pot sa traiasca, adica barfele. Ei iubesc foarte mult barfele si se roaga la Dumnezeu sa dea o intalnire calduroasa in care acele persoane care vin sa-i dezvaluie niste secrete pe care le presupune, dar care poate nici nu sunt.

Rac In schimb, Racul are o carte dificila care simbolizeaza sfarsitul. Negru este cartea, simbolizeaza sfarsitul unei situatii in care, ca sa iasa deasupra si sa zambeasca, Racul trebuie sa suporte o transformare totala. Adica, schimbarea sa fie in profunzime. Daca a avut parteneri in jur de munca, de afaceri, prieteni care s-au dovedit ulterior a fi falsi, pa, la revedere. Racul sa le intoarca spatele si sa renunte la ei.

Leu Leul are rosu, 19, carte pozitiva. Acest lucru inseamna ca Leii pentru saptamana viitoare au o forta activa. Vor domina orice situatie unde se afla datorita dinamismului pe care-l au si a energiei bine canalizate. Cu toate astea, sa nu credeti ca nu sunt combativi, sunt foarte combativi. Vor avea raporturi personale, dar si pasionale. Au forta de atractie fizica si magnetica, iar toate aceste lucruri ii conduc pe Lei la reusita. O saptamana nemaipomenita.

Fecioara Fecioara are o saptamana in care trebuie sa predomine prietenia, altruismul si pozitivitatea. Bucurie mare din intoarcerea unei persoane dragi pe care n-a vazut-o de cativa ani. Asa ca in relatiile cu acea persoana draga, trebuie sa faca ea primul pas ca sa demonstreze ca nu s-a schimbat nimic si nu a venit nimeni in locul acelei persoane dragi. E cam cu dus si intors pentru Fecioara, ca nu prea face ea nazdravanii, dar e bine sa stie.

Balanta Balanta are o carte negativa. Balantele sunt bulversate saptamana viitoare din cauza unei situatii pe care ele o credeau benefica si sunt surprinse si de furie, au orgoliul ranit, clocotesc de nervi si sunt predispuse la dispute. Daca nu-si rezolva aceasta problema pe care o au in dialogul cu alte terte persoane, Balantele, cand nu primesc ceea ce au cerut, rup legatura. Deci, atentionare pentru Balantele care nu sunt multumite – si la locul de munca, si in dragoste.

Scorpion Scorpionul are Luna, carte neutra care ii obliga pe acesti nativi sa iasa din cotidian, sa se intoarca in trecut, ii cuprind amintirile, visarea. Sunt pasivi si ziua si noaptea, iar noaptea in mod obligatoriu emotiile puternice ii apasa. Se recomanda sa renuntati la indecizii daca vreti sa luati o hotarare, sa renuntati la pasivitate. Si atunci situatia va fi intr-adevar reala si nu vi se pare asa cum traiti voi in saptamana urmatoare.

Sagetator Sagetatorii au o carte neutra, triunghiul, care simbolizeaza pentru saptamana urmatoare importanta comunicarii si a schimburilor de idei. La fel de bine, tot ce inseamna comunicare scrisa, telefon, deplasari, inclusiv o reuniune de familie. Se anunta intoarcerea unei persoane care este foarte asteptata si sunt pregatite o multime de intrebari.

Capricorn Pentru Capricorni, inceputul unei noi actiuni, mai ales in profesie. Se pare ca saptamanile anterioare tot nu v-au multumit tatonarile profesionale, dar realizarea materiala este pozitiva pentru ca ceea ce va ofera in saptamana urmatoare se pare a fi acea profesie pe care v-o doriti voi sau acea munca pe care v-o doriti sa o faceti. Intalnirea cu o persoana mai in varsta, care va da sfaturi, este benefica, deci asculta si sfatul unei persoane mai varstnice.

Varsator Varsatorul are clepsidra, carte instabila. O saptamana cu o zi buna, cu o zi rea, intr-o zi pasiune, sentimente exclusive, iar a doua zi posesivitate, gelozie, exprimare dura, dispute pe manevrarea banilor in cuplu.

Pesti Pestii, in ultimele saptamani, sunt cu susul in jos, dar cu toate acesta au Steaua, care este o carte foarte buna si aceasta simbolizeaza o activitate profesionala reusita, cu o realizare materiala pozitiva si sfarsitul unei actiuni care nu a fost benefica, cu mari sanse de reusita si de izbanda.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse