Horoscop Mihai Voropchievici pentru August si Septembrie: Urmeaza o perioada perfecta pentru ele

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru lunile august si septembrie, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

BERBEC.

O perioada de  corectare a greşelilor din trecut. Poţi analiza relaţia în care de afli, dar trebuie să-ţi asumi responsabilităţi mai ales dacă nu-ţi place ceea ce faci din punct de vedere profesional. Mizează pe intuiţie şi evită tensiunile între 27 septembrie şi 28 august când Marte e retrograd. Ai nevoie de stăpânire de sine în ceea ce priveşte rudele.

TAUR.

Prioritare sunt relaţia si căsătoria. Pot să apară iubiri mai vechi. Nu te grăbi să cedezi ispitei pentru că eşti terminat. E anul pasiunii, dar nu ceda la ceea ce a fost.

Renunţă la principiu. Jobul trece în plan secund, dar nu îţi neglija sarcinile. Atenţie la buget, vei avea tentaţia să cheltuieşti mai mult.

Verifică-ţi în permanenţă finanţele şi monitorizează-ţi sănătate. Stresul în anul viitor va fi mult mai mare. Petrece timp mai mult în natură. Vei avea prietenii aproape.

GEMENI.

Nu trebuie demarate alte proiecte până nu le termi pe cele aflate în derulare. Vei simţi nevoia de schimbare de job. Analizează foarte bine.

Dar vei simţi nevoia de schimbare şi în viaţa personală. Nu e momentul potrivit pentru astfel de schimbări, nici de job, nici de parteneri.

Ai liber la iubire, dar nu te pripi. Nu munci suplimentar, nu vei fi plătit. Sănătatea e în atenţie. Orice semnal al corpului trebuie tratat. Pentru gemenii care nu au copii şi îşi doresc, perioada urmatoare promite o sarcină.

RAC.

Devin mai jusţitiari, mai responsabili. Încearcă să nu fi moralist. Trebuie să ai clemenţă şi răbdare cu cei dragi pentru a nu fi ostili.

Bărbaţii vor încerca să rupă alianţe mai vechi. Evită cearta. Copiii vor fi motiv de mândrie. Profesional racii vor face ceea ce le place, deşi câştigul e modest.

Dacă nu, vor fi tentaţi să caute alte zone. Vei căuta un post mai bun, vor apărea oameni noi în viaţa zilnică. Nu trebuie să te grăbeşti cu sănătatea. Pot apărea traumatisme până în noiembrie.

LEU.

Îţi vei dori să ajungi mai popular. O poţi face, dar cu condiţia să nu deranjezi. La serviciu pot apărea schimbări bruşte şi radicale, dar ele sunt benefice.

Acum sau niciodată e deviza ta. Vei gândi pozitiv, vei dori o dragoste liberă fără restrciţii. Atenţie, dacă sari calul te vei trezi cu un copil chiar dacă nu te aştepţi.

Rudele apropiate de vor ajuta. Apar brusc stări melancolice. Imunitatea e mai scăzută iar banii îi vei câştiga cu multă muncă.

FECIOARĂ.

Eşti una din zodiile fericite. Nu vor fi probleme. Vei avea mult de lucru, dar în linişte. Pot apărea promisiuni pentru un alt job mai bun. Nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard până nu analizezi bine. Pot apărea şanse de promovare la serviciu.

Banii vor veni în tirmestrul trei dintr-o mărire de salariu. Nu cheltui inutil. Imunitatea trebuie mărită, vei avea o sensibilitate mare. Evita stresul şi bârfa, nu te amesteca în vieţile altor persoane.

BALANŢĂ.

Toate lucrurile bune vin spre tine foarte uşor.Iţi puni în evidenţă perseverenţa şi stilul de muncă.

Şefii vor fi cu ochii pe tine şi te vor aprecia. Există şi posibilitatea unei avansări, dar mare atenţie, vei avea responsabilităţi în plus.

E recomandat să ceri o mărire de salariu. Vei fi mult mai mulţumit financiar în august.

Trăieşte echilibrat şi mănâncă sănătos, vara îţi dă un tonus bun. Nu cumpăra lucruri inutile şi renunţă la excesele finaciare.

SCORPION.

O perioada benefica. Posibilitati fara sfarsit, profesionale, reusite, financiare. Viata sentimentala e plina de esenta, ai grija doar la exprimarea prea directa.

In familie vei fi mai implicat, Nu ascunde adevarul atunci cand te deranjeaza ceva. Spune deschis dar cu calm

SĂGETĂTOR.

Vei avea o perioada usoara dacă îți folosești inteligența. Vei fi pregătit spiritual să faci schimbări în gândire. O să îți pui inteligența în slujba muncii.

Există o creștere de salariu, dar nu trebuie să faci excese financiare. Nu împărtăși ideile de afaceri cu persoane străine pentru că ele le vor fura. În dragoste trebuie să ai controlul, dar lasă-ți și partenerii să se implice. Ai nebuloase cu dragostea.

CAPRICORN.

E loc de bucurii. E recomandat să te bucuri și să scapi de nervi mai ales la serviciu. Poți scoate din sărite colegi sau șefi, dar faci totul meticulous.

Nu riposta, stai calm. Multe persoane vor încerca să te scoată țap ispășitor. E momentul propice ca tu să beneficiezi de o mărire financiară.

Poți primi bonusuri și la final. Banii revin în discuție mai ales în relația cu partenerul. Sfatul e să discutați deschis problemele fără mânie. Discutați despre probleme intime și sexualitate fără tabu. Trebuie să îți întărești relația.

VĂRSĂTOR.

Vei simți că poți realiza orice. Cariera e explozivă, ajungi lider și apar beneficii. Nu te culca totuși pe o ureche pentru că trebuie să muncești. Vei avea nenumărate oportunități, nu trebuie să le ratezi.

Privește atent trecutul pentru a înțelege prezentul. În dragoste persistă independența, esti mai distant dar ai momente când sexualitatea e depordantă si apare romantismul.

Cauți o relație mai veche în care te-ai simțit bine, dar e loc și de una noua. E un moment prielnic pentru a face un copil. Încearcă să economisesti. Sănătatea e bună, dar atenție la sistemul digestiv începând din august

PEȘTI.

Mult timp în plus pentru a scăpa de încăpățânarea ta. Te vei relaxa din plin. Dacă nu ai loc de muncă îți poți găsi unul.

Riscul unei trădări din partea unui coleg e uriaș, atentie. Nu de aventura să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum.

Poți răni cu ușurință persoanele dragi. Moral bun, profită de el, vei avea parte de sănătate. Te va ajuta o dieta mai sănătoasă sau o vacanță plăcută.