Horoscop: ECHINOCTIUL de primavara 2024. Viitorul incepe sa prinda un contur frumos

In fiecare an, echinoctiul de primavara marcheaza momentul in care ziua si noaptea au aproximativ aceeasi durata, semnaland inceputul sezonului de primavara. Aceasta perioada aduce cu sine schimbari energetice si oportunitati de crestere si transformare pentru fiecare zodie.

Echinoctiul de primavara 2024 are loc pe data de 20 martie.

Berbec Echinoctiul de primavara marcheaza si inceputul noului an astrologic, prin intrarea Soarelui in zodia Berbecului. Va trebui sa intelegi ca ai nevoie sa te straduiesti mai mult pentru a obtine stabilitate in viata ta. Dorintele ti se vor indeplini daca nu fortezi lucrurile si le lasi sa curga, sincronizandu-te cu tot ceea ce te inconjoara.

Taur Echilibrul este un mod natural de viata pentru tine. Deoarece esti condus de blanda Venus, planeta iubirii si a caminului, stii sa asculti, sa organizezi si sa pastrezi in jurul tau tot ce este frumos si elegant. Esti gata pentru curatenia de primavara. Asa ca arunca toate lucrurile de care nu mai ai nevoie. Nu ceda tentatiei de a pastra nimic din ce nu-ti foloseste, mai ales ca ai o tendinta naturala de acumulare. Ia-ti la revedere de la orice te dezechilibreaza.

Gemeni Timpul echinoctiului de primavara pentru tine acum este un moment de straduinta pentru a fi ponderat si a-ti asculta gandurile. Nu va fi usor, dar acorda totusi atentie sinelui tau superior.

Rac Echilibrul este o stare pe care doresti sa o realizezi, chiar daca poti fi putin extrem, iubesti mult si dai prioritate familiei. Simtul tau de sine provine din a da, nu din a primi, iar asta inseamna echilibrul pentru tine. Te simti improspatat si renasti. Sfatul astrelor este sa mergi inainte. Deci, exista o multime de tulburari, dar totul este in favoarea ta.

Leu Echinoctiul de primavara si toamna, la fel ca solstitiile de vara si iarna, sunt festivaluri solare. Sunt momente din an guvernate de Soare. Si Leul este condus de Soare, ceea ce inseamna ca orice eveniment care implica Soarele te include si pe tine. Este momentul sa te uiti la felul cum conduci lucrurile din viata ta, cu inima. Incerci sa-ti ascunzi sinele in umbra? Poate ii oferi intunericului o modalitate de a se exprima.

Fecioara Esti un semn care iubeste echilibrul. Ingrijit si ordonat, iti place sa privesti lumea si sa vezi cum poate fi imbunatatita. Echinoctiul de toamna este la sfarsitul zodiei Fecioarei si, prin urmare, va fi in mod natural aproape de inima ta. Insa echinoctiul de primavara este si el important. Astrele te sfatuiesc sa fii pregatit pentru lectiile pe care le ofera.

Balanta Echilibrul este al doilea nume al tau. Astfel ca echinoctiul este un moment firesc si fericit pentru tine. Intunericul si lumina sunt egale, iar acest lucru simbolizeaza tot ceea ce crezi. Noaptea si ziua, masculin si feminin, introvertit si extrovertit, sunt la fel de valoroase astazi. Pe masura ce noul an astrologic renaste, aseaza-te si scrie ce iti doresti. Ce vrei sa imbunatatesti? Ce ai vrea sa aduci in echilibru?

Scorpion Pentru Scorpioni, echinoctiul de primavara este un moment de regenerare si reflectie profunda. Este posibil sa simta un impuls puternic de a se elibera de vechiul si de a se deschide catre noi inceputuri. Este important pentru acesti nativi sa se concentreze pe autocunoastere si vindecare emotionala in aceasta perioada, pregatindu-se pentru o noua etapa a vietii lor.

Sagetator Esti un spirit liber si o personalitate destul de extrema, asa ca echilibrul nu este usor in viata ta. Tendinta ta este sa alegi ceea ce te incita ori te amuza, in timp ce echinoctiul de primavara iti cere sa-ti faci timp si sa alegi cea mai echilibrata optiune. Asa ca promite ca te vei gandi bine inainte de a lua o decizie. Lasa echilibrul sa se arate in procesul de luare a deciziilor.

Capricorn Pentru Capricorni, echinoctiul de primavara poate aduce oportunitati de consolidare a fundatiilor si de stabilire a obiectivelor pe termen lung. Este un moment propice pentru acesti nativi sa isi redefineasca prioritatile si sa isi puna in aplicare planurile ambitioase. Cu o abordare practica si organizata, Capricornii pot folosi energia acestui moment pentru a-si construi viitorul cu incredere si determinare.

Varsator Pentru Varsatori, echinoctiul de primavara poate aduce schimbari surprinzatoare si neasteptate in viata lor. Este posibil sa simta o dorinta puternica de libertate si de exprimare a individualitatii lor unice. Este important pentru acesti nativi sa fie deschisi la noi experiente si sa abordeze schimbarile cu o atitudine pozitiva si deschisa catre necunoscut.

Pesti Echinoctiul de primavara este la inceputul zodiei Berbec, ceea ce inseamna si sfarsitul sezonului Pesti. Pentru altii, acesta este un moment al pasirii in lumina, dar pentru tine este un moment de contemplare a hibernarii. Partea de umbra a anului este reconfortanta si naturala pentru tine, iar perioada de lumina este putin mai stresanta si mai provocatoare. Acele energii din Berbec se pot simti extreme in stralucirea si onestitatea lor. Ai astfel nevoie de cateva saptamani pentru a te adapta, asa ca acorda atentie dorintei tale de pace si intimitate.