Horoscop Cristina DEMETRESCU: cum va fi perioada 19 – 31 MARTIE pentru fiecare zodie

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit in cadrul emisunii “Vorbeste Lumea” despre horoscopul perioadei 19 – 31 MARTIE 2024 pentru fiecare zodie.

Berbec Eclipsa le afecteaza casatoriile, mariajele, eventual parteneriatele. Berbecul poate sa spuna intr-o zi gata, pana aici, de aici inainte schimbam foaia. Insa un eveniment de familie poate sa ingroape securea razboiul. Acolo unde exista tensiuni cui pe cui se scoate. Oamenii se aduna atunci cand este cazul sa rezolve alte probleme. Berbecilor insa le merge foarte bine din punct de vedere financiar. In perioada urmatoare incepe businessul sa functioneze.

Taur Domnii Taur sunt rugati sa nu care lucruri grele, greutati, pentru ca pot sa sufere cu coloana, sa apara mai ales la barbati, ca femeile ii roaga pe barbati sa faca lucrurile astea. Risc si de colica renala pentru Tauri. Cand trebuie sa lucreze ceva fin, asa, delicat in apartament sau au o lucrare din asta estetica mai deosebita, este recomandat sa sa apeleze la persoane mai scumpe, dar mai specializate, ca merge cu jumatatile de masura. Nu sunt ce trebuie.

Gemeni Gemenii sunt in sezonul flirturilor, al relatiilor, simt nevoia sa iubeasca, se indragosteasca, dar acolo e asa, o zona putin mai tulbure, in plan sentimental. Pentru Gemenii care nu au treaba cu dragostea, s-ar putea sa aiba treaba cu copiii, adica se pot preocupa de scoala lor, de programul lor, de anturajul lor, daca au copii mai mari, de sanatatea lor sau poate chiar de o custodie. La ei pica eclipsa in zona iubirii si a copiilor.

Rac Racii sunt cumva pusi pe curatarea energetica a caminului, a casei. Eclipsa nu este o zi buna pentru asta, dar este bun echinoctiul. Deci de echinoctiu se fac curatari. Toata lumea face curatari. Racul in mod special, simte el acolo niste probleme, dar dezechilibrele sunt in sufletul Racului sau poate chiar in starea lor de oboseala si toata chestia asta, el o proiecteaza asupra casei. Racul are o legatura putin mai energetica cu propriul camin. Da, nu e nicio problema. Fac curat in casa curata, in casa si cred ca ei or sa fie mai bine. Lucrurile stau exact invers.

Leu Leii trebuie sa nu fie naivi in perioada asta si sa-si ia informatia la prima mana, sa verifice de doua-trei ori daca o informatie este corecta, pentru ca poate sa fie o minciuna, poate sa fie o gafa, poate sa fie o rautate si atunci s-ar putea sa propage, la randul lor, o mare poveste din asta si e posibil sa pice prost si sa-i puna pe ei intr-o lumina proasta.

Fecioara Fecioarele cheltuie multi bani, cheltuielile depasesc cumva bugetul, fie ca se muta undeva, fie ca isi schimba functia. Acuma e nevoie si de mobila si de garderoba.

Balanta Balantele trebuie sa fie atente la ceea ce le aduce urmatoarea perioada, sa speculeze un pic, sa profite de urmatoarea perioada si sa isi valorifice niste oportunitati in bani, pentru ca sunt intr-un moment delicat in care ele cred ca banii astia trebuie sa vina. Bani dintr-un credit, dintr-o vanzare de casa, din vanzarea unei bijuterii. Lucrurile stau cu totul si cu totul diferit, au nevoie de bani acolo, e o abilitate, o calitate s-o valorifice.

Scorpion Scorpionii sunt mai delicati cu sanatatea, poate chiar din punct de vedere psihologic, cu depresiile. Din cauza asta pot sa revina niste vicii sau niste obiceiuri mai proaste: alcool, mancare, apetente din astea vizavi de adictii fata de jocuri de noroc s.a.m.d. si probabil ceva conflicte in vietile Scorpionilor.

Sagetator Sagetatorii stau ceva mai bine. Ei trebuie doar sa evite anturajele, prietenii, grupurile, sa stea mai singuri, sa evite aglomeratiile. Karma colectiva este acum problema. Adica daca depindem de cineva, atunci nu este foarte bine, dar daca stam singuri si ne vedem de un traforaj, o tamplarie, ceva de facut prin casa, timpul trece si eclipsa asta poate sa fie chiar revelatorie pentru foarte multi. Eclipsa poate sa aduca lucruri foarte interesante, dar trebuie sa ne situam la un alt nivel. Adica sa stea departe de prieteni, dar in acelasi timp poate sa-i salveze viata un prieten, lucrurile, cum spuneam, sunt un pic la extreme.

Capricorn Capricornii sunt un pic iritati, in general, de relatiile cu femeile: poate fi de o sefa, s-ar putea sa isi dea demisia. Daca, doamne fereste, este in fata unei comisii de examinare sau unui complet de judecata si acolo este o femeie s-ar putea sa fie iritat de subiectivismul acesteia, adica el stie intotdeauna mai bine care este, de fapt, verdictul. Dar din pacate, acuma depinde de autoritatea cuiva.

Varsator Varsatorii pot fi fie epuizati si au tendinta sa renunte la unele studii, mai ales cei care se duc la facultate, gata, nu mai putem, fie invers. Se supraincarca cu anumite lucruri, vrem sa stim si de aia vrem sa invatam si probabil ca nor sa le poata duce pe toate.

Pesti Iar in privinta Pestilor apare un pic risc de paguba, poate chiar de furt. Oricat de multa incredere ati avea in perioada asta in cineva, nu este momentul sa bateti palma sau sa va fie mila sau sa construiti acolo ceva, un business, mai ales unde nu sunt documente. Karma aceasta si eclipsa sunt in Balanta, o zodie a justitiei. Totul trebuie facut cumva cu sub litera legii. Pentru ca toate sa fie bine in viitor.

Sursa: stirileprotv.ro/divers