Horoscop Cristina DEMETRESCU: cum va fi perioada 15 – 30 IANUARIE pentru fiecare zodie

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit in cadrul unei emisiuni de la AntenaStars despre horoscopul perioadei 15 – 30 IANUARIE 2024 pentru fiecare zodie.

Berbec Berbecului i se poate schimba practic intregul univers. Si vorbesc de prieteni, cunoscuti, este vorba despre lumea lui intreaga, care, plecand de la o pasiune, de la anumite cursuri, de la o invitatie a unor prieteni, se poate intampla sa intre practic intr-un univers nou, de oameni, de prieteni, dar mai ales, el trebuie sa isi gaseasca rolul in acest grup. Poate si un pensionar poate devine presedinte de bloc, deci se raporteaza la un grup mai mare.

Taur Taurii capata foarte multa forta, putere. Pluton este intr-o pozitie culminanta. Sunt si oamenii vizionari, care isi fac avant, dar este si foarte posibil sa primeasca propuneri pentru profesie, cariera care in prima faza ii sperie pe Tauri, pentru ca ii sperie si responsabilitatea. Dar asta va face Pluton in urmatorii 20 de ani, asa ca ei au timp sa se pregateasca pentru prezidentiale.

Gemeni Gemenii vor incepe cautari noi. Este o casa frumoasa, Pluton intra pe zona de explorare. Plecand de la anumite lucruri pe care nu le mai inteleg, nu le mai dau de cap, nu mai gasesc explicatii si vor sa inteleaga mai mult, vor sa caute mai mult. Pot calatori mai mult, diferit fata de cum au facut-o pana in momentul de fata, poate devin mai profunzi, mai spirituali si invata. Este vorba despre studii, despre explorari, este vorba despre a-si gasi locul in acest univers.

Rac Racii vor avea 20 de ani de schimbari de doua tipuri. Acelea pe care vor sa le faca si le initiaza ei sau acelea care li se intampla, cele pe care le ignora, dar li se intampla oricum. De preferat ar fi cumva sa faca ei aceste schimbari. Dar pentru ei este foarte important ce vor face cu banii in viitor, pentru ca aici este vorba despre a trece de la tendinta de a cheltui sau de a risipi, la tendinta de a investi mai mult in perioada urmatoare.

Leu Leii trebuie sa devina mai autonomi, pentru ca Pluton va fi undeva pe Casa partenerilor, a casatoriei, poate chiar a proceselor. Este cumva Leul impotriva lumii. Din punctul acesta de vedere el trebuie sa devina foarte autonom. Dar probabil ca parteneriatele nu vor iesi foarte bine in urmatorii 20 de ani pentru Leu. Isi va tot cauta jumatatea, ca sa spunem asa, va fi foarte greu sa se adapteze, dar nu imposibil.

Fecioara Pentru Fecioare se schimba premisele profesionale. Trebuie sa progreseze concomitent cu timpurile, sa invete calculator, sa faca anumite lucruri, chiar daca ele au fost poate putin mai conservatoare si sa treaca de la a se adresa unui grup foarte mic la un grup, unui grup foarte mare. Adica rolul lor devine colectiv, rolul lor colectiv se amplifica.

Balanta Balantele scriu capitole noi in dragoste, in iubire, poate chiar sursa de inspiratie pentru o carte. In perioada urmatoare, 20 de ani de aici inainte, dragostea, iubirea va merge in mana in mana cu creativitatea.

Scorpion Scorpionii nu stiu daca sunt pregatiti de mutare, de schimbare, dar ei vand, cumpara patrimoniul lor, casa. Se adapteaza foarte bine schimbarilor, daca nu incearca sa controleze totul. Deci, de aici inainte, cel putin, vorbim si de mosteniri, vorbim si de investitii, vorbim de casa, vorbim de tot ce au de impartit cu familia. Vor fi unele schimbari pe care ei in momentul de fata probabil nu le gandesc. De aceea e mai bine sa se stie in ce-si investesc banii de aici inainte.

Sagetator Sagetatorii invata limbi noi: o limba straina, un cod, un plan de conturi. Este vorba despre limbaje noi, e un nou nivel de comunicare. E foarte mult de invatat si nu in ultimul rand, devine si profesor in acelasi timp, dupa ce intelege el cum merg lucrurile. Comunicarea este cheia. Cu vorba construiesc, cu vorba distrug. E Pluton aici, care este o planeta a mortii si a nasterii.

Capricorn Capricornii cauta comori, cauta surse noi de bani. Investesc in titluri de valoare, poate in lingouri. Ei cauta comori si vizavi de potentialul lor, cine este, ce abilitati au si cum pot sa valorifice lucrul acesta.

Varsator Varsatorii sunt practic guvernati de Pluton, planeta transformarilor. Probabil ca lumea va spune in urmatoarea perioada ca s-a schimbat, e un alt om. Varsatorii sunt supusi foarte mult acestor transformari care pot fi si fizice, si de mentalitate, nu mai recunosti omul.

Pesti Pentru Pesti, tranzitul are loc undeva mai mult in zona subconstientului. Daca isi doresc sa exploreze subconstientul, vor avea acces la informatii noi. Din punct de vedere medical, unele aspecte pot fi usor atipice.

Sursa: antena3.ro/horoscop