Horoscop Cristina DEMETRESCU: cum va fi perioada 12 – 29 FEBRUARIE pentru fiecare zodie

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit in cadrul emisunii “Vorbeste Lumea” despre horoscopul perioadei 12 – 29 FEBRUARIE 2024 pentru fiecare zodie.

Berbec Berbecul se simte un pic presat de mediul inconjurator. Sunt oameni care s-ar putea sa isi bage nasul in treaba lui, unii mai oficial, altii mai putin oficial. Nu se simte in largul lui in aceasta perioada, mai ales ca e intrerupt din actiunile personale. Probabil ca trebuie sa dea o declaratie, sa se fereasca de anumite priviri, de unii care sunt mai curiosi. Dar nu asta este marea problema, ci sanatatea in aceasta perioada. Atentie la aceasta Luna plina care vine cu unele probleme si unele complicatii.

Taur Taurului ii merge foarte bine, este intr-o perioada de progres. Il supara poate trei lucruri: racelile, sensibilitatea, unele decizii ale sefilor si sufera poate putin mai mult pentru persoanele apropiate, dar nu neaparat familia, vorbim de prieteni. Sau se incarca, in general, cu anumite probleme.

Gemeni Pentru Gemeni s-ar putea sa apara unele drumuri pe nepusa masa, si in tara, dar si in strainatate, unele calatorii pe care nu le preconizeaza in momentul de fata. De asemenea, isi fac griji pentru sanatatea lor si cea a parintilor in general. Sa nu se apuce sa faca lucruri prin casa sau cei care nu au inca o autorizatie sa nu demareze anumite actiuni. La noi in tara se mai poarta lucrurile acestea.

Rac Racii sunt putin surmenati, sunt obositi, este perioada asta in care Soarele prin Varsator nu aduce o zile bune. Probabil ca au un motoras in interior care e supraturat si este foarte posibil sa ia niste decizii aiurea in aceasta perioada, dar au prieteni, oameni care ii ajuta si care gandesc mult mai lucid in locul lor. Este foarte important sa ne bazam pe acel Jupiter pe care Racul il are undeva pe casa oamenilor care il ajuta, prieteni, protectori, maestri, cineva care vede mai bine ca el in aceasta perioada.

Leu Leul este cumva el impotriva tuturor, si daca nu are putere si se simte nedreptatit, si daca este sef si nu il asculta subalternii. De fapt, este intr-o perioada de transformare majora, iar din cauza aceasta, opozitiile pe care le primeste nu rezolva nimic. Cumva el trebuie sa faca o schimbare, pentru ca nu mai este omul potrivit la locul potrivit.

Fecioara Fecioara e cu Luna Neagra si, din pacate, Luna plina in Pesti complica un pic situatia in relatiile Fecioarelor, pentru ca au o zi buna, o zi proasta. Starile acestea se pot modifica de pe o zi pe alta, dar daca au ceva programat, stabilit, trebuie sa faca fata si psihologic, poate fi un examen, o intalnire. Sa nu lase aceste emotii sa le copleseasca si sa nu mai fie atente la ceea ce fac, sa vedem suferinta pe chipul omului.

Balanta Balantele trebuie sa fie si ele atente la sanatate. Putina dezordine acasa, o reparatie, o stricaciune – aceasta este cireasa de pe tort. In dragoste se intampla lucruri noi, pe care nu le-au mai intalnit si nu mai sunt reguli acolo, cum stie lumea – ca ne casatorim dupa trei ani de prietenie. Nu mai exista regulile acestea. Acum se poate intampla totul asa dintr-un foc, dar si in sens invers se poate intampla lucrul acesta: atunci cand crezi ca stii bine un om, atunci apar surprize.

Scorpion Scorpionul sa aiba foarte multa grija cui se confeseaza in aceasta perioada. Si acolo, pe partea aceasta sentimentala, este o presiune foarte mare. Si daca Scorpionul este cel care se desparte, tot el sufera, e asa un fel de autogol. Simte nevoia sa se confeseze, dar ii recomand sa faca asta la preot, intr-un cabinet psihologic, mai putin cu prietenii. Acolo nu este sigur, cineva joaca la doua capete. Poate aparea chiar si un avocat.

Sagetator Sagetatorii cheltuie banii pe doctori, si nu neaparat ca sunt bolnavi, dar se gandesc poate la o asigurare. Poate cineva ii convinge sa faca o asigurare, care sa le tina de urat. Sagetatorii sunt foarte presati, e foarte mult zumzet in jurul lor, chestie care ii deruteaza si exista riscul sa ia decizii pripite. Daca ii deranjeaza ceva, nu este momentul unor decizii radicale, ca acestea sunt lucruri trecatoare.

Capricorn Capricornul trebuie sa isi modifice putin bugetul pentru copii, pentru scolile lor, pentru activitatile lor extrascolare. Poate se dovedeste ca acel copil are un talent si atunci trebuie sa suplimentam. Capricornul poate fi chemat si intr-o instanta, sa dea o semnatura. Acolo e vorba si de pensia alimentara.

Varsator Varsatorul are dureri fizice, de articulatii, dantura, dar pentru ca Soarele este in Varsator inseamna ca el este energic, este activ, le duce cu el.

Pesti Pentru Pesti sunt multe lucruri oculte, necunoscute. Pestele are o stare de frica, de ingrijorare, de teama. Poate nu doarme foarte bine, il ingrijoreaza. Ei sunt persoane extrem de intuitive si sa zicem ca aceasta Luna plina care este in zodia lor este de bun augur. Daca nu s-ar intampla unele lucruri mai putin placute si in relatii, poate nici ei nu ar iesi din zona lor de confort. Se intampla schimbarile care trebuie sa se intample, ca urmare a unor situatii neplacute.

Sursa: https://www.antena3.ro/horoscop