Horoscop Cristina DEMETRESCU: cum va fi perioada 1 – 15 FEBRUARIE pentru fiecare zodie

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit in cadrul emisunii “Vorbeste Lumea” despre horoscopul perioadei 1 – 15 FEBRUARIE 2024 pentru fiecare zodie.

Berbec Daca e aglomerat la serviciu, trebuie sa ceara o marire de salariu. Fie poate fi despagubit in aceasta perioada, fie poate sa primeasca un bonus. Poate sa ceara o marire de salariu atunci cand isi da seama ca, de fapt, raportul dintre munca si salariu nu mai este in regula.

Taur Norocul vine de la drum lung, poate chiar si iubirea. Taurul este intr-un punct al vietii lui in care se pregateste pentru un drum lung. Exista o perspectiva foarte larga. Sunt acele evenimente care se intampla pentru toata viata, este vorba despre proiecte pe termen lung.

Gemeni Daca exista anumite situatii nefavorabile, acestea nu vor deveni mai bune. Este vorba despre o schimbare pe care Gemenii trebuie sa o faca. Nu trebuie sa astepte sa se schimbe ceva, daca undeva este blocat, ca nu se va schimba. Din contra, lucrurile vor deveni mai apasatoare. Pot exista cheltuieli.

Rac Racul are nevoie foarte mare de libertate si din cauza aceasta, din cauza fricilor interioare, da vina pe partener. I se pare ca partenerul il constrange sau ca este gelos sau posesiv. Lucrurile nu stau chiar asa: este posibil ca Racului sa-i fie frica si sa nu se exprime suficient de bine, sa isi prezinte situatia suficient de bine.

Leu Leul are o perioada foarte buna din punct de vedere profesional si concentrarea ar trebui sa fie doar pe cariera si pe profesie. Pentru unii Lei mai pot aparea unele mici probleme de sanatate.

Fecioara Fecioarele sunt cele mai binecuvantate in aceasta perioada din tot zodiacul, in sensul ca gasesc veriga lipsa – un profesor, un mentor, un maestru, casa potrivita, locul potrivit, relatia, iubirea potrivita. Fecioarele pot spune ca au viata perfecta in perioada aceasta, dupa care vin alte probleme, dar macar se relaxeaza.

Balanta Balantele vand ori cumpara. Apar niste schimbari de proprietate, de masina, pot accesa credite. Este vorba si despre investitii pe termen lung: unele se fac pentru suflet, pentru familie, altele se fac pentru ca vor aduce bani in viitor.

Scorpion Pentru Scorpioni apar foarte multe acte, documente. Semneaza contracte, pot sa semneze un act de casatorie, pot sa semneze si un act de divort. Este o perioada mai lunga si un proces mai complex. De asemenea, se pot asocia cu cineva. S-ar putea sa primeasca din partea partenerului o surpriza, un cadou, o masina, dar e vorba de multa birocratie.

Sagetator Sagetatorii merg la interviuri, au proiecte profesionale care acum sunt foarte bine aspectate si acolo se negociaza. Sagetatorul ar trebui sa negocieze pentru ca este pe un val de crestere. Se vorbeste si despre bani, dar mai apar si cateva clauze cu care Sagetatorul ar trebui sa fie de acord, fie de confidentialitate, fie de exclusivitate, dar merita sa isi asume aceste constrangeri.

Capricorn Nativii sar peste etape in dragoste, sunt putin grabiti. Il au pe Marte care ii pune sa dea repede la pedale si cumva se si plictisesc usor. Daca ar avea putina rabdare, e bine, ca au cea mai buna etapa din punct de vedere sentimental. Se aprofundeaza un pic relatia in care sunt. Este si o perioada foarte creativa. Cei care nu alearga dupa iubire, macar sa alerge dupa propriile lor idei.

Varsator Nativii nu doresc altceva decat linistea caminului. Paradoxul este ca daca e un loc la capatul pamantului unde sa-si gaseasca linistea, se pot duce si pana acolo.

Pesti In viata Pestilor e foarte multa aglomeratie – prieteni, relatii, evenimente pe care le organizeaza fie ei, fie sunt invitati. Oricum, multa lume de jur imprejur. Nu este cazul sa refuze invitatiile, pentru ca se intampla lucruri. Sunt situatii care s-ar putea sa-i inspire pe Pesti, chiar sa scrie despre aceste lucruri povesti de viata. Este o perioada favorabila.

Sursa: stirileprotv.ro/divers