Horoscop Cristina DEMETRESCU: cum va fi perioada 1 – 15 IANUARIE pentru fiecare zodie

Berbec Berbecul trebuie sa fie foarte curajos in perioada urmatoare. El stie cat a muncit pana acum, stie cum si-a modificat programul, stie cat a imbatranit, cata experienta are. Este momentul sa ceara o marire de salariu. Acolo unde el este angajat salariat, trebuie sa isi negocieze salariul. De asemenea, el sta pe un potential pe care trebuie sa-l exploateze in perioada urmatoare prin mai multa rabdare, ca lui ii lipseste rabdare. Adica nu neaparat ca nu stie despre ce e vorba, ideile curg, dar trebuie sa stea putin sa se gandeasca de unde mai face bani.

Taur Taurul schimba locul, schimba norocul. Pot spune ca daca incepe cu dreptul anul acesta, 2024, este acolo o sansa care se intampla, un noroc, o incurajare care poate sa ii schimbe vibe-ul pentru urmatoarea perioada. O veste buna, o persoana de bun augur pe care o intalneste si norocul este de partea lui, adica trece la nivelul urmator.

Gemeni Desi in ultima perioada a fost putin inundat de ganduri mai neprietenoase. Se rezolva o anumita problema, intalneste pe cineva, primeste vesti bune din punct de vedere medical, scapa de o constrangere, de o responsabilitate si brusc nu i se mai intampla toate numai lui, nu mai este nici victima si nu mai este persoana care sa incaseze toate bobarnacele. Deci starea pozitiva vine din solutionarea unor probleme, ca si cum ne luam de pe umeri ceva.

Rac Racii se intalnesc cu persoane foarte importante, poate sa fie un profesor, poate sa fie un maestru, poate sa fie un mentor, poate sa fie chiar un prieten care creeaza o punte de legatura sau o conexiune cu urmatoarea etapa din viata lor in care Racul are nevoie de promovarea unor proiecte, de putin curaj. Genul acela de persoane care spune, “Domnule, daca n-are cine sa te ajute, te ajuti tu pe tine.” Dar uneori mai conteaza si persoana aceea de legatura.

Leu Pentru Lei se poate debloca un post, poate exact cand se gandea mai putin si voia sa renunte este promovat, i se recunosc meritele, poate i se face dreptate si poate este intors inapoi de sef. Daca se duce pornit asa sa spuna, „Domnule, eu numai gata, m-am saturat.” O sa zic ca seful, „stai putin, nu ne putem lipsi de tine.”

Fecioara Fecioarele stiu si ele ce vor de aici inainte. Drumurile sunt lungi, sunt in fata lor. Probabil ca scapa de o responsabilitate sau sunt ei pur si simplu eliberati de o constrangere in care stateau, scapa de o grija, o dau cuiva, gasesc o solutie si se simt mult mai liberi. Si fie ca in urmatoarea perioada se simt asa, mai mult turisti sau persoane care vor sa invete. Asta inseamna mai multa libertate, sau mai multa evolutie spiritual, inseamna ca au libertate, inseamna ca sunt sunt intr-o crestere, deci nu le mai tine nimic pe loc.

Balanta Balantele reiau unele negocieri si anumite discutii legate de subiectul banilor. Banii pe care de obicei ii au in comun cu cineva. Posibil sa fie partaje, lasate asa in coada de peste, ne ne duse la la final si in in urmatoarea perioada, conturile Balantelor se pot umple cu banii si cu bani la care se asteapta, dar si cu unele sume de bani la care nu se asteapta. Este suficient sa gaseasca pe cineva, un partener, care sa fie mai instarit.

Scorpion Scorpionii au niste revelatii asa, de ultim moment. Se pot casatori, dar foarte rapid. Se pot casatori fie pentru ca au nevoie de un document, cateodata da mai bine la CV sa fii casatorit sau se pot casatori pentru ca apare un copil. Sunt unii care uneori mai si divorteaza, pentru ca hartia aia. Isi inving concurenta, au castiguri din procese si, nu in ultimul rand, pot semna anumite contracte care sa le aduca bani in urmatoarea perioada.

Sagetator Sagetatorii in agenda lor ar trebui sa mai strecoare acolo si cateva drumuri la doctor, ca nu prea au timp de ei. Niste analize ca sa stai cu constiinta impacata ca ai facut ceea ce trebuia. Sagetatorii isi schimba job-ul, pot avea perspective noi sau isi largesc activitatea, unii s-ar putea sa iasa chiar dincolo de granitele tarii, sa fie promovati. Eu zic ca trebuie sa si sa-si adune toata energia pentru ca sunt proiecte la care ar trebui sa lucreze si care pot sa le aduca foarte mult succes in urmatorii ani. Acuma mai amanam putin vacanta si ne ocupam mai mult de munca. Este foarte bine si aduce foarte multa succes in viitor.

Capricorn Capricornii stau mai bine, se indragostesc, fac copiii sau pur si simplu se ataseaza de o persoana fata de care au sentimentul ca isi face mai bine loc in viata lor. Construiesc ceva impreuna cu o anumita persoana. Dar copiii Capricornilor sunt si creatiile lor. Deci cei care se simt creativi, au inspiratie si noi, in general stam pe un potential de care nu suntem constienti, sa se lase asa in voia creatiei si sa sa creeze ceva frumos.

Varsator Varsatorii trec mai mult la partea imobiliara, avand mai mult noroc acolo, fie ca proiecteaza, fie ca decoreaza, fie ca remobileaza. Poate au o casa la tara care nu le mai aduce bani si care pur si simplu mai degraba consuma. Totul trebuie transformat in lichiditati pentru ca exista niste blocaje pe parte financiara care au drept cauza si tot felul de lucruri moarte, intepenite la care trebuie sa renunte.

Pesti Pestii gasesc motivatie in citit, in scris, intr-un curs; aproape ca se indragostesc de urmatoarea perioada din viata lor, in care simt bucuria descoperirii. Cu cat Pestii sunt mai tineri, cu atat este mai bine. Dar nu conteaza si nu este foarte importanta varsta. De asemenea, isi pot lua masini. Este un an in care bucuria tine de cei care pana acum nu si-au permis-o. Acesta este anul in care, „domnule, imi iau si o masina”, sau „imi iau o masina buna”, sau „imi iau o masina care ma face fericit”.

Sursa: stirileprotv.ro/divers