Cel mai tare test al momentului! Afla tot ce ti-a pregatit destinul, in functie de data nasterii

Acest test ce are puterea de a dezvalui chiar si cele mai ascunse secrete ale tale! Tot ce ai de facut este sa descoperi ce animal esti în functie de data nasterii. Afla ce ti-a pregatit destinul.

Ianuarie 01 – 09 ~ Caine
Ianuarie 10 – 24 ~ Soarece
Ianuarie 25 – 31 ~ Leu
Februarie 01 – 05 ~ Pisica
Februarie 06 – 14 ~ Porumbel
Februarie 15 – 21 ~ Broasca testoasa
Februarie 22 – 28 ~ Pantera
Martie 01 – 12 ~ Maimuta
Martie 13 – 15 ~ Leu
Martie 16 – 23 ~ Soarece
Martie 24 – 31 ~ Pisica
Aprilie 01 – 03 ~ Caine
Aprilie 04 – 14 ~ Pantera
Aprilie 15 – 26 ~ Soarece
Aprilie 27 – 30 ~ Broasca testoasa
Mai 01 – 13 ~ Maimuta
Mai 14 – 21 ~ Porumbel
Mai 22 – 31 ~ Leu
Iunie 01 – 03 ~ Soarece
Iunie 04 – 14 ~ Broasca testoasa
Iunie 15 – 20 ~ Caine
Iunie 21 – 24 ~ Maimuta
Iunie 25 – 30 ~ Pisica
Iulie 01 – 09 ~ Soarece
Iulie 10 – 15 ~ Caine
Iulie 16 – 26 ~ Porumbel
Iulie 27 – 31 ~ Pisica
August 01 – 15 ~ Maimuta
August 16 – 25 ~ Soarece
August 26 – 31 ~ Broasca testoasa
Septembrie 01 – 14 ~ Porumbel
Septembrie 15 – 27 ~ Pisica
Septembrie 28 – 30 ~ Caine
Octombrie 01 – 15 ~ Maimuta
Octombrie 16 – 27 ~ Broasca testoasa
Octobmbrie 28 – 31 ~ Pantera
Noiembrie 01 – 16 ~ Leu
Noiembrie 17 – 30 ~ Pisica
Decembrie 01 – 16 ~ Caine
Decembrie 17 – 25 ~ Maimuta
Decembrie 26 – 31 ~ Porumbel

Caine esti o persoana foarte loiala si dulce. Fidelitatea ta nu poate fi niciodata indoita. De asemenea, esti o persoana sincera si onesta si atunci cand vine vorba de atitudinea ta fata de munca. Esti o persoana foarte simpla, modesta, care nu da batai de cap celor din jur si foarte cu picioarele pe pamant. Asta explica motivul pentru care prietenii tai se agata de tine! Ai un foarte un bun gust in materie de haine. Daca garderoba ta nu este actualizata cu ceea ce este trendy, cu siguranta vei fi deprimat. Popular si nepretentios. Ai un mic grup de prieteni demni, toti fiind de o calitate desavarsita!

Soarece Mereu pus pe a face ceva malitios. Sclipirea machiavelica din privire este ceea ce te face atat de atragator pentru toata lumea. Esti o persoana extrem de distractiva. Nu e de mirare ca oamenii cauta compania ta si asteapta cu nerabdare sa te includa la toate intalnirile. Cu toate acestea, esti o fire sensibila, ceea ce poate reprezenta un dezavantaj. Oamenii trebuie sa-si aleaga cuvintele in timp ce vorbesc cu tine. Daca cineva incearca sa se joace cu mainile in timp ce vorbesti si nu este atent la fiecare cuvant al tau, este mai mult decat suficient sa te infurie si… Dumnezeu sa aiba in paza persoana respectiva!

Leu Destul de contradictoriu cu numele, esti o persoana iubitoare de pace. Preferi sa eviti o situatie in care trebuie sa lupti cu cineva, sa fii in conflict. Esti o persoana libera, nu iti place sa stai in acelasi loc pentru o lunga perioada de timp. Esti foarte popular si nepretentios. Un lider nascut, si ai in sange tactul si modul de a scoate din oameni ce e mai bun in domeniul profesional. Oamenii iubesc mereu felul in care ii tratezi. Iti place sa fii iubit si cine stie sa te puna in lumina reflectoarelor te-a cucerit instant.

Pisica O persoana extrem de indragita, adorabila, uneori timida, cu o pasiune pentru istetime. Uneori preferi linistea. Iti place sa explorezi diverse lucruri si sa intri in profunzimea fiecarui lucru. In conditii normale, esti cool, dar daca ti se da un motiv, esti ca un vulcan care asteapta sa explodeze. Esti ca o pasare maiastra. Oamenii te asteapta cu nerabdare, oriunde te duci si iti faci foarte usor simtita prezenta. Practic, esti foarte sociabil si te bagi in vorba cu oamenii dar nu-ti place sa stai foarte mult de vorba cu strainii. Oamenii se simt foarte lejer in compania ta. Iti alegi cu grija prietenii.

Broasca Testoasa Esti aproape de perfectiune si foarte frumos la inima. Exemplele bunatatii tale sunt intotdeauna raspandite in grupuri de oameni. Iubesti pacea. Nu ti-ar placea sa te razbuni, nici macar pe o cineva care iti greseste mult, iar din acest motiv esti o persoana foarte iubita. Nu iti place sa vorbesti lumea pe la spate. Oamenii iubesc felul in care ii tratezi mereu. Poti oferi la nesfarsit dragoste iar partea cea mai buna e ca nu te astepti la nimic in schimb. Esti destul de generos. Cea mai buna trasatura a ta este ca reusesti sa vezi lucrurile intr-o lumina practica.

Porumbel Simbolizezi o abordare a vietii intr-o maniera foarte vesela. Indiferent de imprejurimile in care te afli, sumbre sau vesele, ramai neafectat. De fapt, raspandesti veselie oriunde te-ai afla. Esti liderul grupului tau de prieteni si stii foarte bine sa ii consolezi atunci cand au nevoie. Nu suporti ipocrizia si cauti mereu sa te indepartezi te ipocriti. Astfel de persoane nu vor fi niciodata in sufletul tau orice-ar fi. Esti o persoana foarte metodica si organizata in munca ta. Prin urmare, dezordinea nu va avea ce cauta in viata ta. Prin urmare, niciun strop de dezordine, nu te poate cuprinde vreodata. Ai grija insa, ca te poti indragosti foarte usor…

Pantera O persoana misterioasa. Te poti descurca cu usurinta in momentele de presiune si poti face fata fiecarei atmosferi tensionate fara a innebuni. Poti fi rautacios uneori si iti mai place sa barfesti cu grupul tau ales cu grija. Foarte formal si precis. Iti place ca toate situatiile si lucrurile sa fie asa cum tu ti le doresti, ceea ce uneori nu este posibil. Drept urmare, poti avea de pierdut in anumite relatii. Dar, dealtfel, iti place sa ajutati oamenii sa iasa din dificultate si stii sa le fii alaturi atunci cand au nevoie de tine.

Maimuta Foarte nerabdator si activ! Vrei ca lucrurile sa fie facute cat mai repede posibil. Ai o inima buna si plina de iubire. Iti place sa fii in centrul atentiei. Esti unic prin felul tau de a fi. Iti place sa fii in siguranta din toate punctele de vedere. Nu iti place ca numele tau sa apara in situatii controversate. Prin urmare, stii sa iei masurile de precautie de la bun inceput. Atunci cand prevezi ceva gresit, ti se activeaza al saselea simt de care dispui si el te ajuta sa nu cazi in capcana. Sunteti niste oameni pe cinste voi!