Ce aleg zodiile in viata: dragostea sau banii. Horoscop special cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre ce aleg zodiile in viata: dragostea sau banii. Sa vedem mai jos despre ce este vorba:

“Zodiile de pamant iubesc cel mai mult banii. Vorbim aici despre Fecioare, Taur, Capricorn. Pe langa ei, mai sunt si alte zodii de Aer si Apa care se duc la bani. Racul iubeste foarte mult partea financiara, la fel si Scorpionul.

Varsatorul vrea si el bani, dar este foarte aerian si mai uita. Leul vrea jumatate, jumatate. La fel si Berbecul. Leul vrea pentru prima data sa straluceasca, apoi lasa dragostea.

Zodiile de Aer sunt total diferite. Daca au dragoste, au tot ce vor. Dumezeu ii iubeste. Pestii vor dragoste si ofera foarte multa dragoste.

Atentia este foarte importanta in orice relatie. Trebuie sa acordam atentie partenerului. La fel trebuie sa dam si noi, la randul nostru.

Dragoste sau bani? Dragostea vine dupa partea financiara. Sunt foarte multi materialisti. Orientarea spre material nu este buna. A cam inceput sa dezumanizeze. Mai este frica de singuratate.

Sunt oameni care isi doresc dragoste. Raman ancorati intr-o tristete pentru ca nu isi gasesc perechea potrivita. Este foarte greu sa ii scoti de acolo. Ei cauta iubirea adevarata si o cauta toata viata.

Iubirea adevarata poate veni si mai tarziu. Oamenii trebuie sa se descopere. Ei asteapta ca vine dragostea mare. Ca in filmele indiene. Se poate.

Exista oameni care au iubire si se satura de ea. Dragostea nu se vorbeste, ea se simte si se traieste.”

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse