Astrolog Mariana COJOCARU: horoscopul saptamanii 5 – 11 FEBRUARIE pentru fiecare zodie

Berbec Marte in tranzit prin Capricorn pare constrans si va constrange sa vedeti adevarata realitate, sa va adaptati sau readaptati la configurarea traseului de destin. Schimbari neasteptate sau gandite de voi, care urmeaza sa fie puse in aplicare.

Taur Statutul social este cel care va fi prioritar in zilele urmatoare. Tine de deplasari, studii, examene, relatia profesionala sau cea de munca cu strainatatea, precum si alte chestiuni corelate cu cariera, cu devenirea voastra spirituala.

Gemeni Stati drept si judecati drept, daca puteti. Se contureaza o raspantie de destin. Vizeaza familia, sanatatea si misiunea voastra evolutiva. Va fi o saptamana in care meditam inainte de a face o miscare.

Rac E saptamana persoanelor luptatoare, iar cum Racul e mult prea sensibil, va avea tendinta sa se inchida in carapacea lui. Racul clasic, evident. Cei atipici trebuie studiati, independent, conform astrogramei lor complexe. Cei clasici e posibil sa nu se regaseasca pe coordonate. Cei atipici au coordonate obligatorii care sunt puternic infipte pe astrograma generala incat, daca nu isi indeplinesc punctele, misiunile conform tranzitelor planetare, pot sa se uite la orice horoscop, nu vor reusi sa isi croiasca un drum pozitiv, constructiv.

Leu Sexitulul Soare in Varsator cu Nodul lunar Nord in Berbec si cuadratura cu Marte va imparte in doua. Leii puternici vor lupta, vor vana, vor fi neinfricati in aceasta lupta de destin iar potentialul acum incepe sa se declanseze. Pisoii se pitesc in tinda, unde este cald, langa soba si asteapta sa vina primavara. Este o perioada buna din multe puncte de vedere, avand in vedere ca unii Lei stau cu sabia lui Damocles deasupra capului. Daca nu stiu cum sa valorifice acest potential astral, atunci s-ar putea sa aiba intarzieri cu date de predare, restante, fiecare ce are pe acolo.

Fecioara Zodie dubla, evident, va veti incerca norocul! Fie sa patrundeti nepatrunsul, adica mistere existentiale, vise premonitorii, subconstient, sau sa gustati! Aici e cu dus si intors, practic gustati dintr-un fruct oprit. Unii se pot juca cu focul si se pot arde. Este problema fiecarui om in parte.

Balanta Karma negativa in cuadratura cu Marte spune ceva de legea talionului sau de roata care se intoarce. Nimic nu ramane neplatit, aceasta este predispozitia generala.

Scorpion Comunicarea taioasa, dominanta, autoritara, cu aer de superioritate, pentru ca Marte va face cuadratura cu axa karmica, va fi aspru sanctionata de Univers. E valabil la cei care au un anume caracter sau se comporta intr-un fel anume, ele fiind taxate ca fiind spirite inferioare si mergand spre zona de involutie. Daca tu nu iti slefuiesti caracterul, temperamentul, ii poti afecta pe cei din jur si nu uita ca exista fenomenul de bumerang. Asa incepe procesul de involutie, mai ales daca nu sunteti cinstiti. Aspectul merge intr-o zona foarte clara datorita lui Marte in cuadratura, care e de multe ori taios, incisiv, agresiv. Nu va lasati folositi de interesele egoiste ale altora.

Sagetator Cuadratura lui Jupiter, Taur, patronul vostru astral, cu Soarele face distinctie intre cinstitii zodiei care vor trece marea cu rabdarea si temperanta lor. Cei care trebuie sa cada ca motanii in picioare, indiferent de numarul victimelor. Aici se face distinctia intre Sagetatorii ciclotimici si cei schizotimici.Cei ciclotimici sunt mai blanzi, mai diplomati, mai intr-un fel anume. Pentru ei, lucrurile pot fi gandite cum bate sageata, pe linie dreapta, tinta e mai aproape. Sunt mai rationale lucrurile, le inteleg intr-un fel anume. Cei schizotimici, mai agitati, vor si cer, sa li se faca, sa li se ofere. Pentru ei, lucrurile trebuie sa fie mai temperate, mai linistite, mai moderate, ca sa le poata analiza la rece, bland si ingaduitor cu cel din preajma lui.

Capricorn Cum Marte este in constelatia voastra, cu siguranta o sa va aminteasca faptul ca ati fost inzestrati cu coarne providentiale. Apoi se spune ca aspectele acestui cadru astral va indica faptul ca vorba dulce, mult aduce in rezolvarea unor situatii ce se intrevad la orizont. Deci este clar ca puteti sa fiti foarte eficienti, dar e important cum vorbiti si cum lasati loc de buna ziua!

Varsator Unii se pot indragosti la o prima vedere, mai ales cand e vorba de tineri. Altii vor incerca sa fie organizati pentru o eficienta cat mai mare. Alergatura, actiune si vesti.

Pesti Vreti sa faceti anumite schimbari. Altii creioneaza strategii in perioada urmatoare, noi profesionale, dar si sociale la nivel macro. Cineva e cu ochii pentru dvs. sau dvs. sunteti cu ochii pe cineva sau ceva ce tine de relatii, relationare. Nu e vorba doar de dragoste aici, exista un plan anume. Sunt aspecte care tin de sanatatea voastra, atentie! Sau a cuiva apropiat, incercari a unei persoane din preajma dvs. Atentie la semne, la mesaje!

Sursa: playtech.ro/stiri