Astrolog Mariana COJOCARU: horoscopul saptamanii 22-28 IANUARIE pentru fiecare zodie

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit, in cadrul emisiunii AstroPlay de pe YouTube Playtech Stiri, despre horoscopul saptamanii 22 – 28 ianuarie 2024 pentru fiecare zodie.

Berbec Bagaj karmic chironian restant, ce pare destul de greu sau impovarator de dus de catre unii. Datorita rezonantei pe care o stabileste dharma sau capul Dragonului din Berbec cu Chiron, lucrurile se pot constitui ca un fel de greutate, de povara. Pana nu intelegeti cum sa ii aflati cifrul, ca sa puteti folosi cheia de destin, nu veti putea evolua cum va doriti. Sau veti face un soi de popas pe autostrada destinului vostru. Poate fi o chestiune foarte importanta ce tine de sanatate, a ta sau a cuiva din familie, de strainatate, de business, chestiuni care sunt esentiale pe cariera.

Taur Debutul de saptamana gaseste sa iti aduca Luna in domiciliu, semn ca in prima parte prioritatile sunt jupiteriene. Un soi de noroc de dibuit, care poate sa tina de anumite acte, documente, secrete, informatii care iti parvin de undeva. In anumite situatii, de justitie, controale. Mai pot fi si prioritati uraniene, in sensul in care va stoarceti creierii sava aduceti aminte ceva, sa gasiti solutie pentru ceva, sau lunariene, adica emotii care tin de familie, dragoste, vesti, despartiri, regasiri. In a doua parte a saptamanii cautati surse noi, care pot fi materiale sau de alta natura, cum ar fi de inspiratie pentru ca Luna acolo vine.

Gemeni A doua jumatate a saptamanii se vrea mai importanta decat prima. Un lucru va fi cert: nu trebuie sa va neglijati sau sa luati in deradere ceva, sa nu fiti superficiali. Trebuie sa fiti focusati si concentrati pe ceea ce vi se pregateste. Se spune ca stati in cumpana, daca este vorba de o deplasare in strainatate, un examen, daca sa continuati ceva, anumite demersuri intr-o anumita directie etc.

Rac Luna in crestere se vrea o formula de iluminare, deci va trebui sa depuneti efort, sa va straduiti, chiar sa studiati, sa va documentati, sa actionati pentru a inlatura orice indoiala. Cu cat veti fi mai siguri si mai informati de ceva anume, asa puteti actiona in sensul bun, constructiv, spre a finaliza lucrurile cum va doriti voi.

Leu Sanatatea este pe firmament, pe ordinea de zi. Atentie daca in ultimul an de zile a existat o presiune foarte mare pe sanatate datorita Lunii negre. Daca nu ati rezolvat, atunci incarcatura este si mai mare. Daca ati rezolvat, acum este prioritara, dar in sensul in care pe primul patrar, pana la Luna plina, va transmite mesaje ce tin de regenerare, ca si cuvant cheie, de absorbtia mineralelor, de alimentatia cu sfat pretios, corecta, de absorbtie a vitaminelor. Sunt vizate persoanele cu probleme de tiroida, aparat digestiv. Pot aparea castiguri din anumite colaborari, dar atentie mare in ce colaborari intrati. Ele sunt sustine, dar trebuie sa faceti distinctie, sa eliminati neghina de bob.

Fecioara E saptamana selectiilor in care se spune ca, daca va atrageti partenerii corecti sau specialisti bine informati, de tinuta, de calibru, atunci lucrurile pot evolua foarte bine. Adica obrazul fin cu cheltuiala se tine! Asa vin si informatiile. A le lua de ici, de colo, pentru a gasi solutii sau de la persoane care nu au expertiza necesara, va poate perturba serios ascensiunea. Pot aparea alte evenimente in lant din exterior, ce va pot bloca evolutia spirituala. Trebuie sa intelegi care e locul tau in Univers, care e misiunea ta karmica in aceasta viata, daca ai indeplinit-o, daca esti pe un drum corect sau pe o alee care duce spre o infundatura. Pot aparea indoieli legate de o decizie datorita lui Lilith, care are aspecte karmice ce tin de vietile trecute.

Balanta Ochelari de cal sau val pe ochi? Va complaceti intr-o situatie doar de dragul de a nu deranja? Conjunctia Lunii cu axa karmica, cu Soarele in Varsator, ne duce cu gandul la relatia de familie, cu rudele, relatia afectiva, sentimentala, cu copiii. Atrage atentia asupra a ceva sau a cuiva. Va trebui sa faceti distinctia intre ce reprezinta dragostea, interesul sau cariera, daca este una si aceeasi cu locul de munca. Sau ceva nu va multumeste pe deplin si se va pune accentul pe „de ce nu va multumeste?”

Scorpion Tranzitele selenare cer atentie speciala, din nou, la sanatate. Atentie, revine in prim plan! Indica faptul ca trebuie sa fiti foarte atenti ce, cum si cat mancati, la calitatea produselor in mod deosebit. La unii se spune ca detoxul va va pune sa mancati cat mai putin sau doar anumite produse. Pe Luna in crestere se acumuleaza foarte mult. O sa ziceti cum puteti face asta… Numarati caloriile sau gustarile, calculati totul bine. Trebuie sa readuceti organismul in parametri normali. Orice dulce trebuie calculat, cantarit, nu faceti exces. Retentie la persoanele cu probleme: de apa, varice etc.

Sagetator Amintirile dau navala si au un scop clar: rezolvarea problemelor ce tin de familie, in anumite situatii, unde puteti da o mana de ajutor. Pot sa tina de trecut, inclusiv socio-profesional, pentru a sti pe ce temelie, finante, va puteti baza ceva sau sa demarati ceva intr-un termen foarte scurt, datorita tranzitelor selenare. Adica pana in Luna plina, asa cum indica astrograma generala.

Capricorn Plecarea Soarelui din constelatia Capricorn se lasa cu vesti bune, dincolo de plusul de intelepciune pe care l-a adus. Vine si cu anumite chestiuni karmice care va pot pune in situatii foarte interesante. Vreti sa stabiliti un soi de comunicare, de telepatie, sau vreti sa va sfatuiti cu cineva. De multe ori, unele chestiuni karmice neintelese va pot sacai. Va intrebati de ce vi se intampla voua… Ce planuri are Universul in sensul acesta, care e cauza, motivul? Intrebarile nu sunt doar existentiale, ci nu iti dau voie sa intri intr-o formula de normalitate, sa poti sa iti construiesti viitorul, vindecand anumite rani. Sau gasind peticul la sacul de destin. Poti lucra, dar fara sporul si eficienta pe care le aveai alta data. Prin urmare, chestiunile sunt clar de suflet, aici este amprenta generala. La altii poate sa tina de cariera, de strainatate, de business.

Varsator Va fi foarte mare agitatie la voi. De ce? Vom avea un Soare activ si speram sa fie cu folos la cei mai multi dintre voi. Castiguri emotionale, recunoasteri, dar si daruri pe masura. Soarele se pozitioneaza pe Capricorn cu Varsator, automat o parte din energia Capricornului, spirit pereche cu Varsatorul, se va acumula si va intra in bagajul Soarelui pentru a ajuta Varsatorul cu un imbold, in sensul ca poate sa faca ceva. Soarele devine aliat, el are menirea de a sustine, doar el este cel care da viata, lumina. Inventivitatea apartine Varsatorului si el poate sa demareze, sa initieze, sa vina cu o idee, o speranta.

Pesti Se contureaza castiguri ce ar putea sa apara in prima parte a saptamanii, dar numai la cei dinamici, din domenii competitive. Atentie mare la sanatate sau la tensiunile din planul socio-profesional, acolo se spune ca cei care au anumite afectiuni cronice trebuie sa urmeze tratamentul ca al carte. Cei care sunt in anumite angajamente, locuri de munca, pot avea discutii, provocari, care va pot pune in situatii in care sa fiti cat mai eficient, mai bine pregatit. E o saptamana in care unii se pot gandi la schimbarea locului de munca sau un angajament care sa vina suplimentar, pot veni oferte in acest sens. Este o saptamana in care lucrurile vor fi mult mai agitate. Agitatia vrea sa rada vechiul pentru a lasa loc noului, se va debarasa de el si te vei simti eliberat. Pornesti pe alt traseu de destin, mult mai nou. Soarele in Varsator nu suporta monotonia.

Sursa: playtech.ro/stiri