Astrolog Mariana COJOCARU: horoscopul saptamanii 19 – 25 FEBRUARIE pentru fiecare zodie

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit, in cadrul emisiunii AstroPlay de pe YouTube Playtech Stiri, despre horoscopul saptamanii 19 – 25 februarie 2024 pentru fiecare zodie.

Berbec Unii lider pleaca, pica sau dispar, ca sa lase locul celor noi si de alta factura, cu alta viziune. Este marea particularitate a lui 2024. Alti purtatori de lana de aur de la argonauti se pregatesc sa preia comanda, mansa. Este saptamana in care trebuie sa acordati deja multa atentie sanatatii, pentru ca nu e de joaca. Este un soi de adiere de vant al schimbarii!

Taur Cu aceste aspecte astrale, va intrebati daca aveti suflet pereche si unde este. Diferenta aici este intre destinat, sortit, suflete pereche, pe care cei mai multi nu le stiu. La noi, sunt amestecate. Dar este o diferenta intre sortit si destinat, iar sufletele pereche au alta structura. Cele mai multe se cunosc pe la 16-17 ani, se joaca fix ca niste copii, nu au repere care sa tina de amor, se casatoresc repede si sunt de nedespartit. Sunt un exemplu si, la final, mor la diferenta de 1 an unul fata de celalalt. Trebuie sa intelegeti cum sunt aspectele perioadei urmatoare, unele va vor sustine in amor.

Gemeni Atentie la capcane! Veti ajunge pe un teren minat. Daca sunteti buni, nicio problema! Veti fi testati. Toata informatia merge spre reflexe: cat de agili sunteti si cat de repede va puteti adapta. La altii, de tip saturnian, vor fi reflectii la ceva. Se gandesc profund la ceva.

Rac Sa fiti cu ochii in patru, daca plecati la drum! Unora li se vor da planurile peste cap, apar amanari. Atentie la teste, la interviuri, la business si la relatia cu strainatatea, mai ales cei care lucreaza acolo sau au parteneriate acolo. Generatiile in si de familie sunt vizate pe plan emotional si afectiv.

Leu Schimbati ceva! Umblati la acte si prin acte, acolo se vede ca urmeaza sa lamuriti ceva, sa limpeziti o situatie presanta, grea, dificila, cu impact afectiv emotional. Unii vor face ordine in acte, vor sti exact ce si unde sunt, le vor aduce la zi. Altii vor avea o misiune mai dificila de atat, deoarece actele vin cu ceva din trecut, amintiri. E o perioada cu impact, cu trairi, cu niste chestiuni importante.

Fecioara Vulnerabilitate foarte crescuta, in special emotionala. Veti trece prin ceva, veti merge impotriva vantului, veti inota impotriva curentului. Datorita aspectelor care se contureaza, adica Lilith care face opozitie cu planetele grele si cu Soarele, care se pregateste sa intre in Pesti cu toata energia pe care poate sa o emane, discutam de ceva important. Treceti prin ceva, un eveniment de viata emotionant, pozitiv sau nu, o traire, o durere etc. Nu veti ramane indiferente!

Balanta Aveti nevoia acuta de limpezire a unei situatii ce sta in coada de peste! Soarele va fi conjunct cu Saturn in Pesti, ca sa va puteti adapta la noile cerinte impuse sau descrise de Univers. Este an de soarta, deci nu e de joaca!

Scorpion Seriozitate sau sentimente reci? Unde va plasati? Soarele in Saturn sustine fidelitatea, corectitudinea la spiritele superioare, sau poate anunta tradari, ispite la altii, la voi sau la partenerii vostri. Au o saptamana interesanta!

Sagetator Sa aruncati un ochi si la previziunile pentru Gemeni, zodia voastra din oglinda. Atentie, apar parteneriate tip capcana sau puteti pica singur in propria plasa. Este vizata cariera, casa, familia. Acolo pot aparea si anumite cheltuieli neprevazute sau pierderi. Prin urmare, e o perioada in care cine sapa groapa altuia, cade singur in ea! Fiti atenti si vigilenti!

Capricorn Curios sau nu? Se spune ca in zilele urmatoare poti percepe totul ca pe o noutate. La voi, conjunctia Soare-Saturn va sustine in sensul in care apar niste evenimente care, la o prima vedere, ar putea sa fie tentatii noi. Chestiuni sau provocari noi. Lucrurile nu stau asa. Saturn mereu priveste in trecut si poate mereu sa reactualizeze ceva. De acolo, faceti un pas spre a intelege sau solutiona ceva. Saturn e patronul vostru, nu uitati. Unii pot baga bete prin gard, datorita lui Lilith, deci atentie cu cine va insotiti!

Varsator La unii nativi, un ochi plange si altul rade. Ceva, cumva, indica faptul ca va veti desparti de ceva sau de cineva. Lasati loc noului in viata voastra, curatenie generala, debarasari pentru limpezirea anumitor chestiuni. Aveti nevoie de a elimina, de a lasa loc, spatiu, pentru ceea ce va sa vie!

Pesti Veti fi vedetele zodiacului! La intrarea Soarelui in constelatia voastra, ultima zodie si cea mai profunda, cu marcaj evolutiv, veti face un bilant saturnian, apoi neptunian. E o perioada in care tranzitele ne arata cat sunteti de sarguinciosi, cum arata realizarile voastre din ultimul an, pentru a va croi alt drum. Nu este o saptamana dedicata superficialilor care au nevoie de suportul altora. Vi se da motivatie, turati motoarele sau le reparati, dupa caz. Veti avea tot ce va trebuie in bagaj, important e sa existe motivatie.

Sursa: playtech.ro/stiri