TREI femei din horoscop cu cel mai frumos caracter. Esti norocos daca le ai in viata ta!

Sunt unele zodii, unele persoane, in preajma carora daca te afli te simti mult mai bine. Sunt persoanele calde, blande, care au calmul necesar sa-ti dea oricand un sfat bun sau sa te ajute.

Iata cele trei zodii cu caracter curat si frumos

Femeia Gemeni

Gemenii sunt persoane agreabile si vesele, sufletul petrecerii şi extrem de expresive. Cuvantul-cheie pentru femeia din aceasta zodie este pasiune. Este visatoare, idealista si ambitioasa. Nimic nu-i sta in cale atunci cand isi doreste ceva.
La prima vedere poate fi perceputa ca fiind superficiala, insa cine are rabdare, ii gaseste latura romantica si profunda.

Spontaneitatea ei te poate lua prin surprindere si te scoate din starea mai putin placuta in care te afli. Situatiile dificile pentru femeia Gemeni reprezinta o provocare pe care o accepta pana gaseste o solutie. Imprevizibilitatea nativei din Gemeni paleste in fata imaginatiei pe care aceasta o are indiferent de context.

Femeia Sagetator

Pe langa momentele in care femeia Sagetatoare este temperamentala, onestitatea ei te va cuceri imediat. Un atu al acestei fiinte este caracterul integru. Chiar si atunci cand te va certa, ii va parea rau si va incerca sa repare situatia. Fermecatoarea Sagetatoare nu este doar sincera, ci si o fire vesela, careia ii place sa se amuze si sa incalzeasca atmosfera.

Are un stil unic de a fi, un amestec intre sinceritate si autenticitate, insa intr-un mod diplomat si pozitiv.
Independenaa este alta trasatura a nativei din Sagetator, precum si dorinta de a se misca, de a calatori. Rareori o vei gasi acasa. Daca vrei sa o cunosti mai bine, este indicat sa tii pasul cu ea.

Femeia Pesti

Femeia Pesti este cea mai misterioasa si senzuală din tot zodiacul. Pe langa mintea agera, are si o latura romantica si spirituala cu care te poate fermeca.

Curioasa si gentila, ea este intruchiparea visatorului perfect. Se bazeaza foarte mult pe intuitie si pe emotii si tot ce se intampla trebuie sa aiba un sens. Atunci cand se afla intr-un loc, parca acapareaza tot ce este in jur, se conecteaza foarte usor cu persoane pe care nu le-a vazut niciodată.

Caracterul ei reflecta pasiunea de a trai, facand din tot ceea ce atinge o arta. Ii place sa se exprime prin pictura, dans ori scris.
Imaginatia ei atinge cele mai inalte culmi si cand vine vorba de iubire, creand un peisaj de poveste, cu mult mister si afectiune.