Parintele Cleopa, rugaciune care aduce minuni. Sa o spui zilnic pentru ca ingerul tau de la Botez sa te ajute in tot ceasul

Parintele Cleopa ne invata rugaciunea pe care sa o adresam ingerului pazitor pe care fiecare credincios l-a primit atunci cand a fost botezat.

Ingerul pe care il avem de la Sfantul Botez are mare putere. De aceea, cand va rugati acasa, dupa ce ati terminat rugaciunile, sa faceti si cateva inchinaciuni la ingerul pe care-l aveti de la Botez si sa ziceti asa: „Sfinte ingere, pazitorul vietii mele, roaga-te lui Hristos Dumnezeu pentru mine, pacatosul (pacatoasa)!”

Iata mai jos textul rugaciunii catre sfantul inger pazitor:

“Sfinte ingere, cel ce stai inaintea pa­ti­masului meu suflet si al vietii me­le celei ticaloase, nu ma lasa pe mine, pacatosul, nici nu te departa de mine pentru neinfranarea mea. Nu da loc dia­volului celui viclean, ca sa-mi sta­paneasca cu silnicie acest trup mu­ritor.

Intareste mana mea cea slaba si neputincioasa si ma indrepteaza la ca­lea man­tuirii. Asa, sfinte ingere al lui Dumne­zeu, pazitorul si acoperitorul sufletului si al trupului meu celui ti­calos, iarta-mi toate cu cate te-am mahnit in toate zilele vietii mele si orice am gresit in aceasta zi.

Acopera-ma in aceasta noapte si ma pazeste de toata ispita celui potrivnic, ca sa nu manii cu nici un pacat pe Dumnezeu; si te roaga pentru mine catre Domnul, ca sa ma intareasca intru frica Sa si vrednic sa ma arate pe mine, robul Sau, bunatatii Sale. Amin.”

Se spune ca citita zilnic, rugaciunea poate aduce minuni in viata celui care crede in asta.