Nu te pune cu femeile din aceste zodii, sunt puternice si autentice

Rac Femeia nascuta in zodia Racului este guvernata de catre Luna. Desi la prima vedere pare o femeie emotiva, tocmai acest lucru ii confera puterea de care are nevoie pentru a face fata oricarei situatii. Este o persoana altruista si stie ca la finalul oricarei zile totul se va termina cu bine. Atunci cand o persoana le greseste, acesti nativi prefera sa raspunda cu intelegere. Sunt extrem de receptivi si cred cu tarie in puterea binelui. Pe langa energia lor armonioasa, femeile din zodia Rac dau dovada si de o intuitie impresionanta.

Aceasta femeie reuseste sa citeasca cu usurinta emotiile si dorintele celor din jur si astfel se adapteaza in functie de fiecare situatie. Abiliateta sa de a interpreta si gestiona emotiile celorlalti este surprinzatoare, iar acest lucru o ajuta in situatiile de zi cu zi. Aceste femei se inconjoara intotdeuna de oammeni care sa aduca un plus de valoare vietii lor si evita pe cat posibil sa acorde importanta sentimentelor negative. Femeile Rac sunt unele dintre cele mai puternice femei din zodiac, iar acest lucru se vede la fiecare pas.

Scorpion Femeia Scorpion este deseori admirata pentru misterul de care da dovada. Ceea ce multi nu stiu este faptul ca in spatele unei femei misterioase se asunde de multe ori un tumult interior. Atunci cand femeia Scorpion sufera din diferite motive are tendinta sa scunda acest lucru si sa-si rezolve singura problemele. Este extrem de descurcareata si nu ii place sa se vaite la cei din jurul sau. Femeia Scorpion este una dintre cele mai puternice femei din zodiac si dovedeste acest lucru de fiecare data.

Este un sfetnic excelent, iar acest lucru se datoreaza multitudinii de probleme pe care le rezolva singura. Marte, planeta sa guvernanta este simbolul puterii si al razboiului, semn ca femeile nascute sub acest semn zodiacal stiu cum sa treaca cu bine peste orice. Sunt extrem de ambitioase, dar si incapatanate. Atunci cand isi doresc un lucru, nimic nu le va sta in cale pentru a-l obtine.

Sagetator Printre cele mai puternice femei din zodiac se numara femeile Sagetator. Acestea sunt asociate deseori cu dreptatea si justitia, tocmai datprita fortei lor de a lua decizii. Femeile Sagetator sunt extrem de muncitoare si isi stabilesc intotdeuna teluri pe care sa le atinga cu usurinta. Pentru ele nimic nu este imposibil. Atunci cand isi doresc ceva cu adevarat vor face tot posibilul pentru a obtine lucrul respectiv. Este guvernata de planeta Jupiter si se bucura de o legatura extrem de stransa cu latura spiritualitatii.

Femeia Sagetator este definita prin spiritul sau aventurier si ii place sa se afle in controlul lucrurilor pe care le face. Nu este adepta lucrurilor pe jumatate facute si prefera sa puna totul la punct inainte de a incepe un nou proiect. Atunci cand vine vorba de dragoste sunt extrem de pasionale, dar au nevoie de un barbat puternic alaturi de ele. In plus, barbatii sunt complet fascinati de latura lor plina de energie si libertate si le admira de multe ori in secret inainte de a-si face curajul sa le abordeze.