Mihai Voropchievici, de ce este bine sa pui sare la colturile casei: „Dupa sapte zile, trebuie sa o maturi, dar nu oricum”

Mihai Voropchievici a explicat in emisiunea „Adevaruri ascunse” de ce este benefic sa presari sare in colturile casei. El afirma ca dupa o saptamana, sarea trebuie maturata, dar intr-un mod specific.

„Pune cate o lingurita de sare mare, grunjoasa, in fiecare colt al casei. Incepe de la intrare si las-o acolo timp de sapte zile. Dupa aceasta perioada, matura sarea folosind o matura noua, din paie, nu din plastic, incepand cu coltul cel mai indepartat si terminand la usa. Strange sarea intr-un faras si arunc-o in toaleta, nu in cosul de gunoi, deoarece a captat energii,” explica Mihai Voropchievici.

In plus, Voropchievici dezvaluie un alt truc: „Introduceti jumatate din matura afara si jumatate in casa, spunand: ‘Afara din casa mea, energii negative’”.

Alte metode pentru a alunga ghinionul

Pe langa sare, Mihai Voropchievici recomanda folosirea cristalelor de protectie, despre care se spune ca atrag energii pozitive, prosperitate si abundenta in casa. Un exemplu de astfel de cristal este cuartul, care se crede ca alunga ghinionul.

„Pentru a atrage bunastare si pentru a te proteja de hoti si de deochi, presara sare pe pragul usii de la intrare. Unii oameni pun sare si sub covorasul de la usa. O alta superstitie spune ca este bine sa te muti intr-o casa noua intr-o zi de vineri sau sambata, sau in zile ploioase. Fiecare picatura de ploaie simbolizeaza o moneda, aducand noroc. Mi s-a spus asta inainte si am invatat-o cand m-am casatorit: daca ploua la nunta voastra, veti fi norocosi,” a concluzionat Mihai Voropchievici.

Sursa: Adevaruri Ascunse