Horoscopul runelor pentru săptămâna 7 – 13 ianuarie, cu numerologul Mihai Voropchievici

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, horoscopul runelor pentru săptămâna 7 – 13 ianuarie. Va fi o lună bună pentru cele mai multe dintre zodii, iar pentru unele va veni cu provocări mari.

HOROSCOP Berbec – atenționare mare. Atenție cum acționează, trebuie să fie prevăzător și precaut.

HOROSCOP Taur – la ei se mută bucuria, cadourile, banii, surprize și vești bune. Este vârf de formă la ei.

HOROSCOP Gemeni – dacă vrea să rezolve niște lucruri, trebuie să poarte bătălii. Nu fiți îngrijorați și nu faceți scandal, pentru că totul se rezolvă. Mult zgomot pentru nimic.

HOROSCOP Rac – cineva se gândește la ei, primesc cadouri, beneficii. Toate sunt gratuități care îi fac plăcere, lucruri trimise de la oameni care îi stimează.

HOROSCOP Leu – o perioadă în care află toate adevărurile lumii. O perioadă cu o încărcătură fantastică, știe cum să se pregătească.

HOROSCOP Fecioară – se mută răbdarea în zona lor. Să fie mai liniștite, temperate, pentru că toate surprizele plăcute vin dacă știu să aștepte. Să nu forțeze mâna norocului.

HOROSCOP Balanță – trebuie să abordeze toate problemele. În perioada asta, schimbați tactica. Unde ați fost buni, bateți cu pumnul în masă. Unde ați fost mai răi, dovediți clemență.

HOROSCOP Scorpion – mobilizarea forțelor pentru a-și face un statut, o situație, în familie și în societate. Își iau viața în propriile mâini și rezolvă ce au nevoie. Este o lună de totul sau nimic, multe nebuloase, multe secrete. Va trebui să fiți atenți și să mai treceți pe la casa lui Doamne-Doamne.

HOROSCOP Săgetător – problemele rămase din anul trecut își găsesc rezolvarea doar cu acel consiliu de familie. Adunarea tribului, iar șamanul-șef spune ce are de rezolvat.

HOROSCOP Capricorn – intră cu o suită de schimbări majore. Vin năvalnic, așa că pregătiți-vă și luați-le așa cum vin.

HOROSCOP Vărsător – o lună de dragoste. Caută și găsesc ceva nou. Dacă încep anul cu dragoste, este un an fantastic de bun.

HOROSCOP Pești – început de an și început de viață nouă. Revigorare pe toate planurile, psihic, fizic, material.

Sursa: antena3.ro