Horoscop zilnic 28 decembrie cu Neti Sandu. Zodia care recupereaza niste bani

Berbec E unda verde la plecat in vacanta in strainatate sau doar prin tara, pe la prieteni, asta daca nu v-ati facut rezervare la hotel sau o pensiune.

Taur Se aduna bani in cont ca s-a gasit, in sfarsit, finantare si o sa va puteti cumpara ce n-ati reusit de Craciun si sa va deplasati sa petreceti revelionul altundeva.

Gemeni O buna colaborare cu anturajul pentru ce mai aveti de facut, in rest, ca mai sunt treburi urgente, dar sunt si preocupari comune, deconectante.

Rac Sperante de mai bine pe toate fronturile si o sa faceti rost de mai multi bani, ca abia acum se pot face plati si sa dati si voi fuga sa luati ce va mai trebuie.

Leu Se pare ca sunt diferite pareri intre voi cu privire la locul in care veti petrece revelionul, fata de ale partenerului de cuplu, si vedeti cum ajungeti la un numitor comun.

Fecioara O recunoastere publica, poate-abia acum lumea are ochi pentru voi si o sa vina si recompensele pe care le asteptati cine stie de cand, ca ati obosit asteptand.

Balanta E momentul sa aveti si mai multa grija de voi si de ai vostri, sa petreceti cu bine sarbatorile de iarna care au mai ramas, ca par sa fie niste accente pe care le-ati neglijat.

Scorpion O alinare in plan afectiv, sunt aspecte care tin de viata de cuplu care se pot regla din mers si sa fie armonie in relatie de aici inainte.

Sagetator Initiativele va reusesc, lumea va recunoaste drept lider si o sa va bucurati de revederea unor oameni dragi cu care o sa plecati in excursie.

Capricorn O sa va confruntati cu diverse situatii care o sa va dea de furca, dar veti gasi solutii si se va rezolva totul ca prin minune, nu insa fara eforturi din partea voastra.

Varsator Mai sunt lucruri de incheiat la serviciu si o sa recuperati si bani, pe langa salariu si prima care o fi intarziat, sau alte compensatii.

Pesti Aveti de lamurit niste aspecte care va vor fi intristat sau pe care nu le-ati inteles, pur si simplu, si vreti sa vi se explice ce s-a intamplat ca sa puteti trece mai departe.

Sursa: stirileprotv.ro/show-buzz/horoscop