Horoscop săptămânal 7-13 ianuarie: o zodie va fi implicată într-un accident

Berbec
Cei din zodia berbecului vor fi foarte ușor de enervat. Aceștia sunt irascibili și au stări disonante toată săptămâna. Se vor confrunta cu situații nemaiîntâlnite până acum. Mare grijă la cei pe care îi deranjezi, s-ar putea să ai niște surprize neplăcute.

Taur
Aveți ocazia azi să plecați la drum, veți avea parte de o călătorie plăcută, o călătorie pe care o meritați de multă vreme. Nu veți avea nicio problemăsau vreo neplăcere pe parcursul excursiei micuțe pe care o vei avea. Aveți tendința să cheltuiți cam prea mult, mai mult decât vă ține buzunar, așa că sunteți nevoit să vă împrumutați.

Gemeni
Gemenii vor avea parte de o surpriză neplăcută legate de partea financiară. Ați împrumutat bani pe care nu vi-i permiteți să îi înapoiați, ala că sunteți într-o situație mai ciudată. Trebuie să rămâneți calm ca să puteți negocia așa cum trebuie, acum, în ultimul ceas.

Rac
Racii nu au parte de nimic bun, pare că săptămâna asta este săptămâna neagră pentru ei. Au parte de agitație la locul de muncă, din păcate și o sperietură din cauza unei altercații în cadrul rutier. Nu trebuie să vă panicați, nu e nimic atât de grav cum vi se pare, totul se va rezolva cu o minte limpede.

Fecioară
Fecioarele au o săptămână care ar trebui să fie dedicată sănătății. Trebuie să vă odihniți, să faceți ceva sport și să vă fixați un program alimentar pe care să îl respectați cu strictețe. Ați avut o perioadă lungă în care v-ați suprasolicitat, e momentul pentru o pauză.

Balanță
Balanțele se simt excelent! Au o stare de sănătate extraordinară, ca niciodată. Sunteți comunicativ și fericit, iar disoziția voastră bună atrage o persoanăfrumoasă în viața voastră. Aveți ocazia să vă găsiți iubirea.

Scorpion
Săptămâna 7-13 ianuarie vă va aduce stări minore de rău, starea de spirit va putea fi afectată. Trebuie să aveți mare grijă la locul de muncă, unde conflictele nu sunt deloc bine primite acum. Se remarcă o îmbunătățire a veniturilor, se anunță mărire de salariu.

Săgetător
Săgetătorii sunt vedetele săptămânii. Ei sunt cei mai norocoși în săptămâna 7-13 ianuarie. Este un moment excepțional pentru conolidarea relației de cuplu, iar cei care sunt singuri vor avea ocazia să întâlnească noi parteneri și să înceapă o poveste de dragoste, cu atât mai mult cu cât planeta iubirii le activează axa relațională.

Capricorn
Capricornii stau cam prost cu energia, trebuie să găsească mai multe soluții pentru a se pune pe picioare și pentru a lucra așa cum trebuie. Sunt oameni care se bazează pe tine. Trebuie să lăsați trecutul acolo unde este, vă cam încăpățânați să vă readuceți aminte.

Vărsător
Vărsătorii au parte de extreme în săptămâna 7-13 ianuarie, mai ales în relația de cuplu. Se anunță câteva certuri și discuții. Unele evenimente vor urma să te scoată din zona de confort, așa că obișnuiește-te cu situația. Posibil să fie vorba de schimbarea atitudinii și viziunii față de un prieten mai vechi.

Pești
Peștii se ocnfruntă cu dezechilibre financiare săptămâna aceasta. Vor veni cheltuieli neprevăzute și socoteli care nu erau deloc în scenă. De asemenea, se anunță că pot avansa pe plan profesional. După atâta muncă, vi se vor recunoaște meritele.