Zodiile care au barbatii la picioare

Fiecare femeie din horoscop este frumoasa in felul ei si are calitati si defecte. Insa, pentru a avea o relatie de durata, puternica, nu e nevoie doar de frumusete fizica. Puterea de a domina relatia este foarte rara si se plica doar la cateva zodii.

Dacă există un echilibru între toate aceste calități, este imposibil ca bărbații să nu fie atrași de o femeie. Astrele ne ajută și de această dată și ne dezvăluie care sunt femeile care au toți bărbații la picioare.

Femeia SCORPION:

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt femei pasionale, atrăgătoare și provocatoare. Au o personalitate magnetică și nici un bărbat nu poate sta departe de ea. Calitățile ei nu se termină aici. Orice bărbat are nevoie de o femeie  puternică, deși nu mulți recunosc acest lucru, iar femeia scorpion este una dintre cele mai puternice din zodiac.

Are multă energie și multor bărbați le este greu să țină pasul cu ea pentru că face cât 10 femei la un loc. Dese ori joacă dur și murdar, iar pe bărbați în incită acest lucru foarte tare.

Femeia RAC:
Bărbații nu ăi pot rezista nativelor din această zodie pentru că emană căldură. Mulți bărbați o văd în femeia rac pe mama lor pentru că este mereu gata să facă sacrificii și este blândă și are o fire caldă. Datorită personalității sale, bărbații vor să o ocrotească și să aibă grijă de ea, dar în același timp să fie și răsfățați de ea.

Atunci când se află într-o relație, se pune mai mereu pe locul doi ,iar partenerului ei nu-i lipsește absolut nimic. Oferă totul fără a se aștepta să primească ceva în schimb și, cel mai important lucru, bărbații din viața ei se simt mereu speciali și iubiți.

Femeia GEMENI:
Nativele acestei zodii sunt dese ori duale, ceea ce îi incită și mai mult pe bărbați pentru că nu știu la ce să se aștepte din partea ei. Sunt persoane inteligente și pozitive, însă are și moment în care sarcasmul ei atinge cote maxime.

Nu poți știi niciodată ce gândește, dar ea va anticipa orice mișcare a ta și uneori vei avea impresia că-ți citește gândurile. În relații sunt ca și în viață, pozitive. Deși se axează doar pe partea pozitivă din orice lucru negativ, nu se lasă afectate prea mult pentru că sunt conștiente că își fac rău singure.