Cupluri din zodiac care nu se potrivesc deloc intr-o relatie de iubire

Leu si Scorpion Scorpionilor le este greu sa aiba incredere si sa se deschida fata de ceilalti, ceea ce face dificil sa se apropie de oameni. Pe de alta parte, Leul amabil, generos si fidel ofera Scorpionului siguranta de care are nevoie pentru a se deschide cu adevarat. Ambele semne se admira si isi respecta reciproc sinceritatea si onestitatea. Amandoi sunt extrem de puternici si fermecatori, facandu-i o forta de neoprit atunci cand se unesc ca prieteni. Este mult mai dificil ca acestia doi sa se conecteze la nivel romantic. Toate calitatile pe care le admira unul la celalalt ca prieteni ar putea deveni defecte daca unul dintre ei crede ca celalalt lupta pentru controlul in relatie, ceea ce poate duce la multe frictiuni.

Berbec si Fecioara Berbecul si Fecioara pot parea incompatibili pe toate planurile la o prima vedere, dar odata ce formeaza o legatura, se distreaza bine impreuna. Amandurora le place sa iasa sa se distreze, dar si sa-si atinga obiectivele. In timp ce aceasta conexiune poate parea a fi o baza solida pentru ceva mai romantic, poate exista un decalaj in obiceiurile lor sexuale care ii impiedica sa devina iubiti, dar sa ramana buni prieteni. Fecioara tanjeste sa aiba parte de preludiu, dar Berbecul este impetuos si indraznet si vrea sa se conecteze oricand sau oriunde il loveste pasiunea.

Taur si Balanta Taurul si Balanta au planeta guvernanta pe Venus, ceea ce inseamna ca amandoi sunt atrasi de arta si frumusete. Ori de cate ori aceste semne zodiacale se conecteaza, ele descopera un suflet pereche care pretuieste lucrurile bune din viata. Sunt parteneri de distractie si diverse activitati foarte buni, fie ca este vorba de vizitarea unei galerii de arta sau de o iesire la o bautura. Cu toate acestea, le lipseste compatibilitatea sexuala sau romantica. Taurii pot parea ca au prea multe nevoi emotionale de la un semn de aer precum Balanta, iar Balanta este prea detasata emotional. Prin urmare, sunt cei mai buni prieteni, dar nu si iubiti.

Capricorn si Sagetator Capricornul si Sagetatorul sunt o combinatie de semne zodiacale unica. Sagetatorul este un spirit liber care crede in trairea clipei. Nu este preocupat de realizari sau traditie, ci, pur si simplu, vrea sa iasa si sa exploreze tot ceea ce ii aduce viata. Traditia, aspiratiile si organizarea sunt toate regasite la Capricorn. Drept urmare, acest lucru face ca formarea unei relatii romantice sa fie destul de dificila. Cu toate acestea, au o modalitate de a se completa perfect ca prieteni. Capricornul este acolo pentru Sagetator atunci cand are nevoie de sfaturi sau doar de un umar pe care sa planga, iar Sagetatorul il ajuta pe Capricorn sa se relaxeze putin si sa se bucure de moment.