CINCI zodii de barbati care nu vor sa se casatoreasca. Burlacii horoscopului

Berbec Nativii Berbec sunt persoane indraznete si increzatoare, carora le place sa preia conducerea si sa-si atinga obiectivele cu hotarare. Guvernati de Marte, planeta actiunii si a dorintei, barbatii din zodia Berbec tind sa se concentreze mai mult pe propriile nevoi si pe implinirea propriilor dorinte. Acest fel al lor de a fi ii poate face uneori sa fie mai putin inclinati sa acorde prioritate angajamentului in relatie si compromisului pe care il presupune casatoria. Barbatii Berbec pretuiesc independenta si au nevoie de un partener care sa inteleaga si sa le sustina activitatile individuale. Casatoria este pentru ei un subiect despre care prefer sa nu vorbeasca.

Gemeni Barbatii Gemeni se caracterizeaza prin natura lor curioasa si adaptabila oricaror provocari. Le place stimularea mentala, le plac conversatiile antrenante si explorarea perspective diferite ale vietii. Patronati de Mercur, planeta comunicarii si intelectului, nativii Gemeni prioritizeaza adesea conexiunea mentala si varietatea. Acest lucru ii poate determina sa se angajeze intr-o serie de relatii fara a cauta neaparat stabilitatea casatoriei. Desi pretuiesc compania, barbatii Gemeni ar putea ezita sa se lege la cap cu o relatie stabila si de lunga durata.

Sagetator Sunt spirite aventuroase, cu o puternica dorinta de a explora lumea si de a-si extinde orizonturile. Planeta lor guvernanta, Jupiter este planeta expansiunii si cresterii. Barbatii Sagetator cauta mereu experiente noi, pe toate planurile. Prin felul lor de a fi, evita sa se aseze la casa lor, intr-o casatorie traditionala. Desi se bucura de orice noi experiente care le ies in cale si se pot angaja in diverse relatii, ei ezita sa se angreneze in constrangerile unui parteneriat pe tot parcursul vietii.

Varsatorii sunt firi independente. Isi pretuiesc libertatea personala si reusesc cu greu sa se conformeze cu normele traditionale. Condusi de Uranus, planeta rebeliunii si a inovatiei, barbatii Varsator sunt mai inclinati sa acorde prioritate ideilor lor unice, fara sa tina cont de asteptarile societatii. Desi se pot bucura de conexiuni si prietenii profunde, nu vor sa auda de conceptul de casatorie. Barbatii Varsator pot opta pentru dinamici relationale neconventionale care le permit sa-si mentina independenta in timpul legaturilor amoroase.

Pesti Acesti nativi sunt plini de compasiune si traiesc adesea in propria lor lume cu vise si emotii. Condusi de Neptun, planeta iluziei si spiritualitatii, barbatii Pesti au o natura oarecum evaziva cand vine vorba despre planul personal. Ei cauta conexiuni emotionale profunde, insa ideea unei casatorii conventionale s-ar putea sa nu se alinieze notiunilor lor idealiste si romantice. Barbatii Pesti prefera sa mentina un sentiment de mister si de libertate emotionala si nu isi doresc sa se angajeze in structura traditionala a casatoriei.