Camelia Patrascanu, horoscopul anului 2024. Berbecii au noroc la bani, Scorpionii ies in evidenta, Sagetatorii fac schimbari radicale

Horoscop 2024 Camelia Patrascanu, in exclusivitate pentru FANATIK

Berbec Pentru Berbeci, este un an foarte ofertant in prima parte din punct de vedere financiar. Multi Berbeci pot avea curajul de a incepe ceva pe cont propriu, o activitate ce poate deveni principala ocupatie. Conjunctia le aduce energie si creativitate, le da un sens nou. Pot veni bani dintr-o munca noua, cu unelte noi, tehnologie noua. Schimbarea este stimulata inca din vara anului trecut, dar varful va fi atins in aprilie-mai. Din iunie, le e stimulata mintea. Pot simti nevoia sa devina mai indemanatici intr-un anumit domeniu. E minunata vara pentru examenele pe care nu si le-au dat la timp, pentru cursuri de tot felul pe care le pot face.

Taur Taurii au un 2024 care pune focusul pe propria lor persoana. Jupiter si Uranus sunt in semnul lor zodiacal. Au energie, incredere in propriile forte, descotorosirea de responsabilitati care nu li se potrivesc. E important sa aiba o activitate care li se potriveste. Nu vor mai avea niciodata in viata lor aceasta conjunctie si tin foarte mult sa fie autentici, sa nu faca alegeri doar pentru a-i multumi pe altii. Da, pot fi egocentrici si li se iarta. Au multe de analizat si de simtit in legatura cu propria lor persoana. Intrarea lui Pluto in Varsator va deschide pentru 20 de ani o activitate noua, infloritoare. Cei care au ezitat, au amanat niste decizii au ocazia sa dea curs unei sanse extraordinare. E o decizie interioara profunda.

Gemeni Pentru Gemeni, pana prin iunie, au multe lucruri de reglat. Lucruri legate de confort, de casa, de corpul lor. Simt nevoia sa mai stea un pic cu ei, sa acumuleze mai multa cunoastere, energie. Pana in iunie sunt orientati spre vindecare, linistire, inchiderea unor conturi mai vechi. In primul rand, e vorba si de sanatatea emotionala si corporala. Vor sa plece dintr-un anumit context emotional sau profesional. Din iunie, insa, mai ales in lunile de vara cand Jupiter va retrograda vor avea un moment de exuberanta, ca si cand ar iesi dintr-o zona de umbra. Se insenineaza, chiar apare soarele pe strada lor.

Rac Pentru Raci, mai ales prima parte a anului pune accentul pe prieteni, grupul de sustinere. Unii poate schimba mediul si schimba si oamenii, cunostintele. Altii vor sa studieze, au pasiuni. Prin aceste pasiuni intra in mediile oamenilor care au aceleasi pasiuni. Le e recomandat sa isi cultive hobby-urile. Nu prea sunt genul care isi fac mari planuri de viitor, dar s-ar putea sa inceapa sa faca. S-ar putea ca prin partenerul lor sa se deschida noi orizonturi. Prieteniile cu oameni animati de aceleasi crezuri sunt foarte importante. Ar fi bine sa imbratiseze o activitate de suflet, pentru ca din vara se deschide o perioada de un an in care au nevoie de hrana sufleteasca.

Leu Pentru Lei, 2024 aduce un salt in cariera. Poate nu schimba ocupatia cat trec la o treapta superioara. Unii vor schimba si ocupatia, cu totul. E o trecere la nivel superior si au sansa unui salt pana prin iunie. Au tendinta de a dori mai multa libertate in raport cu sefii sau autoritatile. Vor ca intre ei si ce vor sa faca sa nu se interpuna prea multe aprobari sau institutii. Vor ceva pe cont propriu. Desprinderea de locul in care sunt poate sa fie rapida si zgomotoasa. In iunie sunt sustinuti de oameni care ii inteleg sau ii admira.

Fecioara Pentru Fecioare, 2024 continua sa puna accentul pe relatiile cu lumea, pe imaginea publica. Sunt mult mai lucide in a intelege cum sunt privite de ceilalti, care sunt rigorile, conditionarile. Saturn le da multa luciditate. Analizeaza care sunt criteriile dupa care se pot face acceptate. Unele criterii le sunt pe plac, dar altora nu se supun. Anumite cadre nu li se potrivesc. E un tranzit de maturitate la nivelul dialogului, relatiilor cu cei din jur. Pot avea sentimentul ca sunt prea multe impuneri. Nu prea se pot elibera de conditionari. Dupa ce le inteleg, le modeleaza. Jupiter si Uranus le ajuta in lunile aprilie si mai. Cariera infloreste din iunie.

Balanta Pentru Balante, relatiile de colaborare sunt importante. Omul cu care colaboreaza mai strans e vizata. Colaborarea atinge un varf in aprilie-mai. Pot veni deschideri noi, idei noi. Colaborarea cu membrii familiei e favorabila mai ales sub aspect patrimonial. In februarie-martie se pot lua decizii important privind averea, cu scopul de inmultire a bunurilor materiale. Apoi, din iunie, aspectele sunt minunate cu privire la acte si avize. Au sansa sa puna la punct un proiect. Vara e buna pentru recunoasterea acumularilor lor intelectuale.

Scorpion Scorpionii au mai relationala prima parte a anului, in sens benefic. Pot deveni populari, vizibili, chiar daca ii contrariaza pe cei din jur. Oamenii sunt curiosi sa vada ce fac, incotro se indreapta. Pot avea parte de un boom. Risca un pic prin actiunile lor, care fac valuri, dar atrag atentia si asta e bine daca activitatea lor trebuie sa fie vizibila. Scorpionii au multe de reglat cu partenerul de viata. Trebuie sa aleaga daca se alatura proiectelor persoanei iubite. Nativii de apa pot ajunge, in extremis, la separare daca nu ajung la un comun acord cu partenerul.

Sagetator Pentru Sagetatori, e multa munca mai ales in primele luni ale anului. E o munca mai inovativa. Se pot folosi de tehnologii noi, altii schimba totul. Sunt importante pasiunile pe care si le-au descoperit in 2023. Daca au inceput o activitate pentru propriul lor suflet poate fi transformata in ceva mai bun. Cei care n-au avut o activitate pot fi pregatiti pentru o schimbare. Conjunctia Uranus-Jupiter e benefica pentru sanatate, intr-o maniera mai creativa. Pot avea o abordare mai holistica. Cauta niste remedii mai blande, dar care fac parte din intretinerea de zi cu zi, cumva. Au o viziune mai larga pentru tot ce inseamna vindecare. Multi tanjesc dupa un soi de intinerire. Din iunie, Jupiter intra in zona relatiilor si multi pot inflori la nivel partenerial.

Capricorn Pentru Capricorni, iubirea este accentuata de astre la inceputul anului 2024. Trebuie sa decida daca isi deschid inima sau nu. Daca sunt intr-o relatie, pot simti nevoia sa reaprinda pasiunea. Fac gesturi concrete, nu doar sa fie acolo, sa asigure material casa si sa creada ca si-au facut datoria. Au tranzitul Jupiter-Uranus in zona inimii. Din a doua jumatate a anului, Jupiter intra in zona organizarii vietii. Vor mai multa bucurie chiar si cand vine vorba de corvoada zilnica. Pot avea o activitate secundara care le face mare placere. Mai trebuie spus ca Saturn domina zona studiilor si chiar si Capricornii varstnici pot fi pasionati de un domeniu pe care vor sa-l studieze foarte serios.

Varsator Pentru Varsatori, casa este in centrul atentiei lor, atat ca habitat cat si ca persoane si relatii de familie. Pana in vara accentul cade pe acest domeniu. Pot avea spor in remodelarea spatiului ori achizitionarea unei case mai mari. Pana in iunie, Jupiter poate inmulti membrii familiei sau vine musafiri care nu mai pleaca. Isi transforma, cumva, casa intr-un club. Va fi multa lume in casa, veselie si spor, dar poate fi un pic obositor. Din iunie, vor sa se distreze sau abordeaza lucrurile mult mai usor.

Pesti Pestii au un 2024 cu accent pe studii si acte. Actele pot fi initiate pentru un proiect foarte grandios pe care il gandesc. Pot obtine niste diplome care le dau posibilitatea sa practice o meserie. Multi se ocupa de hartii si se programeaza foarte bine cand vine vorba de activitati si cheltuirea banilor. Se zbat mult pentru proiectele lor, iar Saturn ii ajuta, caci le da luciditate si anduranta la efort, dar si la etape in care pot avea succes sau nu, incat sa mearga pe drumul lor. Din iunie incolo construiesc, pun baze, indiferent despre ce e vorba. Multi Pesti pot incepe proiecte legate de casa.

Sursa: fanatik.ro