Astrologii au facut anuntul! Acestea sunt cele mai geloase zodii de femei

Top 5 cele mai geloase zodii

5. Taur
Aceasta zodie de pamant este mereu in cautarea stabilitatii emotionale si nu ar calca niciodata stramb intr-o relatie. Desigur, aceasta fiind situatia, nativa nu ar accepta nici sa aiba un iubit caruia sa ii fuga ochii dupa altele. Femeia din zodia Taur este o iubita/sotie foarte dedicata, insa in momentul cand se infiripeaza suspiciuni privitoare la fidelitatea partenerului, nu este exclus sa fie cuprinsa de gelozie. Pentru ca are o fire echilibrata, nu se va manifesta si nu ii va face scandal acestuia, ci va investiga problema si daca se dovedeste ca s-a inselat, nu va continua sa il acuze pe nedrept, nici macar in sinea ei. Chiar daca este deschis subiectul, partea buna este ca se poate discuta rational cu nativa din zodia Taur, care nu isi va pierde prea usor calmul, chiar daca este geloasa.

4. Berbec
Problema femeii din aceasta zodie este ca vrea sa detina controlul complet in relatie. Asadar, chiar daca este o fire destul de libera si, la randul ei, are nevoie de o doza foarte mare de independenta, sansele sunt mari sa aiba episoade de gelozie pe parcursul unei relatii. Ceea ce ii dauneaza cel mai mult nu este acest sentiment, ci faptul ca se aprinde foarte repede si nu mai judeca limpede. De altfel, acesta este marele defect al Berbecilor: cand vad rosu in fata ochilor, nu isi mai dau seama ce zic sau ce fac. Daca partenerul ei ii ofera cele mai mici motive sa fie suspicioasa, nativa acestei zodii va izbucni si ii va face un scandal pe care acesta nu il va uita prea usor. Abia dupa ce se mai calmeaza apele va lua ea in considerare si contrargumentele si ratiunea.

3. Pesti
Zodiile de apa sunt cele mai geloase, din cauza firilor lor sensibile si nesigure. O nativa a acestei zodii nu are o stima de sine prea crescuta, ceea ce o face sa creada ca nici partenerul ei nu o apreciaza prea mult. Astfel, incepe sa isi suspecteze iubitul sau sotul de infidelitate si orice dovada de prietenie a acestuia fata de o femeie devine pentru ea o amenintare imensa. In loc sa discute cu partenerul, se va inchide in sine si va suferi in tacere, lasand problema sa ia amploare pana cand ajunge intr-un punct culminant. Abia atunci va izbucni, dar nu se va mai putea discuta rational cu ea, pentru deja se va fi consumat enorm din cauza lucrurilor pe care si le-a imaginat. O femeie Pesti are nevoie de un barbat rabdator, care sa ii arate mereu ca o iubeste si sa o ajute sa isi creasca stima de sine, pentru ca altfel, gelozia o va roade in interior, alaturi de multe alte sentimente negative.

2. Rac
Familista zodiacului este si una dintre cele mai geloase semne astrologice, din cauza sensibilitatii prea mari de care da dovada. Ea viseaza la o iubire perfecta, ca in povesti, in care barbatul nu mai are ochi decat pentru ea. Ii este foarte greu sa accepte ca orice barbat, oricat de fidel ar fi el, o sa admire o femeie frumoasa sau o se mai uite la cate un film pentru adulti, pentru ca aceasta este pur si simplu natura lui. Femeia Rac va face din tantar armasar, se va victimiza si il va acuza pe partener de lucruri mult mai grave. Este foarte greu de impacat daca i se infiripeaza gelozia in suflet, insa nu va face gesturi necugetate si nu va renunta usor la o relatie, pentru ca are si tendinta de a se atasa puternic de iubit, de care devine depedenta intr-o mare masura.

1. Scorpion
Fireste ca pe primul loc in topul celor mai geloase femei din zodiac se afla nativa din Scorpion. Aceasta este nu numai foarte greu de multumit intr-o relatie, dar are si o fire foarte suspicioasa, care mereu se gandeste la infinitele posibilitati ca totul sa mearga prost. In loc sa se axeze pe sentimentele pozitive in relatie, ea se va adanci intr-o spirala a sentimentelor negative si va intra intr-un cerc vicios foarte periculos. La inceput, va fi foarte posesiva, iar partenerul ei va simti treptat nevoia sa mai respire si sa aiba o doza mai mare de indepedenta. In acel moment, femeia Scorpion se va simti extrem de geloasa, facandu-si tot felul de scenarii pesimiste si acuzandu-l rapid pe partener de infidelitate. Mai departe, fie ii va face zile fripte din cauza suspiciunilor (adesea nefondate), fie va tine in ea totul pana in punctul in care va izbucni pur si simplu, facand un scandal de zile mari. Oricum ar fi, gelozia este unul dintre cele mai mari defecte ale femeilor din zodia Scorpion si este adesea motivul pentru care acestora le este atat de greu sa tina o relatie mult timp.