Astrolog Mariana COJOCARU: horoscopul saptamanii 29 IANUARIE – 4 FEBRUARIE pentru fiecare zodie

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit, in cadrul emisiunii AstroPlay de pe YouTube Playtech Stiri, despre horoscopul saptamanii 29 ianuarie – 4 februarie 2024 pentru fiecare zodie.

Berbec Va trebui sa analizati in profunzime de ce ati ajuns in situatiile acestea, in special relationale. Vorbim de neintelegeri, neintelegere sau de blocaje. Aspectul astral care genereaza o astfel de previziune este dat de conjunctia lui Chiron cu nodul lui Nadd nord. Nu este o conjunctie perfecta inca, dar urmeaza sa fie. Mai vorbim despre un cvintil cu Neptun din Pesti, un soi de gripaj de destin. Este valabil pentru Berbecii care sunt deja la drum, nu pentru cei tineri, care abia pasesc in viata. Aceste aspecte anunta karma. Daca ceva nu este in ordine, imediat trebuie sa iei masuri.

Taur Cuadratura Soarelui cu Jupiter, apoi a Soarelui cu Uranus, aduc cuvantul cheie „contrangere”. Poate sa fie de situatia pe ansamblu, cea sociala, altii mai strang cureaua, daca au de unde. Unii vor face si lucruri care nu le vor aduce placere, dar trebuie facute. Altii vor sa faca doar ce le convine, dar e greu, nu imposibil. Universul are niste probe noi, pentru voi, pe destin datorita aspectelor de cuadratura.

Gemeni Si voi aveti aspecte de cuadratura, pe langa cele mentionate in intro. Sunt vizate doua case zodiacale importante: cea de-a noua si cea de-a douasprezecea. Adica „Fereste-ma, Doamne, de dusmani ca de prieteni ma feresc si singur.” Altii vor avea examene cu viata: studii, dragoste, sanatate, cumpene, castiguri, familie, deplasari, strainatate. Cei cu afectiuni cronice trebuie sa fie foarte atenti zilele acestea.

Rac Soarele natal face opozitie cu steliumul din Capricorn, in saptamana ce vine, iar acest stelium are un aspect de cvintil cu Soarele din Varsator. Ochii mari si urechile ciulite, se intampla ceva in familie. Tot soiul de discutii, constructive la unii, dispute la altii, decizii ce trebuie consiliate, conform persoanelor implicate. E clar ca discutiile au un sambure de adevar.

Leu Progresiile solare anunta negocieri legate de noi parteneriate interesante pentru cei activi. Veste buna! Va atentioneaza opozitia lui Lilith cu Saturn, care aduce evenimente neplacute, cheltuieli neprevazute, etc.

Fecioara Opozitia Lilith-Saturn este cea care genereaza acum destin in cazul vostru. Progresiile solare incearca sa o indulceasca. Discutam de anumite afectiuni ascunse, latente sau greu de depistat de aparate, de lucruri care sunt normale si care tin de partea tehnica. Discutam de corsete sociale, lucrurile difera de la caz la caz, de la om la om.

Balanta Va preocupa ceva foarte adanc, profund, abisal, legat de voi, de copii, de anumite relatii sentimentale, de compatibilitati si incompatibilitati, de dragoste. Un mesaj subtil, un vis repetitiv ascunde in el o cheie de destin. Nedescifrat, nu veti sti ce si cum sa faceti!

Scorpion Tandemul Soare-Pluto, patronul vostru care se afla in Varsator acum, indica faptul ca ceva se intampla in casa si in familia voastra extinsa, nu doar cea de baza. Evident, pentru cei care au. Trebuie sa fiti atenti, se pare ca in interior sau in zona voastra de suflet, sunteti ingrijorat de ceva sau de cineva.

Sagetator E liber pe astrograma generala a perioadei urmatoare, dar nu se face primavara cu o floare. In sensul in care, trebuie sa va ganditi ce si cum, e o chestiune de cariera, de business, abia apoi discutam de familie, de sentimente, de copii, datorita cuadraturii Soarelui cu Lilith si cu Jupiter, patronul vostru astral.

Capricorn Planete zvelte care sunt in constelatia voastra va dau o stare de spirit buna, pozitiva. Va simtiti mai tineri si mai bine decat de obicei. Depinde de fiecare om in parte, evident. Dar cum Marte e in conjunctie cu Mercur, acest aspect ar putea sa toarne gaz pe foc in zona de dragoste, apoi pe cariera, familie, business si strainatate.

Varsator Ceva rascolitor se va contura pe destinul vostru, in perioada care urmeaza. Tine, in primul rand, de afect, de familie, de emotie si de trairi.

Pesti Opozitia planetelor Jupiter si Neptun cu Lilith din Fecioara, unde e si Saturn in Pesti, anunta tot felul de incercari, de teste, de provocari, de examinari, de investigatii si investitii, in sensul in care nu aveti cum. Sunt evenimente care au ramas agatate din 2023 si trebuie sa le investigati pentru a le rezolva. Va da o stare de nesiguranta si poate sa vizeze apoi sanatatea, sau sa mearga pe familie. Melancolie, sunteti foarte ganditori, trebuie sa ganditi de doua ori inainte de a face orice miscare.

Sursa: playtech.ro/stiri