Aceste zodii iti vor fura iubitul fara sa stea pe ganduri

Lumea spune ca barbatii indragostiti nu pot fi furati; insa este o legenda. Cand apar aceste zodii, ispita este mult prea mare. Fii atenta la aceste zodii, intrucat este posibil sa ai surprize neplacute. Nu trebuie sa fii geloasa sau posesiva, insa e bine sa stai cu ochii in 4 si sa nu-i oferi mai multa libertate decat e nevoie

Femeia BERBEC: Femeile nascute in aceasta zodie isi traiesc viata la maximum si le place pasiunea, iar starea civila a unui barbat nu este un impediment pentru ele, ba chiar le incita mai tare sa ajunga la inima lui. Traiesc momentul si nu se gandesc niciodata la viata dubla pe care acesta o traieste. Nativele acestei zodii nu accepta sa fie pe locul doi in viata nimanui si de aceea dau tot ce pot pentru a-l cuceri pe barbatul de langa ele si daca reusesc se vor simti implinite si o vor adauga la lista de reusite personale in ceea ce priveste cuceririle. Chiar daca vor avea acel barbat doar pentru ele ,asta nu inseamna ca vor ramane cu el tot restul vietii pentru ca se plictisesc destul de repede.

Femeia SCORPION: Nativele acestei zodii sunt extrem de geloase si nu se dau batute pana cant nu il prind pe barbatul pe care au pus ochii in mrejele lor. Se folosesc de toate atuurile si de farmecele pe care le au. Daca barbatul este deja intr-o relatie, asta nu le impiedica pe nativele acestei zodii sa se opreasca. Iubesc cu pasiune si foarte profund, de aceea nu vor lasa barbatul de langa ele prea usor. Nu le place sa fie roata de rezerva a nimanui, de aceea barbatul trebuie sa aleaga si se intampla sa nu piarda prea des lupte de acest gen.

Femeia RAC: Femeia rac este o familista convinsa, insa acest lucru nu inseamna ca nu pot sa desparta familii, in loc sa o construiasca pe a lor. Ba din contra, sunt atrase de barbatii insurati pentru ca sunt familisti si sentimentali ca si ele. Atunci cand sunt indragostite si  ranite, nativele acestei zodii sufera profund si ce barbat nu lasa garda jos cand vede o femeie plangand? Femeia rac il apeleaza la toate armele pentru  cuceri un barbat: il va inconjura cu iubire, ii va oferi toata atentia de care are nevoie si ii va face toate poftele, asta nu inainte de a-i afla slabiciunile.

Femeia SAGETATOR: Nativele acestei zodii sunt femei senzuale si pun mare pret pe relatiile intime. Nu da doi bani pe statutul amoros al barbatului pe care vrea sa-l cucereasca, iar daca este insurat si are copii, pentru ea este o provocare si vrea sa-si demonstreze ca poate sa-l cucereasca si mai apoi sa il fure de tot. Femeia sagetator este foarte competitiva si foarte hotarata cand isi doreste ceva. Daca o femeie nascuta in acest semn zodiacal este rivala ta, inseamna ca nu ai nici o sansa pentru ca nici cel mai fidel barbat nu-i poate rezista.