Zodii. Horoscop, Camelia Pătrășcanu, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie

Zodii. Horoscop, Camelia Pătrășcanu, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie Berbec: O săptămână foarte importantă sub aspect relațional, multe întâlniri luni și marți, cu scop de a corecta ce nu a funcționat foarte bine între ei și persoane importante și apropiate. Luna Nouă de miercuri îi îndeamnă să se împace cu o pierdere pe care au avut-o, dacă se împacă, vor înțelege cum să repare sau să pună la loc. În weekend, vor avea chef de plimbare, trebuie să fie mai atenți la șofat.

Zodii. Horoscop, Camelia Pătrășcanu, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie Taur: Muncesc mult luni și marți, cu drag, pot găsi soluții căutate în săptămânile trecute, pot veni cu idei creative și originale, dacă reușesc să colaboreze cu o persoană mai tânără. Luna nouă îi repoziționează într-o colaborare profesională cu partenerul de viață, în weekend n-au voie să facă cheltuieli.

Zodii. Horoscop, Camelia Pătrășcanu, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie Gemeni: Au chef de distracție sau de a rezolva lucrurile pe o cale mai amiabilă, mai simplă și mai armonică, sunt mai împăciutori și ascultă cu mare atenție ce au ceilalți de spus, dar, mai ales, ascultă inima și vor să aibă un context mai lejer pentru a-și putea desfășura forțele. Multă muncă care se schimbă de miercuri, când are loc o schimbare de ritm. În weekend, discuții legate de noile aspecte profesionale.

Zodii. Horoscop, Camelia Pătrășcanu, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie Rac: Discuții luni și marți în familie, se pot ordona relațiile cu părinții sau cu membrii familiei, astfel încât să existent un consens cu privire la o reinvestiție sau o rearanjare a bunurilor materiale, ies bine la socoteală datorită acestor discuții. Luna Nouă de miercuri îi face mai deschiși, mai toleranți cu copiii sau cu partenerii de viață. În weekend, multă muncă și servicii pentru alții.

Zodii. Horoscop, Camelia Pătrășcanu, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie Leu: Au niște aranjamente de făcut, probabil niște vizite sentimentale luni și marți, când au și acte de rezolvat, pentru că banii vin din clarificări pe care le au de făcut. Luna Nouă de miercuri pune accent pe familie și casă, pe viața lor personală, care trebuie să se schimbe. În weekend, numai iubire.

Zodii. Horoscop, Camelia Pătrășcanu, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie Fecioară: Sunt atente la bani luni și marți, au o muncă foarte eficientă. Dacă-și valorizează potențialul și știu să-și joace atuurile, în principal de natură intelectuală și organizatorilor și dacă știu să se prețuiască și să se scoată în față vor avea chiar succes financiar luni și marți. Luna Nouă îi îndeamnă să elibereze prejudecățile, convingerile negative legate de propria persoană. Dacă renunță la frâne, pot avea un succes fabulos pe plan profesional. În weekend, vor sta cu familia.

Zodii. Horoscop, Camelia Pătrășcanu, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie Balanță: Au luni și marți de dat teste cu propria lor persoană, sunt persoanele cu cel mai mult tact din zodiac și trebuie să facă dovada acestui lucru atât în relațiile conjugale, cât și-n cele profesionale. Trebuie să fie mai diplomați, să vină în întâmpinare, să vorbească pe limba celuilalt, nu să se aștepte să fie înțelese și pot descoperi că au greșit. Săptămână bună pentru o schimbare de look sau să înceapă o dietă. Bani miercuri și joi și călătorii în weekend.

Zodii. Horoscop, Camelia Pătrășcanu, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie Scorpion: Își reglează sănătatea luni și marți, dar și conturile, descoperind niște secrete sau ce n-au înțeles la timp. Alții se odihnesc, fac o vizită la medic, sunt vești bune, dar e bine să știe lucrul acesta în clar. Miercuri se produce Lună Nouă în semnul lor zodiacal și poate avea loc o schimbare majoră de stil, de viață, de comportament, de atitudine față de o situație sau persoană. Modelări foarte frumoase, iar în weekend călătorii și vizite.

Zodii. Horoscop, Camelia Pătrășcanu, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie Săgetător: Pun preț pe prietenii luni și marți, evaluează prietenii și știu pe mână cui să meargă, cu cine să se însoțească, trebuie să facă o selecție a anturajului mai riguroasă și asta se întâmplă luni și marți. Pot fi reîntâlniri frumoase și ceva curte și flirt. În schimb, luna nouă de miercuri și ziua de joi îi îndeamnă să pună mai mare preț pe sănătatea lor și să renunțe la vicii care nu le fac bine deloc. În weekend, își fac programul după libera alegere.

Zodii. Horoscop, Camelia Pătrășcanu, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie Capricorn: Reevaluează o propunere pe care au putut-o primi poate chiar la începutul lui septembrie din partea șefilor, nu era neapărat vorba de o funcție, ci poate de implicarea într-un proiect și s-au convins și dau un alt răspuns pentru că au numai avantaje financiare. Își apără punctele de vedere și opiniile, pot face o figură frumoasă. De joi, Luna Nouă aduce vorba de iubire și de dragoste.

Zodii. Horoscop, Camelia Pătrășcanu, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie Vărsător: Se gândesc la un proiect pe care e posibil să-l fi făcut și-n septembrie. Se întâlnesc cu o persoane care le dă un sfat, o îndrumare, îi descurcă din punct de vedere administrativ sau juridic și atunci le e limpede cum să deruleze proiectul. Luna Nouă le aduce lansarea pe o nouă orbită, o nouă activitate. În weekend, distracție cu prietenii.

Zodii. Horoscop, Camelia Pătrășcanu, ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie Pești: Obțin un avantaj de la o persoană apropiată luni și marți, au nevoie de bunăvoința acestei persoane și este o mare problemă rezolvată. Luna Nouă are legătură în special cu străinătatea, se deschide o nouă perspectivă pentru ei, iar în weekend sunt pe carieră.