Salata „Perla neagra” pentru Revelion. Vei avea noroc cu carul la anul daca o vei manca

„Perla neagra” este o reteta foarte cautata in restaurante, dar extrem de usor de facut si acasa.

ingrediente:
200 grame carne de vita
100 grame nuci
4 oua fierte tari
cateva masline mai mari, negre
cateva linguri de maioneza de casa
150 grame cascaval

Pentru a pregati aceasta salata, incepeti prin a fierbe carnea. Daca preferati, puteti inlocui carnea de vita cu porc sau pui. Dupa ce este fiarta, scoateti-o din apa si taiati-o in fasii. In timp ce carnea fierbe, puteti rade ouale fierte si nucile separat, fara a le combina.

Cand incepeti sa montati salata, adaugati straturi succesive din fiecare ingredient. Incepeti cu stratul de carne, urmat de nuci maruntite, apoi cascaval ras si ouale date pe razatoare. Intre fiecare strat aplicati un strat fin de maioneza pentru a lega ingredientele. Puteti adauga si alte elemente dupa preferinta, fie pentru un gust mai intens, fie pentru un aspect mai atragator.