Pizza la tigaie, gata in 10 minute. Un ingredient secret pentru cel mai bun blat

Ingrediente:
1 ou
6 linguri faina
6 linguri smantana
1 varf de sare
1 lingura ulei
2 linguri ketchup
70-80 de grame de branza – de preferat mozzarella
Ingrediente pentru umplutura dupa preferinte: salam, carnati, ciuperci, rosii, masline, ardei, rondele de ceapa etc.

Descopera arta prepararii unei pizza delicioase direct la tigaie cu aceasta reteta simpla si rapida!
Amesteca oul, smantana si sarea pana obtii o compozitie omogena. Adauga cu grija 6 linguri de faina si amesteca pentru a evita bulele in aluat. Incalzeste tigaia, adauga putin ulei si toarna aluatul uniform. Acopera cu un capac si lasa la foc mediu timp de 2 minute. Rastoarna pizza, adauga ketchup, salam, rosii, ciuperci, sunca, kaiser, carnati, sau alege-ti ingredientele preferate. Pune deasupra si branza. Pastreaza sub capac pana cand branza se topeste.

O reteta simpla pentru o pizza gustoasa, gata pentru a fi savurata in cateva minute! Pofta buna!