In lumina astrelor: perioada de glorie pentru cei care isi urmeaza calea

Evenimentele astrologice de la sfarsitul lunii influenteaza pozitiv zodiile. Intre 22 decembrie 2023 si 20 ianuarie 2024 avem parte de energia Capricornului (Soarele in Capricorn). Vom beneficia si de Pluto in Capricorn, dar si de Marte in acelasi semn (din 4 ianuarie).

Berbec Berbecii vor primi ajutor din punct de vedere financiar si, in cele din urma, vor reusi sa scape de toate problemele economice pe care le aveau. Nativii vor iesi la liman in cele din urma si nu vor mai avea motive de ingrijorare.

Taur Taurii vor beneficia de ajutor profesional, deoarece vor trebui sa duca la capat un proiect ambitios si vor avea nevoie de sprijin. Acestia vor veni cu cele mai bune idei si vor reusi sa demonstreze ca stiu ceea ce fac.

Gemeni Gemenii se vor bucura de indrumare in ceea ce priveste rezolvarea unui conflict, deoarece vor gasi cea mai buna modalitate prin care pot ajunge la un numitor comun. Nativii vor reusi sa puna capat tuturor discutiilor in contradictoriu.

Rac Racii vor avea mai mult curaj si vor spune tot ceea ce ii deranjeaza la cei din jur. Acestia nu vor mai tacea si nu vor mai accepta sa fie pusi in situatia de a face lucrurile care nu le plac.

Leu Leii vor primi ajutor in ceea ce priveste comportamentul lor, deoarece vor fi mult mai echilibrati si mai linistiti, lucru ce le va schimba foarte mult viata.

Fecioara Fecioarele vor primi ajutor din partea astrelor pentru a media conflictul dintre alte persoane. Nativii le vor sari in ajutor si nu vor permite ca situatia sa degenereze si se vor asigura ca toata tensiunea va disparea.

Balanta Balantele vor gasi ceea ce le lipseste si vor reusi sa faca in asa fel incat viata lor sa devina mai buna. Nativii au lucrat foarte mult la propria persoana in ultima vreme, iar acest lucru va incepe sa fie din ce in ce mai vizibil.

Scorpion Scorpionii vor primi ajutor pe planul personal, deoarece vor ajunge in punctul in care vor fi foarte linistiti si vor reusi sa vada lucrurile exact asa cum sunt ele. Nativii vor fi mult mai increzatori in viitor si nu se vor mai lasa doborati de micile obstacole.

Sagetator Sagetatorii vor veni cu ideea salvatoare la locul de munca. Acestia vor gasi cea mai buna rezolvare pentru o problema care pusese pe toata lumea pe jar si, in cele din urma, vor gasi o rezolvare rapida si eficienta.

Capricorn Capricornii vor beneficia de un ajutor financiar chiar atunci cand vor avea cea mai mare nevoie. Vor reusi sa intre in posesia unei sume de bani ce va facilita iesirea lor la liman.

Varsator Varsatorii vor putea sa lase in spate toate momentele grele, mai putin placute si vor vedea cata putere interioara au ei, de fapt. Vor fi placut surprinsi, lucru ce le va oferi mult mai multa incredere pe viitor.

Pesti Pestii vor primi ajutor financiar, deoarece, in ultima perioada, multe cheltuieli au aparut, dar vor incepe sa faca bani si nu vor mai avea de ce sa isi faca probleme.